کتاب من چیزها را متفاوت می بینم پت توماس + دانلود نمونه رایگان

کتاب من چیزها را متفاوت می بینم

نویسنده:پت توماس
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب من چیزها را متفاوت می بینم

کتاب الکترونیکی «من چیزها را متفاوت می‌بینم (اولین نگاه به اختلال اوتیسم)» نوشتهٔ پت توماس و با ترجمهٔ هدی علی‌خانی، توسط نشر رشد فرهنگ منتشر شده است. این کتاب به زبان ساده و با نگاهی آموزشی، تلاش می‌کند مفاهیم اولیهٔ اختلال اوتیسم را برای کودکان و نوجوانان توضیح دهد و به آن‌ها کمک کند تا با این موضوع آشنا شوند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من چیزها را متفاوت می بینم

«من چیزها را متفاوت می‌بینم» اثری است در قالب ناداستان کودک و نوجوان که به معرفی اختلال اوتیسم می‌پردازد. پت توماس، نویسندهٔ کتاب، با بهره‌گیری از زبان قابل فهم برای کودکان و نوجوانان، تلاش کرده است تا مفاهیم پیچیدهٔ اوتیسم را به‌گونه‌ای بیان کند که برای مخاطبان کم‌سن‌وسال قابل درک باشد. این کتاب با تصویرگری کلر کی همراه شده تا مفاهیم را عینی‌تر و ملموس‌تر کند. ساختار کتاب به‌صورت پرسش و پاسخ و روایت‌های کوتاه طراحی شده و در هر بخش، سعی شده است با مثال‌ها و موقعیت‌های روزمره، تفاوت‌های رفتاری و احساسی افراد دارای اوتیسم برای کودکان توضیح داده شود. کتاب در سال ۱۳۹۷ منتشر شده و هدف آن افزایش آگاهی و همدلی در میان کودکان و نوجوانان نسبت به همسالان خود با اختلال اوتیسم است. این اثر نه‌تنها اطلاعات پایه‌ای دربارهٔ اوتیسم ارائه می‌دهد، بلکه راهکارهایی برای تعامل بهتر با افراد دارای این اختلال نیز مطرح می‌کند.

خلاصه کتاب من چیزها را متفاوت می بینم

کتاب «من چیزها را متفاوت می‌بینم» با طرح پرسش‌هایی دربارهٔ احساسات و تفاوت‌های رفتاری آغاز می‌شود و به کودکان کمک می‌کند تا متوجه شوند همهٔ افراد گاهی احساس نگرانی، ترس یا تفاوت دارند. سپس، نویسنده به معرفی اوتیسم می‌پردازد و توضیح می‌دهد که این اختلال چگونه بر رفتار و واکنش‌های افراد تأثیر می‌گذارد. در ادامه، کتاب به ویژگی‌های خاص افراد دارای اوتیسم اشاره می‌کند؛ مانند دشواری در برقراری ارتباط کلامی، حساسیت به صداها و جمعیت، تکرار رفتارها یا کلمات، و علاقه به عادات و روال‌های ثابت. همچنین، به این نکته پرداخته شده است که اوتیسم یک بیماری واگیردار نیست و افراد با آن متولد می‌شوند. کتاب تلاش می‌کند به کودکان نشان دهد که افراد دارای اوتیسم، با وجود تفاوت‌هایشان، می‌توانند استعدادها و توانایی‌های ویژه‌ای داشته باشند و نیازمند حمایت و دوستی هستند. در بخش‌هایی از کتاب، مثال‌هایی از موقعیت‌های روزمره آورده شده تا کودکان بتوانند بهتر با احساسات و رفتارهای افراد دارای اوتیسم همدلی کنند و راه‌هایی برای کمک و دوستی با آن‌ها بیابند. پیام اصلی کتاب بر پذیرش تفاوت‌ها، مهربانی و صبوری در برخورد با افراد دارای اوتیسم تأکید دارد.

چرا باید کتاب من چیزها را متفاوت می بینم را بخوانیم؟

این کتاب با زبانی ساده و مثال‌های ملموس، به کودکان و نوجوانان کمک می‌کند تا اختلال اوتیسم را بهتر بشناسند و با افراد دارای این اختلال ارتباط مؤثرتری برقرار کنند. «من چیزها را متفاوت می‌بینم» نه‌تنها اطلاعات پایه‌ای دربارهٔ اوتیسم ارائه می‌دهد، بلکه به پرورش همدلی، پذیرش تفاوت‌ها و ایجاد فضای حمایتی در میان کودکان و نوجوانان کمک می‌کند. مطالعهٔ این کتاب می‌تواند آغازگر گفت‌وگوهای سازنده در خانواده و مدرسه دربارهٔ تفاوت‌های فردی باشد و به کاهش سوءتفاهم‌ها و نگرانی‌ها در مواجهه با افراد دارای اوتیسم منجر شود.

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که می‌خواهند دربارهٔ اوتیسم و تفاوت‌های رفتاری همسالان خود بیشتر بدانند. همچنین والدین، معلمان و مربیانی که با کودکان دارای اوتیسم یا همکلاسی‌های آن‌ها سروکار دارند، می‌توانند از این کتاب برای آموزش و گفت‌وگو استفاده کنند. «من چیزها را متفاوت می‌بینم» به‌ویژه برای خانواده‌هایی که یکی از اعضای آن‌ها با اختلال اوتیسم زندگی می‌کند، مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب من چیزها را متفاوت می بینم

«اوتیسم چیزی است که شما با آن به دنیا می‌آیید و چیزی نیست که شما از کسی بگیرید. وقتی کسی اوتیسم دارد در کارکرد مغز آن فرد تأثیر دارد و باعث می‌شود آن‌ها رفتارها و واکنش‌های متفاوتی نسبت به دیگران داشته باشند. کسی واقعاً نمی‌داند چه چیزی باعث این اختلال می‌شود و دانستن آن راحت نیست زیرا که کارکرد مغز ما بسیار پیچیده است. مغز ما به ما کمک می‌کند تا دنیای اطراف خود را حس کنیم. حواس ما به ما کمک می‌کند تا از چیزهایی که در اطراف ما هستند و می‌بینیم و کارهایی که انجام می‌شوند را بیاموزیم. آن‌ها به ما کمک می‌کنند تا بدانیم اگر کسی می‌خندد به این معنی است که او شاد است. یا اینکه بدانیم مداد سبز به خوبی مداد قرمز کار می‌کند و یا اگر اول کره بادام زمینی را قرار دهیم و بعد مربا را همان مزه‌ای را دارد که ابتدا مربا را بگذاریم و بعد کره بادام زمینی را. شما چطور؟ می‌توانید بگویید دربارهٔ اوتیسم چه فکری می‌کنید؟»