کتاب بی نهایت مایکل لوئیس + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:مایکل لوئیس
انتشارات:انتشارات بله
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب بی نهایت

کتاب الکترونیکی «بی‌نهایت: صعود و سقوط یک تاجر تازه‌کار» نوشتهٔ مایکل لوئیس و ترجمهٔ مهدی صفرزادگان را نشر بله منتشر کرده است. این اثر به بررسی زندگی و فرازونشیب‌های حرفه‌ای سم بنکمن-فراید، یکی از چهره‌های جنجالی دنیای رمزارز و بازارهای مالی آمریکا می‌پردازد. کتاب در دستهٔ سرگذشت‌نامه و ناداستان قرار می‌گیرد و با روایتی مستند، به تحلیل شخصیت، تصمیمات و تأثیرات بنکمن-فراید در صنعت رمزارز می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بی نهایت

«بی‌نهایت: صعود و سقوط یک تاجر تازه‌کار» اثری ناداستانی و سرگذشت‌نامه‌ای است که به روایت زندگی سم بنکمن-فراید، یکی از چهره‌های بحث‌برانگیز حوزه رمزارز و بازارهای مالی می‌پردازد. مایکل لوئیس، نویسندهٔ کتاب، با تکیه‌بر سبک روایی خود، داستان را از زاویه‌ای نزدیک و با جزئیات فراوان دنبال می‌کند. کتاب ساختاری روایی دارد و با تمرکز بر شخصیت اصلی، به بررسی محیط خانوادگی، دوران کودکی، تحصیلات، و ورود بنکمن-فراید به دنیای رمزارز می‌پردازد. در کنار روایت زندگی شخصی، کتاب به فراز و فرودهای حرفه‌ای او، رشد سریع ثروت، روابط کاری و اجتماعی، و درنهایت سقوط و بحران‌هایی که با آن مواجه شد، می‌پردازد. این اثر نه‌تنها به جنبه‌های فردی و روانی شخصیت بنکمن-فراید می‌پردازد، بلکه تصویری از فضای پررمزوراز و پرریسک بازار رمزارز و چالش‌های اخلاقی و اجتماعی آن ارائه می‌دهد. کتاب با روایت‌هایی از اطرافیان، همکاران و خانواده، تصویری چندلایه از شخصیت و مسیر زندگی او ترسیم کرده است.

خلاصه کتاب بی نهایت

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! کتاب «بی‌نهایت: صعود و سقوط یک تاجر تازه‌کار» با معرفی سم بنکمن-فراید آغاز می‌شود؛ جوانی باهوش و متفاوت که در خانواده‌ای دانشگاهی بزرگ شده و از همان کودکی نشانه‌هایی از تفاوت در نگاه و رفتار خود نشان می‌دهد. روایت کتاب از دوران کودکی و نوجوانی سم شروع می‌شود؛ جایی که او با بی‌علاقگی به رسوم اجتماعی و فاصله گرفتن از همسالانش، بیشتر به دنیای ذهنی و بازی‌های فکری علاقه دارد. خانواده‌اش، به‌ویژه والدینش که استادان دانشگاه هستند، تلاش می‌کنند او را با دنیای اطراف آشنا کنند اما سم همواره درون‌گرا و تحلیل‌گر باقی می‌ماند. در ادامه، ورود سم به دنیای رمزارز و بازارهای مالی روایت می‌شود؛ جایی که او با سرعتی خیره‌کننده به موفقیت و ثروت می‌رسد و شرکت‌هایی را تأسیس می‌کند که در مدت کوتاهی به ارزش میلیاردی می‌رسند. کتاب به جزئیات زندگی کاری و شخصی او، روابطش با همکاران و چالش‌های مدیریتی می‌پردازد. در این مسیر، بنکمن-فراید با تصمیمات غیرمتعارف، رفتارهای عجیب و انگیزه‌هایی که گاه برای اطرافیانش قابل درک نیست، تصویری از یک کارآفرین متفاوت را به نمایش می‌گذارد. در نهایت، کتاب به بحران‌ها و سقوط ناگهانی او اشاره دارد؛ سقوطی که نه‌تنها زندگی شخصی و حرفه‌ای او را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، بلکه پیامدهای گسترده‌ای برای صنعت رمزارز و سرمایه‌گذاران به‌جا می‌گذارد. نویسنده با روایت‌های متقاطع از اطرافیان و تحلیل‌های شخصی، تلاش کرده است پیچیدگی‌های شخصیت و مسیر زندگی سم را به تصویر بکشد.

