تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب شهر من عشق (۳)
معرفی کتاب شهر من عشق (۳)
کتاب الکترونیکی «شهر من عشق (۳): شاهدان بیادعا» نوشتهٔ حمید رحیمی و با ویراستاری علیرضا بخشی رهخلیل، توسط نشر نوآوران دانش رویانا منتشر شده است. این اثر به روایت خاطرات و سرگذشت زنان و مادران شهدا و نقش آنها در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی میپردازد و با نگاهی مستند و روایی، جایگاه زنان در تاریخ اسلام تا دوران معاصر را بررسی میکند. کتاب در قالب خاطرهنگاری و روایتهای کوتاه، به معرفی زنان تأثیرگذار صدر اسلام و زنان ایرانی حاضر در انقلاب و جنگ تحمیلی میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شهر من عشق (۳)
«شهر من عشق (۳): شاهدان بیادعا» اثری در قالب ناداستان و خاطرهنگاری است که به قلم حمید رحیمی نگاشته شده است. این کتاب با ساختاری روایی و مستند، به بررسی نقش زنان در تاریخ اسلام و ایران میپردازد و از صدر اسلام تا دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، حضور و تأثیرگذاری زنان را به تصویر میکشد. نویسنده با بهرهگیری از روایتهای تاریخی، خاطرات مادران و همسران شهدا و بازماندگان جنگ، تلاش کرده است تصویری جامع از ایثار، مقاومت و فداکاری زنان ایرانی ارائه دهد. کتاب در چند فصل تنظیم شده و هر فصل به بخشی از نقشآفرینی زنان در تاریخ اختصاص یافته است؛ از زنان صدر اسلام مانند حضرت خدیجه، حضرت زهرا و حضرت زینب تا زنان معاصر همچون طاهره دباغ، فرنگیس حیدرپور و مادران و همسران شهدا. روایتها اغلب بهصورت نقلقول مستقیم از افراد یا بازگویی خاطرات آنهاست و کتاب با زبانی توصیفی و مستند، تلاش دارد سهم زنان در مقاومت و پایداری را برجسته کند. این اثر نهتنها به معرفی شخصیتهای تاریخی و معاصر میپردازد، بلکه با بازخوانی خاطرات و روایتهای شخصی، نقش زنان در شکلگیری هویت ملی و دینی ایران را برجسته میسازد.
خلاصه کتاب شهر من عشق (۳)
کتاب «شهر من عشق (۳): شاهدان بیادعا» با مروری بر تاریخ اسلام آغاز میشود و نقش زنان صدر اسلام را در شکلگیری و تثبیت ارزشهای دینی و اجتماعی برجسته میکند. روایتهایی از حضرت خدیجه، سمیه، حضرت زهرا، حضرت زینب و دیگر زنان بزرگ صدر اسلام، نشان میدهد که چگونه این زنان با ایثار، مقاومت و ولایتمداری، مسیر تاریخ را تغییر دادند. کتاب سپس به دوران معاصر و انقلاب اسلامی ایران میپردازد و نقش زنان ایرانی را در پیروزی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس بررسی میکند. روایتهایی از زنان مبارز، مادران و همسران شهدا، زنان امدادگر، خبرنگار و حتی اسیر، بخش عمدهای از کتاب را تشکیل میدهد. در این بخش، خاطراتی از طاهره دباغ، فرنگیس حیدرپور، زهرا محمودی، مریم کاظمزاده، فاطمهسادات نواب صفوی و دیگر زنان تأثیرگذار آورده شده است. هر روایت، تصویری از شجاعت، ایثار و پایداری زنان در شرایط سخت جنگ و انقلاب را ارائه میدهد. کتاب همچنین به نقش مادران و همسران شهدا در تربیت فرزندان و حمایت از رزمندگان میپردازد و با بازگویی خاطرات شخصی، نشان میدهد که چگونه این زنان با صبر و استقامت، خانواده و جامعه را در مسیر مقاومت و پایداری هدایت کردند. در بخشهایی از کتاب، روایتهایی از مادران چند شهید، مادران جانبازان و مادران شهدای نوجوان آمده است که هرکدام با زبانی ساده و صمیمی، از دلتنگیها، امیدها و آرمانهای خود سخن گفتهاند. کتاب با تأکید بر نقش زنان در حفظ ارزشهای دینی و ملی، تلاش دارد سهم آنها را در تاریخ معاصر ایران برجسته کند و نشان دهد که بدون حضور و حمایت زنان، بسیاری از دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس ممکن نبود.
چرا باید کتاب شهر من عشق (۳) را بخوانیم؟
این کتاب با گردآوری روایتهای مستند و خاطرات واقعی از زنان تأثیرگذار تاریخ اسلام و ایران، فرصتی فراهم میکند تا خواننده با ابعاد کمتر دیدهشدهٔ مقاومت و ایثار زنان آشنا شود. «شهر من عشق (۳): شاهدان بیادعا» نهتنها به معرفی زنان بزرگ صدر اسلام میپردازد، بلکه نقش زنان ایرانی در انقلاب و دفاع مقدس را با جزئیات و از زبان خودشان روایت میکند. این اثر با بازخوانی خاطرات مادران و همسران شهدا، تصویری ملموس از صبر، پایداری و فداکاری زنان در شرایط دشوار ارائه میدهد و نشان میدهد که چگونه حضور و حمایت آنها در پشت جبهه، نقشی تعیینکننده در پیروزیها و مقاومتها داشته است. مطالعه این کتاب، دریچهای به سوی شناخت بهتر هویت ملی و دینی ایران و سهم زنان در آن میگشاید و میتواند الهامبخش پژوهشگران، علاقهمندان به تاریخ معاصر و کسانی باشد که به دنبال روایتهای واقعی از زندگی و مقاومت هستند.
این کتاب برای علاقهمندان به تاریخ معاصر ایران، پژوهشگران حوزه زنان، دانشجویان رشتههای علوم اجتماعی و تاریخ، و کسانی که دغدغه شناخت نقش زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را دارند، مناسب است. همچنین برای خانوادههایی که به دنبال الگوهای تربیتی و نمونههایی از ایثار و مقاومت هستند، مطالعه این اثر پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب شهر من عشق (۳)
«در هشت سال دفاع مقدس حماسه، همراهی، همدلی، صبوری، ایثار و پاکبازی مادران ایرانی در تاریخ کمنظیر بوده است. مصادیقی همتراز صدر اسلام و واقعه کربلا از قبیل ترغیب جگرگوشههایشان به حضور در جبهه، رضایت جهت اعزام، صبر زینبی هنگام شهادت فرزند و پایبندی به آرمانهای شهدا تا به امروز را در آن بهوفور میتوان مشاهده نمود. مادرانی که نوجوانان خود را قاسمگونه روانه میدان نبرد حق علیه باطل نمودند و با دیدن پیکر غرق به خون فرزندشان، فرزندان دیگر خود را نیز به میدان خون فرستادند. ایثار و فداکاری، صبر و پایداری، حمایت و پشتیبانی و تعهد و ولایتمداری شما مادران و همسران شهدای هشت سال دفاع مقدس را ارج مینهیم و برگبرگ دفتر تاریخ پرافتخارمان را به نام شما مزین میکنیم. حضور بابرکتتان پشتوانه محکمی برای نسل امروز و نسل فردایمان است.»