کتاب از حال بد به حس خوب دیوید برنز + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب از حال بد به حس خوب

کتاب از حال بد به حس خوب

معرفی کتاب از حال بد به حس خوب

کتاب الکترونیکی «از حال بد به حس خوب» نوشتهٔ دیوید برنز و با ترجمهٔ پروین همت‌افزا و فتانه روحانی، توسط نشر درقلم منتشر شده است. این کتاب به موضوع شناخت‌درمانی و درمان بیماری‌های روانی، به‌ویژه افسردگی، می‌پردازد و راهکارهایی برای بهبود خلق‌وخو و مدیریت احساسات منفی ارائه می‌دهد. نویسنده با تکیه‌بر پژوهش‌های علمی و تجربیات بالینی، تلاش کرده است مفاهیم شناخت‌درمانی را به‌زبان قابل‌درک و کاربردی برای مخاطبان عمومی و متخصصان سلامت روان توضیح دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از حال بد به حس خوب

«از حال بد به حس خوب» اثری در حوزهٔ ناداستان و روان‌شناسی کاربردی است که تمرکز آن بر شناخت‌درمانی و درمان افسردگی قرار دارد. دیوید برنز، نویسندهٔ کتاب، با بهره‌گیری از تجربیات بالینی و پژوهش‌های دانشگاهی، به بررسی ریشه‌های فکری و شناختی اختلالات روانی می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه افکار منفی و تحریف‌شده می‌توانند منجر به احساسات ناخوشایند و رفتارهای ناسالم شوند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده که ابتدا مبانی نظری و علمی شناخت‌درمانی را معرفی می‌کند و سپس با ارائهٔ برنامه‌های عملی، تمرین‌ها و پرسشنامه‌ها، مخاطب را در مسیر خودیاری و بهبود فردی همراهی می‌کند. این کتاب در قالبی آموزشی و راهنماگونه، علاوه‌بر توضیح مفاهیم پایه، به ارائهٔ راهکارهای مقابله با افسردگی، اضطراب، احساس گناه، اعتیاد به تأیید و دیگر مشکلات رایج روانی می‌پردازد. «از حال بد به حس خوب» با رویکردی مرحله‌به‌مرحله، تلاش دارد مخاطب را به شناخت بهتر افکار و احساسات خود و تغییر نگرش نسبت به مشکلات زندگی سوق دهد.

خلاصه کتاب از حال بد به حس خوب

در «از حال بد به حس خوب»، دیوید برنز با تکیه‌بر اصول شناخت‌درمانی، به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه افکار منفی و تحریف‌شده، عامل اصلی بروز افسردگی و دیگر اختلالات روانی هستند. نویسنده توضیح می‌دهد که احساسات ناخوشایند، نتیجهٔ مستقیم افکار و نگرش‌های فرد نسبت به خود و جهان پیرامون است. کتاب با ارائهٔ مثال‌های بالینی و داستان‌های واقعی، نشان می‌دهد که بسیاری از افراد افسرده، گرفتار الگوهای فکری نادرست مانند تفکر همه یا هیچ، تعمیم افراطی، فیلتر ذهنی و نتیجه‌گیری شتابزده هستند. این خطاهای شناختی باعث می‌شوند فرد واقعیت را به‌شکل منفی و تحریف‌شده ببیند و در نتیجه، احساس بی‌ارزشی، ناامیدی و ناتوانی کند. در ادامه، کتاب راهکارهایی برای شناسایی و اصلاح این افکار منفی ارائه می‌دهد. تمرین‌های عملی، پرسشنامه‌ها و تکنیک‌های بازسازی شناختی به مخاطب کمک می‌کند تا افکار خودکار منفی را شناسایی کند و آن‌ها را با افکار واقع‌بینانه‌تر جایگزین کند. برنز تأکید کرده است که تغییر نگرش و بازسازی شناختی، نه‌تنها به کاهش علائم افسردگی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند عزت‌نفس و احساس رضایت از زندگی را نیز افزایش دهد. کتاب همچنین به موضوعاتی مانند اعتیاد به تأیید، احساس گناه، اضطراب، و حتی افکار خودکشی می‌پردازد و راهکارهایی برای مدیریت و غلبه بر این مشکلات ارائه می‌دهد. در بخش‌هایی از کتاب، نقش دارودرمانی در کنار شناخت‌درمانی بررسی شده و به اهمیت پیگیری و استمرار تمرین‌ها برای دستیابی به بهبود پایدار اشاره شده است.

