کتاب اینترنت، خطرها، هشدارها
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اینترنت، خطرها، هشدارها
«اینترنت، خطرها، هشدارها، والدین چه کنند)» به قلم هالی اسمیت و ترجمه فاطمه سادات موسوی، والدین را در آموزش استفاده صحیح و امن از اینترنت به کودکان یاری میکند.
درباره امنیت اینترنت چه می دانید؟، بهترین جا برای قراردادن کامپیوتر درخانه کجا است؟، بهترین راه برای حفظ امنیت کودکم در حین استفاده از اینترنت کدام است؟، آیا فکر میکنید تلفنهای همراه فقط تلفن هستند؟
هر روز شاهدیم که میلیونها کودک در همهی گروههای سنی آنلاین هستند- در خانه، مدرسه، خانهی دوستان، کتابخانه، حتی با تلفن همراه خود- و بسیاری نیز مشغول بوجود آوردن ارتباطات اینترنتی هستند. با وجود صدها سایت موجود، کودکان نه تنها در حال استفاده از اینترنت هستند، بلکه به شیوههای مختلف در آن تاثیر گذاشتهاند، آنها بعضی وقتها اطلاعات شخصی را اطلاع رسانی میکنند.
شما به عنوان والدین دوست دارید فرزندتان به شیوهای کاملاً امن و بیخطر با اینترنت در ارتباط باشد. چه طور میتوانید به این خواسته برسید در حالیکه هنوز هم اجازه میدهید تا از قدرتی که اینترنت دارد بهرهمند شود؟ این کتاب شما را در یافتن راه حل مشکل یاری میکند. برای پاگذاشتن به این دنیای مجازی و کاوش در آن، ایدهها و روشهای خوب و ارزندهای پیدا خواهید کرد. همچنین به تعاریفی میرسید که درک تمام اصطلاحات پیچیده و گیج کنندهی دنیای اینترنت را برای شما آسان میسازد.
روزی روزگاری در هالیوود
داستان های ترسناک برای گفتن در تاریکی کابوس های شبانهآلوین شوارتز
مهارتهای مشاورهای در سیرهی رضویمریم نعیمی
هیچ چیز کافی نیستمری ترامپ
۱۰۱ راه نظمبخشی به امور خودقدیر گلکاریان
هوش برتر؛ فعالیت هایی برای پرورش هوش هیجانی (EQ) ویژه ۱۵ - ۱۳ سالداود حاج خدادادی
کسایی مروزیعلی رزاقی شانی
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان تولد تا ۳ سالگیفرهنگ هلاکویی
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان، ۳ تا ۷ سالگیفرهنگ هلاکویی
رمز و راز موفقیتفرهنگ هلاکویی
علم و شبه علمفرهنگ هلاکویی
دوستان به نظر من این کاربری که داره برای همه ی کتاب ها بیست و چهارساعت کامنت میذاره فقط برای اینه که اگه کسی اینجا اطلاع رسانی می کنه دیده نشه با توجه به شرایطی که الان دسترسی به همه
تمام مرگ خواران وفادار به خون اصیل جادوگری زمان آن فرارسیده ک من بازگردم ...تا دنیای جادوگری را از مشنگ ها پاک سازم😂😂😂 نت مون وصل شدددددددددددد
قزوین ایرانسل وصل شد😍 و باز قطع شد😑