کتاب پنگوئن کوچولو می گوید؛ لطفا! مایکل دال + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب پنگوئن کوچولو می گوید؛ لطفا!

کتاب پنگوئن کوچولو می گوید؛ لطفا!

معرفی کتاب پنگوئن کوچولو می گوید؛ لطفا!

کتاب الکترونیکی «پنگوئن کوچولو می‌گوید؛ لطفا!» نوشتهٔ مایکل دال و با ترجمهٔ احمد تصویری، توسط نشر کتاب پارک منتشر شده است. این کتاب تصویری برای کودکان گروه سنی الف و ب طراحی شده و با تصویرگری اریول ویدال، مفاهیم پایه‌ای مهارت‌های زندگی را به زبانی ساده و داستانی کودکانه آموزش می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پنگوئن کوچولو می گوید؛ لطفا!

«پنگوئن کوچولو می‌گوید؛ لطفا!» اثری داستانی و آموزشی است که در قالب یک داستان کوتاه و مصور، به کودکان اهمیت استفاده از واژه‌های محترمانه را یادآوری می‌کند. مایکل دال در این کتاب با محوریت شخصیت یک پنگوئن کوچک، تلاش کرده است تا مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی را به‌گونه‌ای ملموس و قابل‌درک برای خردسالان مطرح کند. ساختار کتاب ساده و خطی است و هر صفحه با تصاویر رنگی و جذاب همراه شده تا پیام اصلی کتاب را به‌خوبی منتقل کند. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای با عنوان «بچه باهوش» است که هدف آن آموزش مهارت‌های زندگی به کودکان از طریق داستان‌های کوتاه و آموزنده است. فضای کتاب شاد و کودکانه است و با تکرار موقعیت‌های روزمره، به کودک نشان می‌دهد که چگونه می‌تواند با استفاده از کلمهٔ «لطفا» درخواست‌های خود را محترمانه‌تر بیان کند. در پایان، کودک با مفهوم پاسخ محترمانهٔ «خواهش می‌کنم» نیز آشنا می‌شود و این چرخهٔ ارتباطی مثبت را درک می‌کند.

خلاصه کتاب پنگوئن کوچولو می گوید؛ لطفا!

در این کتاب، پنگوئن کوچولو در موقعیت‌های مختلف روزمره قرار می‌گیرد؛ زمانی که گرسنه است، تشنه می‌شود یا چیزی نیاز دارد، خواسته‌هایش را بدون استفاده از کلمات محترمانه بیان می‌کند. مادرش هر بار به او یادآوری می‌کند که برای بیان درخواست‌هایش باید از واژهٔ «لطفا» استفاده کند. به‌تدریج، پنگوئن کوچولو یاد می‌گیرد که اضافه‌کردن این واژه به جمله‌هایش، نه‌تنها درخواست او را زیباتر می‌کند، بلکه باعث می‌شود دیگران هم با مهربانی بیشتری به او پاسخ دهند. در ادامه، کودک با مفهوم پاسخ محترمانهٔ «خواهش می‌کنم» نیز آشنا می‌شود و درمی‌یابد که ارتباط محترمانه، دوطرفه و دلپذیر است. پیام اصلی کتاب بر اهمیت ادب و احترام در گفت‌وگوهای روزمره تأکید دارد و تلاش می‌کند این ارزش را به‌صورت عملی و از طریق داستان به کودک منتقل کند.

چرا باید کتاب پنگوئن کوچولو می گوید؛ لطفا! را بخوانیم؟

این کتاب با داستانی کوتاه و تصاویر جذاب، به کودکان کمک می‌کند تا اهمیت استفاده از واژه‌های محترمانه را درک کنند. آموزش مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی از سنین پایین، تأثیر زیادی بر شکل‌گیری شخصیت کودک دارد و «پنگوئن کوچولو می‌گوید؛ لطفا!» این مفاهیم را به‌شیوه‌ای ساده و قابل‌درک ارائه می‌دهد. خواندن این کتاب می‌تواند به والدین و مربیان کمک کند تا موضوع ادب و احترام را به‌صورت عملی و ملموس با کودکان خود تمرین کنند.

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و سال‌های ابتدایی دبستان مناسب است. والدین، مربیان مهدکودک و آموزگاران می‌توانند از این کتاب برای آموزش مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی به کودکان استفاده کنند. همچنین برای کودکانی که نیاز به تقویت مهارت‌های گفتاری و یادگیری رفتارهای محترمانه دارند، گزینهٔ مناسبی است.

بخشی از کتاب پنگوئن کوچولو می گوید؛ لطفا!

«گرسنه‌ام! به من خوراکی بده!» «تشنه‌ام. به من آب بده!» «سردم است. جوراب‌هایم را بده!» پنگوئن کوچولو این طوری که نمی‌شود. اول باید بگویی لطفا. «لطفا به من آب می‌دهی؟» «لطفا کمکم می‌کنی جوراب‌هایم را پیدا کنم؟» «لطفا!»