کتاب من از نگرانی هایم قوی تر هستم الیزابت کول + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من از نگرانی هایم قوی تر هستم

کتاب من از نگرانی هایم قوی تر هستم

معرفی کتاب من از نگرانی هایم قوی تر هستم

کتاب من از نگرانی‌هایم قوی‌ترم نوشته‌ی الیزابت کول و با ترجمه‌ی حمیده الهی‌نیا توسط نشر مدادشمعی منتشر شده است. این کتاب با زبانی ساده و داستانی کودکانه، به موضوع احساس نگرانی در کودکان می‌پردازد و تلاش کرده است راهکارهایی برای مواجهه با این احساس ارائه دهد. داستان حول محور پسربچه‌ای به نام نیک می‌چرخد که در یک روز تعطیل با نگرانی‌های مختلفی روبه‌رو می‌شود و در مسیر گردش با پدرش، با حیوانات جنگل آشنا می‌شود که هرکدام روشی برای کنارآمدن با نگرانی دارند. این اثر با تصویرگری رنگی و جذاب، مناسب گروه سنی ب (کودکان دبستانی) است و هدف آن کمک به کودکان برای شناخت و مدیریت احساسات‌شان است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من از نگرانی هایم قوی تر هستم

کتاب من از نگرانی‌هایم قوی‌ترم نوشته‌ی الیزابت کول، داستانی کودکانه درباره‌ی شناخت و مدیریت احساس نگرانی است. این کتاب با محوریت شخصیت نیک، پسربچه‌ای که قرار است با پدرش به گردش برود، به دغدغه‌ها و نگرانی‌های رایج کودکان می‌پردازد. در طول داستان، نیک با حیوانات مختلفی در جنگل روبه‌رو می‌شود که هرکدام راهی برای مقابله با نگرانی‌های خود دارند؛ از نوشتن نگرانی‌ها روی کاغذ و دور انداختن آن‌ها گرفته تا آواز خواندن و تمرین یوگا. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش با معرفی یک حیوان و روش پیشنهادی او برای کاهش نگرانی پیش می‌رود و در پایان، نیک با استفاده از این روش‌ها احساس بهتری پیدا می‌کند. نویسنده در بخشی از کتاب، خطاب به والدین، اهمیت شناخت احساسات و بیان آن‌ها را برای سلامت روان کودک توضیح داده است. این کتاب با تصویرگری رنگی و زبانی قابل فهم، تلاش کرده است راهکارهایی ساده و کاربردی برای کودکان و والدین ارائه دهد تا بتوانند با احساس نگرانی بهتر کنار بیایند.

خلاصه کتاب من از نگرانی هایم قوی تر هستم

داستان کتاب من از نگرانی‌هایم قوی‌ترم با نیک، پسربچه‌ای آغاز می‌شود که قرار است با پدرش به گردش برود اما نگرانی‌های مختلفی ذهنش را مشغول کرده است؛ از خوابیدن بدون عروسک مورد علاقه تا ترس از رعد و برق و حتی نیش زدن زنبور. این نگرانی‌ها باعث می‌شود نیک احساس ناراحتی کند و روز تعطیلش خراب شود. در مسیر گردش، نیک با حیواناتی مثل راکون، گوزن و خرس روبه‌رو می‌شود. راکون به او پیشنهاد می‌دهد نگرانی‌هایش را روی کاغذ بنویسد و دور بیندازد. گوزن با آواز خواندن به نیک کمک می‌کند تا احساس بهتری پیدا کند و خرس با تمرین یوگا راهی برای آرامش پیش از اجرای نمایش مدرسه پیشنهاد می‌دهد. نیک با استفاده از این روش‌ها، در پایان روز احساس می‌کند قوی‌تر از نگرانی‌هایش شده است و با شادی به خانه بازمی‌گردد. در بخش پایانی، نویسنده به والدین یادآوری می‌کند که احساساتی مثل نگرانی، گذرا هستند و با شناخت و بیان آن‌ها می‌توان به سلامت روان کودک کمک کرد.

چرا باید کتاب من از نگرانی هایم قوی تر هستم را بخوانیم؟

این کتاب با داستانی ساده و ملموس، به کودکان کمک می‌کند تا احساس نگرانی را بهتر بشناسند و با آن کنار بیایند. استفاده از مثال‌های روزمره و راهکارهای عملی مثل نوشتن نگرانی‌ها، آواز خواندن و تمرین یوگا، باعث شده است که کودکان بتوانند به‌راحتی با محتوای کتاب ارتباط برقرار کنند. همچنین، بخش ویژه‌ای برای والدین در نظر گرفته شده است تا آن‌ها را در مسیر آموزش احساسات به فرزندشان همراهی کند. تصویرگری رنگی و جذاب کتاب نیز به درک بهتر مفاهیم کمک کرده است. این کتاب می‌تواند نقطه‌ی شروعی برای گفت‌وگو درباره احساسات و راه‌های مدیریت آن‌ها در خانواده باشد.

خواندن این کتاب به کودکانی که با نگرانی و اضطراب روبه‌رو هستند، والدینی که به دنبال راه‌هایی برای آموزش مدیریت احساسات به فرزندشان‌اند و مربیان مدارس ابتدایی که به سلامت روان دانش‌آموزان اهمیت می‌دهند، پیشنهاد می‌شود.

۳۰%