کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن
چطور بدون هیچ پیش زمینه قبلی اولین کتاب کاربردی خود را بنویسیم؟
معرفی کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن
کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن نوشته لیلی فتحی، به سراغ یکی از پرسشهای رایج در شروع نویسندگی میرود: چطور میشود بدون پیشزمینهی قبلی، یک کتاب کاربردی نوشت؟ نویسنده با تکیه بر تجربههای شخصی خود در ترجمه، آموزش، تولید محتوا و همراهی با افرادی که مسیر نوشتن کتاب را آغاز کردهاند، از موانع ذهنی، بهانهها، شیوهی شکلدادن ایده و مسیر تبدیل تجربه به متن حرف میزند. نشر سنجاق این اثر را منتشر کرده و نسخهی الکترونیکی آن را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن
کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن نوشتهی لیلی فتحی تلاشی است برای روشنکردن مسیر نوشتن نخستین کتاب، آن هم برای کسانی که احساس میکنند تجربهی کافی، زمان مناسب یا اعتمادبهنفس لازم را ندارند. نویسنده از همان ابتدا بحث را فقط به فن نوشتن محدود نمیکند و سراغ چرایی کتابنوشتن میرود؛ اینکه کتاب میتواند تجربهی حرفهای را ثبت کند، به اعتبار کاری شکل بدهد، مسیرهای تازهای برای آموزش و همکاری باز کند و دانشی را که پراکنده مانده، به شکلی ماندگار جمعآوری کند.
کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن در فصلهای مختلف، هم به بهانههای رایج میپردازد و هم به ابزارهای ذهنی و عملی لازم برای ادامهدادن. موضوعاتی که در فصلها مطرح میشوند، نشان میدهند که لیلی فتحی میخواهد از چند جهت به مسئله نزدیک شود: از باورهای محدودکننده گرفته تا شناخت کارکرد مغز، کمالگرایی، زمانبندی کوتاه، شکلدادن عادت نوشتن و پیدا کردن موضوعی که بتواند گرهی از کار دیگران باز کند. در بخشهای مختلف، مثالهایی از تجربههای شخصی نویسنده و نمونههایی از افرادی آمده که با وجود تردید، کمبود وقت یا ترس از قضاوت، نوشتن را شروع کردهاند.
فضای کتاب بیشتر بر رفع سردرگمی استوار است؛ یعنی به جای اینکه فقط از نوشتن به عنوان یک آرزو حرف بزند، سعی میکند آن را به مجموعهای از تصمیمها، تمرینها و انتخابهای روشن تبدیل کند.
خلاصه کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن
کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن از این نقطه شروع میکند که نوشتن کتاب فقط کار افراد مشهور یا حرفهای نیست و بسیاری از مانعها، ریشه در باورهای اشتباه دارند. نویسنده ابتدا توضیح میدهد چرا ثبت تجربه و دانش در قالب کتاب میتواند به اعتبار حرفهای، آموزش دیگران و حتی گسترش فرصتهای کاری کمک کند. بعد سراغ بهانههایی مثل نداشتن استعداد، کمبود وقت، ترس از قضاوت و کمالگرایی میرود و آنها را با مثال و توضیح باز میکند.
بخشهای بعدی بر شناخت مغز، ساختن عادت نوشتن، شروع از موضوعهای نزدیکتر، نوشتن بدون توقف در مرحلهی اول و پیدا کردن ایده در حین کار متمرکز است. در مجموع، این کتاب میخواهد مسیر نوشتن را از یک کار دور و مبهم به فرایندی قابلفهم تبدیل کند.
چرا باید کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب نشان میدهد چرا نوشتن کتاب فقط یک فعالیت شخصی نیست و میتواند به ثبت تجربه و تثبیت جایگاه حرفهای کمک کند.
- نویسنده به بهانههای رایج مثل نداشتن وقت، ترس از قضاوت و احساس بیاستعدادی پرداخته و آنها را به صورت مشخص بررسی کرده است.
- بخشهایی از کتاب به کارکرد مغز، عادتسازی و کمالگرایی اختصاص دارد و همین موضوع مسیر نوشتن را ملموستر میکند.
- مطالب کتاب فقط در حد انگیزهدادن باقی نمیماند و دربارهی انتخاب موضوع، شروع نوشتن و ادامهدادن در عمل هم نکته دارد.
- نمونهها و تجربههای مطرحشده کمک میکنند نوشتن کتاب از حالت مبهم و دور از دسترس خارج شود.
خواندن کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کسانی که مدتها به نوشتن کتاب فکر کردهاند اما با تردید و تعلل روبهرو ماندهاند.
- مخاطبانی که میخواهند تجربه، دانش یا مهارت کاری خود را در قالب کتاب ثبت کنند.
- خوانندگانی که با کمالگرایی، ترس از قضاوت یا نداشتن نظم در نوشتن دستوپنجه نرم میکنند.
- مدرسان، مربیان و فعالان حوزههای تخصصی که میخواهند دانستههای خود را به شکلی ماندگار سامان بدهند.
- افرادی که به کتابهای مربوط به نویسندگی، رشد مهارت نوشتن و شکلدادن عادتهای فکری علاقه دارند.
بخشی از کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن
«خب من یک کارمند ساده بودم؛ اما بعد از چاپ کتاب دیدگاه آدمهای دور و برم نسبت به من تغییر کرد. بعضی از افراد ترجیح میدادند این موضوع را چندان مهم نشان ندهند، اما زمانی که میخواستند از من نام ببرند، من را به عنوان "نویسنده کتاب" معرفی میکردند. این نشان میداد چقدر نوشتن کتاب برایشان ارزشمند است حتی اگر علنا آن را بر زبان نیاورند.
بسیاری از شرکتها میلیونها تومان هزینه میکنند تا با تهیه کارت ویزیت چشمگیر، برای خود برندسازی کرده و در ذهن مخاطب ماندگار شوند. هرچند کارت ویزیت یکی از رایجترین و اصلیترین ابزار تبلیغاتی و بازاریابی است، اما این روزها فرهنگ اشتباه دور انداختن کارت ویزیت، تبدیل به یک عادت شده؛ بخصوص اینکه افراد اطلاعات را در تلفن همراه خود ذخیره میکنند و دیگر نیازی به نگه داشتن کارت ویزیت نیست.
اگر این برندسازی در قالب کتابچهای طراحی شود که مهمترین دغدغههای مشتریان در آن عنوان شده و سپس برای آن راهکار ارائه شده باشد، چقدر برای مشتریان ارزشمند است؟ چقدر میتواند جایگاه و اعتبارتان را نزد آنها بالا ببرد؟ این نوع برندسازی در مقایسه با کارت ویزیت و یا تبلیغهای دیگر، چقدر ماندگارتر و تأثیرگذارتر خواهد بود؟ به نظر شما، اطلاعاتی که مشتری اینقدر به آن نیاز دارد، به راحتی سر از سطل زباله درمیآورد؟!»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | سیر تا پیاز کتاب نوشتن |
| عنوان دیگر | چطور بدون هیچ پیش زمینه قبلی اولین کتاب کاربردی خود را بنویسیم؟ |
| موضوع | پژوهش ادبی |
| حجم فایل کتاب | ۱۲.۷۷ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۲۷۰۱۷۰۳ |
| تعداد صفحهها | ۱۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۰۰۰۰ تومان |
با توجه به اهمیت فراوان و حجم مطالب این نوشته، مقدار بسیار اندکی به عنوان نمونه قرار داده شده است و نمی توان با این مقدار بسیار کم درباره آن اظهار نظر دقیقی نمود