معرفی و دانلود کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن + خلاصه رایگان

انتشارات:
سنجاق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن

کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن نوشته لیلی فتحی، به سراغ یکی از پرسش‌های رایج در شروع نویسندگی می‌رود: چطور می‌شود بدون پیش‌زمینه‌ی قبلی، یک کتاب کاربردی نوشت؟ نویسنده با تکیه‌ بر تجربه‌های شخصی خود در ترجمه، آموزش، تولید محتوا و همراهی با افرادی که مسیر نوشتن کتاب را آغاز کرده‌اند، از موانع ذهنی، بهانه‌ها، شیوه‌ی شکل‌دادن ایده و مسیر تبدیل تجربه به متن حرف می‌زند. نشر سنجاق این اثر را منتشر کرده و نسخه‌ی الکترونیکی آن را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن

کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن نوشته‌ی لیلی فتحی تلاشی است برای روشن‌کردن مسیر نوشتن نخستین کتاب، آن هم برای کسانی که احساس می‌کنند تجربه‌ی کافی، زمان مناسب یا اعتمادبه‌نفس لازم را ندارند. نویسنده از همان ابتدا بحث را فقط به فن نوشتن محدود نمی‌کند و سراغ چرایی کتاب‌نوشتن می‌رود؛ اینکه کتاب می‌تواند تجربه‌ی حرفه‌ای را ثبت کند، به اعتبار کاری شکل بدهد، مسیرهای تازه‌ای برای آموزش و همکاری باز کند و دانشی را که پراکنده مانده، به شکلی ماندگار جمع‌آوری کند.

کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن در فصل‌های مختلف، هم به بهانه‌های رایج می‌پردازد و هم به ابزارهای ذهنی و عملی لازم برای ادامه‌دادن. موضوعاتی که در فصل‌ها مطرح می‌شوند، نشان می‌دهند که لیلی فتحی می‌خواهد از چند جهت به مسئله نزدیک شود: از باورهای محدودکننده گرفته تا شناخت کارکرد مغز، کمال‌گرایی، زمان‌بندی کوتاه، شکل‌دادن عادت نوشتن و پیدا کردن موضوعی که بتواند گرهی از کار دیگران باز کند. در بخش‌های مختلف، مثال‌هایی از تجربه‌های شخصی نویسنده و نمونه‌هایی از افرادی آمده که با وجود تردید، کمبود وقت یا ترس از قضاوت، نوشتن را شروع کرده‌اند.

فضای کتاب بیشتر بر رفع سردرگمی استوار است؛ یعنی به‌ جای اینکه فقط از نوشتن به‌ عنوان یک آرزو حرف بزند، سعی می‌کند آن را به مجموعه‌ای از تصمیم‌ها، تمرین‌ها و انتخاب‌های روشن تبدیل کند.

خلاصه کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن

کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن از این نقطه شروع می‌کند که نوشتن کتاب فقط کار افراد مشهور یا حرفه‌ای نیست و بسیاری از مانع‌ها، ریشه در باورهای اشتباه دارند. نویسنده ابتدا توضیح می‌دهد چرا ثبت تجربه و دانش در قالب کتاب می‌تواند به اعتبار حرفه‌ای، آموزش دیگران و حتی گسترش فرصت‌های کاری کمک کند. بعد سراغ بهانه‌هایی مثل نداشتن استعداد، کمبود وقت، ترس از قضاوت و کمال‌گرایی می‌رود و آن‌ها را با مثال و توضیح باز می‌کند.

بخش‌های بعدی بر شناخت مغز، ساختن عادت نوشتن، شروع از موضوع‌های نزدیک‌تر، نوشتن بدون توقف در مرحله‌ی اول و پیدا کردن ایده در حین کار متمرکز است. در مجموع، این کتاب می‌خواهد مسیر نوشتن را از یک کار دور و مبهم به فرایندی قابل‌فهم تبدیل کند.

چرا باید کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب نشان می‌دهد چرا نوشتن کتاب فقط یک فعالیت شخصی نیست و می‌تواند به ثبت تجربه و تثبیت جایگاه حرفه‌ای کمک کند.
  • نویسنده به بهانه‌های رایج مثل نداشتن وقت، ترس از قضاوت و احساس بی‌استعدادی پرداخته و آن‌ها را به‌ صورت مشخص بررسی کرده است.
  • بخش‌هایی از کتاب به کارکرد مغز، عادت‌سازی و کمال‌گرایی اختصاص دارد و همین موضوع مسیر نوشتن را ملموس‌تر می‌کند.
  • مطالب کتاب فقط در حد انگیزه‌دادن باقی نمی‌ماند و درباره‌ی انتخاب موضوع، شروع نوشتن و ادامه‌دادن در عمل هم نکته دارد.
  • نمونه‌ها و تجربه‌های مطرح‌شده کمک می‌کنند نوشتن کتاب از حالت مبهم و دور از دسترس خارج شود.

