کتاب جادوگر (دریای زمین ۱)
نویسنده:ارسولا. کی. لوژوان
مترجم:پیمان اسماعیلیان
انتشارات:انتشارات قدیانی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب جادوگر (دریای زمین ۱)
«جادوگر» نوشته ارسولا. کی. لوژوان، کتاب اول از مجموعه داستان تخیلی و پرهیجان دریای زمین است.
لوژوان فرزند استاد انسانشناسی دکتر آلفرد، ال. کروبر و نویسنده تئودورا کروبر است که در سال ۱۹۲۹ در برکلی کالیفرنیا به دنیا آمد، در سال ۱۹۵۲ مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه کلمبیا دریافت کرد. وی چندین دکترای افتخاری از دانشگاههای گوناگون دارد و همچنین برنده جوایز زیادی است که برخی از آنها عبارتاند از: شش جایزه هوگو و چهار جایزه نبیولا، جایزه مارگارت ادواردز برای یک عمر دستاورد ادبی، جایزه استاد بزرگ از انجمن نویسندگان علمی ـ تخیلی آمریکا، جایزه پن/ مالامود برای بهترین داستان کوتاه، جایزه هنری بامبرشوت، جایزه جیمز تیپتری، جایزه هارولد وورسل از آکادمی و مؤسسه هنر و ادبیات آمریکا.
داستان در جزیره «گونت» یکی از جزایر دریای زمین اتفاق میافتد. پسر بچهای خودرای با خوی وحشی که استعداد فوق العادهای در سحر و جادو دارد و از عمهاش که ساحره دهکده است چیزهایی آموختهاست، با استفاده از استعداد خود و طلسم عمه , دهکده را از دست حمله سربازان دشمن نجات میدهد. یکی از جادوگران به نام «اگیون خاموش» بعد از شنیدن ماجرا به سراغش میآید و بعد از این که به او نام «گد» را میدهد، برای تعلیم هنر جادو، پسر را با خودش می برد اما ...
سنجاقک (دریای زمین ۵)
ربات آدم کش؛ جلد سوممارتا ولز
آدمکش حرفهای (کتاب سوم)یوو وو
مانسترایلی مارتینز
پیشتازان و اربابان مرگ - جلد نخست -طلوع تاریکینیما کهندانی
گورهای آتوان (دریای زمین ۲)
پیمان اسماعیلیان
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
حدود ده سال پیش هر 6 جلد این کتابو خوندم . شیفته دنیای خیالی و کاراکترهاش شدم. الان که این کتابو اینجا دیدم به سرم زده دوباره خودمو به لذت گشت و گذار در این دنیا مهمان کنم. انتظار داستانهای
فکر کنم خیلی ها انیمه کیمیاگر رو که تلویزیون پخش کرده دیده باشند خب اون قسمت ۴ این مجموعه بود و به شخصه خیلی دوست داشتم اون انیمه رو و اصلا به خاطر همون شروع کردم از اول داستان رو
اگر از کتابهای فانتزی خوشتون میاد مثل ارباب حلقه ها و... حتما این مجموعه رو بخونید:)
خیلی جذاب بود. این کتاب رو به کسایی که قوه تخیل بالا دارن و عاشق جادو هستن توصیه میکنم. من خودم هر شش جلدش رو خوندم.
من خیلی جهان این کتاب و لحنش رو دوست داشتم. ترجمه خوبی هم داره. البته نوجوانی که سنتشکن و هری پاتر و پندراگن و این چیزها خونده شاید خوشش نیاد، چون ماجراهای رمانتیک نداره و کلا جلد یک این مجموعه فضای
این مجموعه یه اثر هنریه. انقدر محشره که نمیدونم چی بگم. ترجمه عالیه. اما این مجموعه رو به کسایی که تازه می خوان فانتزی خوندن رو شروع کنن، یا فقط به فانتزی هایی مثل هری پاتر و آرتمیس فاول علاقه
توی ژانر فانتزی کتاب جذابی هست. اگر به این ژانر علاقه دارید توصیه میکنم این کتاب رو بخونید.
خوب بود .
تصویرسازی کتاب عالی ، بی نظیر و البته دوست داشتنی بود.
کتاب جالبی بود. نثر روانی نداشت ولی محتوای قابل توجه و قشنگی داشت. یه داستان فانتزی ساده نبود، نه مثل فانتزی های بچه گانه. تا جلد ۵ خوندم و واقعا خوشم اومد