کتاب نه هزارمین نفر (جلد اول) آرمین عالمی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب نه هزارمین نفر (جلد اول)

کتاب نه هزارمین نفر (جلد اول)

معرفی کتاب نه هزارمین نفر (جلد اول)

کتاب الکترونیکی «نه هزارمین نفر (جلد اول)» نوشتهٔ آرمین عالمی اثری است که نشر پارس آوید آن را منتشر کرده است. این کتاب در ژانر علمی-تخیلی و با روایتی آینده‌نگرانه، داستان زندگی فردی را در جامعه‌ای پیشرفته و فناورانه دنبال می‌کند. دغدغه‌های هویت، تنهایی، روابط انسانی و تأثیر فناوری بر زندگی روزمره، محورهای اصلی این اثر را شکل می‌دهند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نه هزارمین نفر (جلد اول)

«نه هزارمین نفر (جلد اول)» نوشتهٔ آرمین عالمی، داستانی علمی-تخیلی است که در آینده‌ای نه‌چندان دور روایت می‌شود؛ جایی که فناوری‌های پیشرفته، ساختارهای اجتماعی و سبک زندگی انسان‌ها را به‌کلی دگرگون کرده‌اند. این کتاب با تمرکز بر زندگی فردی به نام «راوی»، تصویری از جامعه‌ای ارائه می‌دهد که در آن ارتباطات انسانی، کار، خرید، آموزش و حتی جشن‌ها، عمدتاً در بسترهای مجازی و با کمک هوش مصنوعی و ربات‌ها انجام می‌شود. ساختار کتاب به‌صورت روایی و اول‌شخص است و مخاطب را با جزئیات زندگی روزمره، دغدغه‌های ذهنی و چالش‌های عاطفی شخصیت اصلی همراه می‌کند. اثر حاضر، ضمن پرداختن به مسائل هویتی و اجتماعی، به پرسش‌هایی دربارهٔ معنای واقعی ارتباط، خانواده و فردیت در دنیای مدرن می‌پردازد و با نگاهی انتقادی، پیامدهای پیشرفت فناوری بر روابط انسانی را به تصویر می‌کشد.

خلاصه داستان نه هزارمین نفر (جلد اول)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با بیدارشدن راوی در سومین روز تابستان و مواجهه با جعبهٔ دریافت کالای زیر تختش آغاز می‌شود؛ جعبه‌ای که نماد زندگی مکانیزه و اتوماسیون‌شدهٔ اوست. روز تولد راوی است و او در خانهٔ کوچک و مجهز خود، پیام‌های تبریک را از دوستان و شرکت‌ها دریافت می‌کند. در این جهان، همه‌چیز از طریق خطوط انتقال و دستگاه‌های هوشمند انجام می‌شود و حتی جشن تولد نیز به‌صورت مجازی با حضور دوستانی از نقاط مختلف جهان برگزار می‌شود. راوی با مطالعهٔ کتابی دربارهٔ جنبش ضد ربات‌ها، به تاریخچهٔ مبارزات اجتماعی علیه سلطهٔ ربات‌های فوق‌هوشمند پی می‌برد؛ مبارزاتی که منجر به تصویب قانونی برای نظارت انسانی بر ربات‌ها شده است. او در کارخانه‌ای کار می‌کند که وظیفه‌اش نظارت بر ربات‌های تولیدکنندهٔ قطعات فلزی است، اما از یکنواختی و بی‌هیجانی زندگی‌اش ناراضی است و همواره در جست‌وجوی معنایی فراتر از روزمرگی است. هدیه‌ای غیرمنتظره، شامل دو قناری و نامه‌ای مرموز، راوی را وارد ماجرایی تازه می‌کند. او با فردی ناشناس که خود را پدر بزرگش معرفی می‌کند، ملاقات می‌کند و در جریان این دیدار، به رازهایی دربارهٔ گذشتهٔ خانوادگی و هویت خود پی می‌برد. در کنار این ماجراها، راوی با دوستانی از کشورهای دیگر دربارهٔ تأثیر فناوری بر روابط انسانی گفت‌وگو می‌کند و با چالش‌های تنهایی، هویت و معنای واقعی ارتباط انسانی روبه‌رو می‌شود. در ادامه، راوی با خواندن مجموعه‌ای از کتاب‌ها و دریافت بسته‌هایی از گذشته، به تدریج به درک عمیق‌تری از خود و جایگاهش در این جهان فناورانه می‌رسد. داستان با تأکید بر جست‌وجوی هویت، ارزش روابط انسانی و تردید نسبت به دنیای مجازی، مخاطب را به تأمل دربارهٔ آیندهٔ انسان و جامعه دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب نه هزارمین نفر (جلد اول) را بخوانیم؟