خواندن کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که مدت‌ها به نوشتن کتاب فکر کرده‌اند اما با تردید و تعلل روبه‌رو مانده‌اند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند تجربه، دانش یا مهارت کاری خود را در قالب کتاب ثبت کنند.
  • خوانندگانی که با کمال‌گرایی، ترس از قضاوت یا نداشتن نظم در نوشتن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • مدرسان، مربیان و فعالان حوزه‌های تخصصی که می‌خواهند دانسته‌های خود را به شکلی ماندگار سامان بدهند.
  • افرادی که به کتاب‌های مربوط به نویسندگی، رشد مهارت نوشتن و شکل‌دادن عادت‌های فکری علاقه دارند.

بخشی از کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن

«خب من یک کارمند ساده بودم؛ اما بعد از چاپ کتاب دیدگاه آدم‌های دور و برم نسبت به من تغییر کرد. بعضی از افراد ترجیح می‌دادند این موضوع را چندان مهم نشان ندهند، اما زمانی که می‌خواستند از من نام ببرند، من را به عنوان "نویسنده کتاب" معرفی می‌کردند. این نشان می‌داد چقدر نوشتن کتاب برایشان ارزشمند است حتی اگر علنا آن را بر زبان نیاورند.

بسیاری از شرکت‌ها میلیون‌ها تومان هزینه می‌کنند تا با تهیه کارت ویزیت چشمگیر، برای خود برندسازی کرده و در ذهن مخاطب ماندگار شوند. هرچند کارت ویزیت یکی از رایج‌ترین و اصلی‌ترین ابزار تبلیغاتی و بازاریابی است، اما این روزها فرهنگ اشتباه دور انداختن کارت ویزیت، تبدیل به یک عادت شده؛ بخصوص اینکه افراد اطلاعات را در تلفن همراه خود ذخیره می‌کنند و دیگر نیازی به نگه داشتن کارت ویزیت نیست.

اگر این برندسازی در قالب کتابچه‌ای طراحی شود که مهم‌ترین دغدغه‌های مشتریان در آن عنوان شده و سپس برای آن راهکار ارائه شده باشد، چقدر برای مشتریان ارزشمند است؟ چقدر می‌تواند جایگاه و اعتبارتان را نزد آن‌ها بالا ببرد؟ این نوع برندسازی در مقایسه با کارت ویزیت و یا تبلیغ‌های دیگر، چقدر ماندگارتر و تأثیرگذارتر خواهد بود؟ به نظر شما، اطلاعاتی که مشتری اینقدر به آن نیاز دارد، به راحتی سر از سطل زباله درمی‌آورد؟!»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۷ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سیر تا پیاز کتاب نوشتن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسیر تا پیاز کتاب نوشتن
شابک‫‬‭۹۷۸۶۲۲۲۷۰۱۷۰۳

دکتر آرش نوروزی ایران زاد
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۲۲

با توجه به اهمیت فراوان و حجم مطالب این نوشته، مقدار بسیار اندکی به عنوان نمونه قرار داده شده است و نمی توان با این مقدار بسیار کم درباره آن اظهار نظر دقیقی نمود

بریده‌هایی از کتاب

Emmaberi
اگر می‌خواهیم محال‌ترین اتفاق زندگی‌مان رخ بدهد، باور محال بودنش را تغییر دهیم.
marjan
به نظر من، کتاب بهترین پارتی و معرف آدم است و نیازی به معرف بیرونی پیدا نمی‌کنید.
Emmaberi
کسی منکر استعداد ذاتی نیست اما در دوئل استعداد و پشتکار، این پشتکار است که پیروزمندانه از میدان بیرون می‌آید.
marjan
Emmaberi
نویسندگانی هستند که ثابت کرده‌اند معلولیت محدودیت نیست؛ این موانع ذهنی ماست که ما را ناتوان و محدود می‌سازد.
سختی نوشتن در شروع است.
Emmaberi
اگر می‌خواهیم به موفقیتی دست پیدا کنیم، یا شرایط زندگی‌مان تغییر کند، هیچ چاره‌ای نداریم جز اینکه به خودمان متعهد شویم و تمام راه‌های عقب‌نشینی را بر خودمان ببندیم. یک «چرایی» قدرتمند می‌تواند «چگونگی» انجام هر کاری را برایمان ممکن بسازد.
Emmaberi
«از شما فقط یه دونه توی دنیا هست. با خودت مهربون‌تر باش. چون تنها کسی که تا آخر عمر حتما باهاش زندگی می‌کنی، خودتی».
Emmaberi
بهتر است از همین حالا دست به کار شوید «شاید دیگر دَمی نماند تا دُمی بگیرید».