کتاب تسلط بر انگیزه تیبو موریس + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تسلط بر انگیزه

کتاب تسلط بر انگیزه

معرفی کتاب تسلط بر انگیزه

کتاب الکترونیکی «تسلط بر موفقیت» نوشتهٔ تیبو موریس و با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و مهدی صفایی خرم، توسط نشر زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ روان‌شناسی موفقیت و انگیزش قرار می‌گیرد و به بررسی راهکارهایی برای ایجاد و حفظ انگیزه در مسیر دستیابی به اهداف می‌پردازد. نویسنده با تکیه‌بر تجربیات شخصی و پژوهش‌های روز، تلاش کرده است تا خواننده را با موانع رایج در مسیر موفقیت آشنا کند و ابزارهایی برای غلبه‌بر بی‌انگیزگی و رخوت ارائه دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تسلط بر انگیزه

«تسلط بر موفقیت» اثری ناداستان و راهنمایی کاربردی در حوزهٔ روان‌شناسی انگیزش و موفقیت فردی است. تیبو موریس در این کتاب، با زبانی صریح و بی‌پیرایه، به دغدغه‌های افرادی می‌پردازد که در مسیر رسیدن به اهداف خود با موانعی مانند بی‌انگیزگی، تعلل و احساس ناتوانی روبه‌رو می‌شوند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده که ابتدا وضعیت فعلی خواننده را مورد ارزیابی قرار می‌دهد، سپس راهکارهایی برای ایجاد نیروی حرکت و حفظ انگیزه در بلندمدت ارائه می‌دهد و در نهایت، مجموعه‌ای از استراتژی‌های ساده و قابل اجرا را برای بازگرداندن انگیزه معرفی می‌کند. این کتاب با تمرین‌ها و مثال‌های متنوع، تلاش کرده است تا خواننده را به تفکر و عمل وادارد و او را در مسیر تغییرات پایدار همراهی کند. «تسلط بر موفقیت» به‌عنوان یک راهنمای عملی، نه‌تنها به جنبه‌های روان‌شناختی موفقیت می‌پردازد، بلکه به مسائل روزمره و چالش‌های ذهنی و محیطی نیز توجه ویژه‌ای دارد.

خلاصه کتاب تسلط بر انگیزه

پیام اصلی کتاب بر اهمیت حرکت و اقدام در برابر رخوت و بی‌انگیزگی تأکید دارد. تیبو موریس با اشاره به این‌که بی‌انگیزگی و توقف در مسیر اهداف، تجربه‌ای مشترک میان همهٔ انسان‌هاست، راهکارهایی برای بازگشت به جریان کار و بازیابی انگیزه ارائه می‌دهد. نویسنده معتقد است که انگیزه، پدیده‌ای پویا و قابل بازیابی است و با انجام کارهای کوچک و به تعویق‌افتاده، می‌توان دوباره انرژی و اشتیاق را به زندگی بازگرداند. در بخش‌های مختلف کتاب، خواننده با تمرین‌هایی برای پذیرش وضعیت فعلی، بیان واقعیت‌ها و جداکردن حقایق از تفسیرهای ذهنی روبه‌رو می‌شود. همچنین، بر اهمیت گفت‌وگو با دیگران و دیدن مسائل از زاویهٔ نگاه افراد مختلف تأکید شده است. نویسنده به نقش محیط فیزیکی و ذهنی در ایجاد یا کاهش انگیزه می‌پردازد و پیشنهاد می‌کند با حذف کارهای ناخوشایند، منظم‌کردن محیط و تمرکز بر زمان حال، ذهن را برای حرکت آماده کرد. در ادامه، کتاب به اهمیت تعیین اهداف روزانه، مراقبه، شکرگزاری و مصرف محتوای انگیزشی اشاره دارد و این عادات را به‌عنوان ابزارهایی برای حفظ انگیزه معرفی می‌کند. همچنین، نویسنده بر ضرورت نه‌گفتن به درخواست‌های غیرضروری، حذف کارهای بی‌اهمیت و تمرکز بر اولویت‌های واقعی زندگی تأکید می‌کند. در نهایت، «تسلط بر موفقیت» با ارائهٔ ۲۵ استراتژی ساده، مسیرهایی عملی برای بازگرداندن انگیزه و حرکت به‌سوی اهداف را پیش پای خواننده می‌گذارد.

چرا باید کتاب تسلط بر انگیزه را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی کاربردی و تمرین‌محور، به دغدغه‌های رایج افرادی می‌پردازد که در مسیر موفقیت با بی‌انگیزگی، تعلل و سردرگمی مواجه‌اند. «تسلط بر موفقیت» نه‌تنها به بررسی ریشه‌های روان‌شناختی این موانع می‌پردازد، بلکه راهکارهایی ملموس و قابل اجرا برای غلبه‌بر آن‌ها ارائه می‌دهد. تمرین‌های عملی، مثال‌های واقعی و توصیه‌های گام‌به‌گام، این اثر را به منبعی مناسب برای کسانی تبدیل کرده است که به‌دنبال تغییرات پایدار در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود هستند. مطالعهٔ این کتاب می‌تواند به ایجاد عادات مثبت، افزایش تمرکز و بازیابی انگیزه در شرایط دشوار کمک کند.

مطالعهٔ این کتاب برای افرادی مناسب است که با بی‌انگیزگی، تعلل یا احساس رکود در مسیر اهداف خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند. همچنین، کسانی که به‌دنبال ایجاد عادات مثبت، افزایش بهره‌وری و مدیریت بهتر زمان هستند، می‌توانند از مطالب آن بهره‌مند شوند. «تسلط بر موفقیت» برای علاقه‌مندان به توسعهٔ فردی و کسانی که به‌دنبال راهکارهایی عملی برای غلبه‌بر موانع ذهنی و محیطی هستند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب تسلط بر انگیزه

«اولین قانون حرکت نیوتن می‌گوید که یک جسم در حال حرکت، در حال حرکت می‌ماند. این قانون در مورد انسان و حداقل در زمان ایجاد هدف صدق می‌کند. به عبارت دیگر وقتی که ما حرکت می‌کنیم و فعالانه به سمت هدف خود پیش می‌رویم گاهی اوقات حس می‌کنیم که دیگر نمی‌توانیم متوقف شویم. ما می‌توانیم در جریان کار قرار بگیریم و بسیار بیشتر از دیگران دستاورد داشته باشیم. اما چه چیزی سبب می‌شود ما متوقف شویم؟ احتمالاً متوجه خواهیم شد که حرکت مجدد سخت خواهد بود. در نتیجه شاید در نهایت کارها را به تأخیر بیاندازیم که نتیجه آن احساس افسردگی تا ترس از دست به عمل نزدن خواهد بود. شاید اکنون شما نیز چنین حسی داشته باشید. شاید در یکی از وضعیت‌ها حس چسبندگی و فقدان انگیزه دارید که سبب می‌شود نتوانید در رسیدن به اهداف مهم خود پیشرفتی داشته باشید. شاید خود را بخاطر اینکه کاری انجام نمی‌دهید سرزنش می‌کنید. شاید حس شکست دارید و نمی‌دانید که باید چه کاری انجام دهید. شاید به خود شک دارید و بیش از اندازه نگران هستید. شما از یک کار به کار دیگر می‌روید بدون اینکه به هیچ نتیجه‌ای برسید. اگر شما خود را در یکی از وضعیت‌های بالا می‌بینید نگران نباشید. این کتاب به شما کمک خواهد کرد که از این وضعیت خارج شده و دوباره انگیزه خود را به دست آورید.»