کتاب اندوه تابستانی
معرفی کتاب اندوه تابستانی
کتاب الکترونیکی «اندوه تابستانی» مجموعهای از شعرهای «نادر پناهینیا» است که نشر یانا آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب شعر سپید و نو سروده شده و مضامین عاشقانه، انسانی و اجتماعی را در خود جای داده است. شاعر با نگاهی لطیف و زبانی بیپیرایه، تجربههای زیسته و احساسات عمیق خود را به تصویر کشیده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اندوه تابستانی
«اندوه تابستانی» دومین مجموعهشعر «نادر پناهینیا» است که پس از «انعکاس نو» منتشر شده و در قالب شعر سپید و نو سروده شده است. این کتاب در فضایی معاصر و با رویکردی شخصی، دغدغههای شاعر جوانی از گیلان را بازتاب میدهد. ساختار کتاب بر پایهی شعرهای کوتاه و بلند استوار است که هرکدام بهتنهایی دنیایی از احساسات و تصاویر را میسازند. مضامین اصلی کتاب حول محور عشق، تنهایی، امید، اندوه و زیستن در جهان امروز میچرخد. شاعر در این مجموعه، نهتنها به تجربههای عاشقانه و انسانی پرداخته، بلکه به طبیعت، خاطرات و هویت بومی خود نیز توجه نشان داده است. «اندوه تابستانی» با زبان تصویری و موسیقی درونی واژهها، تلاش دارد مخاطب را به سفری درونی و شاعرانه دعوت کند. این کتاب نمونهای از شعر معاصر فارسی است که با فاصلهگرفتن از وزن و قافیهی کلاسیک، به بیان آزاد و بیواسطهی احساسات میپردازد.
چرا باید کتاب اندوه تابستانی را بخوانیم؟
«اندوه تابستانی» با شعرهایی که از دل تجربههای زیسته و احساسات عمیق برآمدهاند، فرصتی برای لمس جهان شاعرانه و معاصر فراهم میکند. این کتاب با مضامینی چون عشق، اندوه، امید و تنهایی، مخاطب را به تماشای لحظههای ناب انسانی دعوت میکند. زبان شاعر در این مجموعه، بیپیرایه و صمیمی است و تصاویر تازهای از زیستن، دوستداشتن و رنجکشیدن را پیش چشم میگذارد. خواندن این کتاب میتواند دریچهای به دنیای شعر سپید و نو باشد و مخاطب را با نگاه و بیان متفاوتی از احساسات انسانی آشنا کند. همچنین، حضور عناصر بومی و طبیعت گیلان در شعرها، رنگ و بویی خاص به فضای کتاب بخشیده است.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، بهویژه دوستداران شعر سپید و نو مناسب است. کسانی که دغدغههای عاشقانه، انسانی و اجتماعی دارند یا به دنبال تجربهی زبانی تازه در شعر هستند، میتوانند از خواندن این مجموعه لذت ببرند. همچنین، مخاطبانی که به فضای بومی و طبیعت شمال ایران علاقه دارند، ارتباط بیشتری با شعرهای این کتاب برقرار خواهند کرد.
بخشی از کتاب اندوه تابستانی
«دلم میخواهد بادبادکی باشم. رها در نسیم نگاهت. بالا بروم تا در سپهر آرزوهایت بیمرز پرواز کنم. رها از ناکامیهای امروز. سبکتر از اندوه دیروز بیوزن از حسرتهایی که پر شانهام سنگینی میکردند. تو آسمانی که هیچ غروبی در دلش لانه نمیسازد. تابندهای. که هرگز خاموش نمیشود. بگذار نخ دلم به دستت باشد. به آغوش تو خواهم رسید.»