کتاب نگاه محمد احمدی فر + دانلود نمونه رایگان

کتاب نگاه

انتشارات:انتشارات نظری
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب نگاه

کتاب الکترونیکی «نگاه» اثر «محمد احمدی فر» مجموعه‌ای از اشعار فارسی است که نشر نظری آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب دفتر شعری کوتاه، مضامین متنوعی از زندگی، معنویت، عشق، طبیعت و دغدغه‌های انسانی را در قالب شعر معاصر فارسی به تصویر می‌کشد. «نگاه» با زبان شاعرانه و نگاهی تامل‌برانگیز به جهان پیرامون، تلاش دارد تجربه‌های زیسته و احساسات عمیق شاعر را با خواننده به اشتراک بگذارد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نگاه

«نگاه» نوشتهٔ محمد احمدی فر، مجموعه‌ای از اشعار معاصر فارسی است که در قالب دفتر شعر منتشر شده است. این کتاب در فضایی کوتاه و جمع‌وجور، شعرهایی را گردآوری کرده که هر یک به موضوعی خاص می‌پردازند؛ از آیین و معنویت تا دغدغه‌های روزمره، طبیعت، عشق و روابط انسانی. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر شعر، دنیایی مستقل و درعین‌حال پیوسته با دیگر اشعار می‌سازد. شاعر در مقدمهٔ کتاب، «نگاه» را علم دیدن خود و بیداری می‌داند و همین رویکرد در سراسر اشعار کتاب جاری است. این دفتر شعر، با نگاهی تامل‌برانگیز و گاه انتقادی، به مسائل اجتماعی و فردی می‌پردازد و تلاش دارد با زبان شعر، تجربه‌های زیسته و احساسات انسانی را به تصویر بکشد. «نگاه» را می‌توان نمونه‌ای از شعر معاصر فارسی دانست که در آن، دغدغه‌های شاعر با زبانی ساده و بی‌پیرایه بیان شده‌اند و هر شعر، فرصتی برای تامل و بازاندیشی در زندگی و جهان اطراف فراهم می‌کند.

چرا باید کتاب نگاه را بخوانیم؟

«نگاه» مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و بلند است که هرکدام به‌تنهایی می‌توانند مخاطب را به تامل وادارند. این کتاب با پرداختن به موضوعاتی چون معنویت، اخلاق، عشق، طبیعت و دغدغه‌های انسانی، فرصتی برای مواجهه با احساسات و اندیشه‌های شاعرانه فراهم می‌کند. خواندن این اثر، امکان هم‌ذات‌پنداری با تجربه‌های زیستهٔ شاعر و بازنگری در نگاه به زندگی را به‌وجود می‌آورد. همچنین، تنوع مضامین و سبک بیان در اشعار، باعث می‌شود هر خواننده‌ای بتواند بخشی از احساسات یا دغدغه‌های خود را در میان سطرهای کتاب بیابد. برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، «نگاه» می‌تواند دریچه‌ای تازه به جهان شعر و اندیشه باشد.

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوست‌داران ادبیات و کسانی که به دنبال تامل در موضوعات انسانی، معنوی و اجتماعی هستند مناسب است. همچنین، برای کسانی که به دنبال تجربهٔ احساسات و اندیشه‌های شاعرانه در قالبی کوتاه و قابل تامل‌اند، «نگاه» انتخابی قابل توجه است.

بخشی از کتاب نگاه

«قصه ی آیین ما» قصه ی تکراری و قصه ی هر روز ما است آنکه در این کوی دوست. دشمن هرروز ما است قصه ای از جنس خاک قصه ای از حال زار قصه ای از این کجی در ثمر خوی ما است زانکه در این خانه هم محرم و بیگانه شد ذات خوش آدمی در پس این دین ما است دوست در این حال ما نیست به جز خالقم در به در خانه ایم. خانه در این خوی ما است گفت به این حال دل. شعله ی از جنس دل در گذر از کوره راه. خار به هر روی ما است قصه ی این رورگار قصه ای از جنس من گاه به رنگی سفید گاه همین خون ما است مابه صراطیم و بس در کج و راستی به چند هر دمی آفسونگری در نظر و سوی ما است نیست همی آدمی, یافت نگردید و نیست آنچه دراین خاک به سنگ در دل رنجور ما است گفت صبا نیز چرا در خود و خویش درهمی هر جه در این حال ما است مکتب آیین ما است قصه ی این پند سخت قصه ی این رنج من قصه ی ماهور من به رنج هر روز ما است

۲۵%