کتاب کتابخانه جادویی رویا فولادوند + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات ربط
امتیاز
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کتابخانه جادویی

کتاب کتابخانه جادویی نوشته‌ی رویا فولادوند اثری فانتزی و ماجراجویانه است که نشر ربط آن را منتشر کرده است. این کتاب با محوریت دنیای جادویی کتابخانه‌ها و قدرت داستان‌ها، ماجرای پسری نوجوان به نام سامی را روایت می‌کند که با بازکردن یک کتاب اسرارآمیز، وارد دنیایی پر از شخصیت‌های عجیب و ماجراهای هیجان‌انگیز می‌شود. در این مسیر، سامی با شخصیت‌هایی مانند کاپیتان قلاب‌کج، پوف اژدهای کوچک و لونا شاهزاده‌خانم روبه‌رو می‌شود و باید با همکاری و شجاعت، آن‌ها را به دنیای خودشان بازگرداند تا کتابخانه و داستان‌هایش را نجات دهد. فضای کتاب سرشار از تخیل، طنز و پیام‌های مثبت درباره دوستی، شجاعت و اهمیت داستان‌هاست. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کتابخانه جادویی

کتاب کتابخانه جادویی به قلم رویا فولادوند، داستانی فانتزی و پرماجرا را در فضایی سرشار از جادو و خیال روایت می‌کند. این کتاب با الهام از دنیای کتاب‌ها و قدرت بی‌پایان تخیل، ماجرای سامی را دنبال می‌کند که با بازکردن یک کتاب جادویی، ناخواسته شخصیت‌های داستانی را وارد دنیای واقعی می‌کند. ساختار کتاب بر پایه سفرهای متوالی به دنیاهای مختلف داستانی شکل گرفته است؛ از جزیره دزدان دریایی و کوه اژدها گرفته تا قصر نقره‌ای و جنگل ستاره‌ای. هر بخش از کتاب، سامی و همراهانش را با چالش‌ها و معماهای تازه‌ای روبه‌رو می‌کند که برای حل آن‌ها باید همکاری و شجاعت به خرج دهند. نویسنده با زبانی سرزنده و شخصیت‌پردازی‌های جذاب، دنیایی خلق کرده که در آن مرز میان واقعیت و خیال محو می‌شود و هر صفحه، خواننده را به ماجرایی تازه می‌برد. کتابخانه جادویی اثری مناسب نوجوانان و دوست‌داران داستان‌های فانتزی است که در آن، قدرت داستان‌ها و اهمیت دوستی و همکاری برجسته شده است.

خلاصه کتاب کتابخانه جادویی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان کتابخانه جادویی با سامی آغاز می‌شود؛ پسری که عاشق کتابخانه‌ها و دنیای عجیب کتاب‌هاست. او پس از دریافت نامه‌ای از عمو صمد، صاحب کتابخانه قدیمی، وارد کتابخانه‌ای می‌شود که پر از کتاب‌های اسرارآمیز است. سامی با کنجکاوی کتابی طلایی به نام داستان‌های بی‌پایان را پیدا می‌کند و با بازکردن آن، سه شخصیت داستانی به نام‌های کاپیتان قلاب‌کج (دزد دریایی)، پوف (اژدهای کوچک) و لونا (شاهزاده‌خانم غرغرو) وارد دنیای واقعی می‌شوند. سامی متوجه می‌شود که اگر تا غروب آفتاب این شخصیت‌ها را به کتاب بازنگرداند، کتابخانه و تمام داستان‌هایش نابود می‌شوند. برای حل این مشکل، سامی و گروهش وارد سفرهایی جادویی به دنیاهای مختلف کتاب می‌شوند: جزیره دزدان دریایی، کوه اژدها، قصر نقره‌ای و جنگل ستاره‌ای. در هر دنیا، آن‌ها با معماها و چالش‌هایی روبه‌رو می‌شوند که برای حلشان باید شجاعت و همکاری نشان دهند. در این مسیر، سامی با کتابدار مرموزی روبه‌رو می‌شود که گاهی راهنمای آن‌هاست و گاهی مانع. هر مرحله، بخشی از پازل نجات کتابخانه را آشکار می‌کند؛ از پیدا کردن آینه جادویی و قلم ستاره‌ای تا حل معماهای دوستی و اتحاد. در نهایت، سامی و دوستانش با غلبه بر ترس‌ها و اختلافات، موفق می‌شوند شخصیت‌ها را به دنیای خودشان بازگردانند و کتابخانه را نجات دهند. پیام اصلی داستان بر قدرت داستان‌ها، اهمیت دوستی و شجاعت در مواجهه با ناشناخته‌ها تأکید دارد.

چرا باید کتاب کتابخانه جادویی را بخوانیم؟

کتابخانه جادویی با روایت ماجرایی پرهیجان و سرشار از تخیل، خواننده را به سفری میان دنیای کتاب‌ها و واقعیت می‌برد. این کتاب با شخصیت‌های رنگارنگ و موقعیت‌های طنزآمیز، به موضوعاتی مانند شجاعت، دوستی و همکاری می‌پردازد و نشان می‌دهد که هرکسی می‌تواند با غلبه بر ترس‌هایش، قهرمان داستان خودش باشد. روند داستان با معماها و چالش‌های متنوع، ذهن خواننده را درگیر می‌کند و او را به مشارکت در حل مشکلات دعوت می‌کند. همچنین، کتابخانه جادویی به زیبایی اهمیت داستان‌ها و قدرت تخیل را برجسته کرده است؛ اینکه چگونه داستان‌ها می‌توانند الهام‌بخش تغییر و رشد باشند. این اثر برای کسانی که به دنبال داستانی پرماجرا، آموزنده و سرگرم‌کننده هستند، انتخابی مناسب است.

خواندن این کتاب به نوجوانان، دوست‌داران داستان‌های فانتزی، علاقه‌مندان به ماجراجویی و کسانی که به دنبال تقویت روحیه همکاری و شجاعت هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که به دنیای کتاب‌ها و قدرت تخیل علاقه دارند، این اثر جذاب خواهد بود.

پژوهشی در ترویج فرهنگ تئاتر
روح الله جعفری
مالیات کربن و تاثیر آن بر اقتصاد کشورها
سیدنصیب‌الله دوستی مطلق
در جستجوی حقیقت پرسش ها و پاسخ ها (جلد اول)
حسین محمددوست
هیولای دریا
تامس تیلر
تلخ و شیرین کرونا
فاطمه یارندپور
راهنمای به کارگیری استاندارد سیستم مدیریت دانش (BS ISO 34401:2022)
سازمان بین‌المللی استاندارد
پرواز کردن!