چرا باید کتاب از حال بد به حس خوب را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر شناخت‌درمانی، به مخاطب کمک می‌کند تا ریشه‌های فکری و شناختی مشکلات روانی خود را شناسایی کند و با تمرین‌های عملی، به تغییر نگرش و بهبود خلق‌وخو دست یابد. «از حال بد به حس خوب» نه‌تنها برای افرادی که با افسردگی و اضطراب دست‌وپنجه نرم می‌کنند مفید است، بلکه برای کسانی که به دنبال رشد شخصی و افزایش عزت‌نفس هستند نیز کاربرد دارد. ارائهٔ مثال‌های واقعی، پرسشنامه‌ها و راهکارهای مرحله‌به‌مرحله، این کتاب را به منبعی قابل‌استفاده برای خودیاری و حتی راهنمایی اولیه برای متخصصان سلامت روان تبدیل کرده است. مطالعهٔ این اثر می‌تواند به درک بهتر افکار و احساسات و یافتن راه‌هایی برای مدیریت آن‌ها کمک کند.

مطالعهٔ این کتاب برای افرادی که با افسردگی، اضطراب، احساس گناه، یا اعتمادبه‌نفس پایین مواجه‌اند، مناسب است. همچنین دانشجویان و علاقه‌مندان به روان‌شناسی، مشاوران و روان‌درمانگران می‌توانند از مطالب آن بهره‌مند شوند. «از حال بد به حس خوب» برای کسانی که به‌دنبال راهکارهایی برای بهبود خلق‌وخو و مدیریت افکار منفی هستند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب از حال بد به حس خوب

«در آغاز مردد بودم که توسط برنامه‌ی دکتر بک برنامه‌ی ذهنی و احساسات عمیق شده افراد به آسانی بین برود. کل ایده بسیار ساده به نظر می‌رسید؛ به خاطر آوردم عظیم‌ترین تحولات بشردر جوامع، مبهم نبوده‌اند، اما دائماً توأم با شک و تردید شروع می‌شدند. امکان این وجود داشت که مفاهیم و راهکارهای شناخت به همراه تغییرات اساسی که در درمان اختلالات رفتاری ایجاد می‌کرد وسوسه‌ام کند تصمیم داشته باشم این روش درمانی را در بیماران خود نیز آزمایش کنم. این موضوع در بیماران افسردگی شدید احتمالاً نتیجه‌ی امیدوارانه‌ای داشت. از واقعیت شناخت درمانی اطلاعی نداشتم. بر آن شدم که بالاخره به نتیجه‌ای قطعی برسم. عجیب شگفت زده شدم. بیشتر کسانی که آزمایش شده بودند پس از سال‌ها مداوا شده‌اند و برخی از آنان بعد از چندین سال حس خوشایندی را چشیدند. به دلیل این نتایج همکاری خود را نیز با دکتر بک و همکارانش در دانشگاه پنسیلوانیا در کلینیک رفتار آغاز کردم.»

معرفی نویسنده
عکس دیوید برنز
دیوید برنز
آمریکایی | تولد ۱۹۴۲

دیوید برنز نویسنده‌ی پرفروش آمریکایی و استاد بالینی روان‌پزشکی و علوم رفتاری در دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه استنفورد است. او همچنین به عنوان محقق مدعو در دانشکده‌ی پزشکی هاروارد و سرپرست بخش روانپزشکی در مرکز پزشکی پرسبیتریان/ دانشگاه پنسیلوانیا در فیلادلفیا خدمت کرده است. فعالیت‌های او به طور عمده در توسعه‌ی شناخت‌درمانی نقش مهمی ایفا کرده‌اند.