چرا باید کتاب بی نهایت را بخوانیم؟

این کتاب با پرداختن به زندگی و ذهنیت یکی از چهره‌های بحث‌برانگیز دنیای رمزارز، فرصتی برای شناخت لایه‌های پنهان بازارهای مالی نوظهور و چالش‌های اخلاقی و اجتماعی آن فراهم می‌کند. روایت مایکل لوئیس، با تمرکز بر جزئیات و روایت‌های شخصی، خواننده را با فرازونشیب‌های یک کارآفرین جوان و تأثیرگذار آشنا می‌سازد. مطالعهٔ این اثر می‌تواند به درک بهتر از ریسک‌ها، فرصت‌ها و پیچیدگی‌های دنیای رمزارز و همچنین نقش شخصیت و تصمیمات فردی در موفقیت یا سقوط در این عرصه کمک کند. علاوه‌بر این، کتاب نگاهی انتقادی به فرهنگ موفقیت، ثروت و شهرت در عصر دیجیتال دارد.

این کتاب برای علاقه‌مندان به سرگذشت‌نامه، ناداستان‌های اقتصادی، و کسانی که به موضوعات رمزارز، بازارهای مالی و کارآفرینی علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای افرادی که به دنبال شناخت چالش‌های اخلاقی و روانی در مسیر موفقیت و سقوط افراد مشهور هستند، خواندن این اثر پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب بی نهایت

«در پایان سال ۲۰۲۱ برای نخستین بار درباره سم بنکمن-فراید شنیدم. این اطلاعات را از یک دوست دریافت کردم که قصد داشت با سم قراردادی ببندد. این قرارداد، سرنوشت آن‌ها را از طریق مبادله سهام به ارزش صدها میلیون دلار در شرکت‌های صرافی رمز ارزی که توسط سم تأسیس شده بود، به هم گره زده بود. اما در مورد خود سم شک داشت. او تحقیقاتی در مورد سم انجام داده بود و متوجه شد که هر چه بیشتر می‌دانست، می‌فهمید که دیگران، حتی آن‌هایی که میلیون‌ها دلار در شرکت سم سرمایه‌گذاری کرده بودند، حتی کمتر از او می‌شناختند. دوست من پنداشت که این پیش تأسیس شده بود. سم تنها ۲۹ سال داشت. کمی متفاوت بود و اکثر سه سال گذشته را خارج از آمریکا گذرانده بود. این موارد می‌توانستند دلیلی باشند برای اینکه آنچه را که در مورد او دریافت می‌کنم، به او گزارش دهم. چند هفته پس از آن، سم در پاسیو خانه‌ام در برکلی، کالیفرنیا ظاهر شد. او از یک تاکسی اینترنتی پیاده شد در حالی که شلوارک کارگری، تی‌شرت، جوراب‌های سفید کمی کثیف و کفش‌های ورزشی کهنهٔ نیوبالانس به تن داشت -که بعداً فهمیدم تنها لباس‌هایی بودند که دارد. ما به قدم زدن پرداختیم- این تنها باری بود که طی دو سال آتی، این فرد که همیشه لباس مناسب برای پیاده‌روی به تن داشت، را دیدم که واقعاً در حال پیاده‌روی است. هنگام قدم زدن، ابتدا من به او سوالاتی پرسیدم و بعد از مدتی بیشتر به گوش دادن پرداختم. چیزهایی که او به من می‌گفت که باید بگویم بعداً همه آن‌ها ثابت شدند درست بودند- باورنکردنی بودند. اولین چیز، مبالغ عظیم پول در زندگی‌اش بود. نه تنها ده‌ها میلیارد دلاری که در دو سال گذشته جمع‌آوری کرده بود، بلکه صدها میلیون دلاری که سرمایه‌گذاران برجسته سیلیکون ولی به او پرداخت می‌کردند، زیرا آن‌ها فکر می‌کردند سم می‌تواند اولین تریلیونر جهان شود.»

۷۰%