این کتاب با خلق دنیایی آینده‌نگر و ملموس، به بررسی تأثیرات فناوری‌های نوین بر زندگی فردی و اجتماعی می‌پردازد. «نه هزارمین نفر (جلد اول)» دغدغه‌هایی مانند تنهایی، هویت، معنای خانواده و چالش‌های ارتباط انسانی را در بستری علمی-تخیلی و با جزئیات روزمره روایت می‌کند. خواندن این اثر فرصتی برای اندیشیدن به پیامدهای پیشرفت تکنولوژی، تغییر سبک زندگی و اهمیت حفظ روابط انسانی در عصر دیجیتال فراهم می‌آورد. همچنین، روایت داستان از زاویهٔ اول‌شخص و پرداختن به احساسات و تردیدهای شخصیت اصلی، امکان همذات‌پنداری و درک عمیق‌تری از دغدغه‌های انسان معاصر را ایجاد می‌کند.

این کتاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های علمی-تخیلی، آینده‌پژوهی و روایت‌هایی با محوریت فناوری و جامعه مناسب است. همچنین، کسانی که دغدغه‌هایی دربارهٔ هویت، تنهایی، روابط انسانی و تأثیر فناوری بر زندگی دارند، می‌توانند از خواندن این اثر بهره‌مند شوند. مطالعهٔ این کتاب به نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به موضوعات اجتماعی و فلسفی نیز پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب نه هزارمین نفر (جلد اول)

«با صدایی که از جعبه زیر تختم می‌آمد از خواب بیدار شدم. وقتی فهمیدم ساعت یازده صبح است خیلی تعجب کردم چون فکر می‌کردم باید هشت صبح از خواب بیدار می‌شدم و سر کار می‌رفتم اما خواب مانده‌ام. یک دفعه یادم آمد امروز سومین روز تابستان است یعنی روز تولد من و این روز برای هرکسی تعطیل است و مجبور نیست کار کند. خیالم راحت شد خواب نمانده بودم. بار دیگر جعبه زیر تخت سروصدا کرد و من توجهم به آن جلب شد. از گیجی اولیه درآمدم و متوجه شدم که جعبه دریافت کالايم پر شده است و باید آن را خالی کنم چون کالاهای جدیدی داشت می‌آمد. علاوه‌بر خریدهای خودم و چیزهایی که سفارش داده بودم، هدیه‌های دوستانم هم در جعبه بود. همه اشیاء را از جعبه برداشتم و گذاشتم کنار تخت و رفتم صبحانه بخورم. این جعبه کوچک بود و باید برای خرید یک جعبه بزرگ‌تر برنامه‌ریزی می‌کردم. بعد از صبحانه از بین وسایل جعبه یک دفترچه برداشتم. این دفترچه خاطرات قدیمی که احتمالاً چند سال پیش ساخته شده بود و جلد سفید زیبایی داشت را یکی از بهترین دوستانم برایم فرستاده بود. حدس می‌زدم آن را از یک فروشگاه که اجناس قدیمی می‌فروختند خریده بود. شروع به نوشتن وقایع امروز در اولین صفحه آن کردم. من همیشه دفترچه خاطرات داشتم چون نمی‌شود همه چیز را برای دیگران تعریف کرد و هرکسی نیاز دارد حداقل یک بار وقایع مهم را بازگو کند و حتی بعضی را ثبت کند چون آدم گاهی در مرور بعضی خاطرات دچار تردید یا سؤال یا فراموشی ناشی از گذشت زمان می‌شود. شاید هم کلاً مرور گذشته برای من جالب باشد و درعین‌حال سبب می‌شود بتوانم ترس‌ها و افکارم را با بیان کردن مهار کنم. به هر حال مهم نیست چرا این کار را می‌کنم مهم این است که الان دارم خاطراتم را می‌نویسم.»