تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب وقتی تو خیانت کردی
معرفی کتاب وقتی تو خیانت کردی
کتاب الکترونیکی «وقتی تو خیانت کردی» نوشتهٔ صبا رفیعی و با ویراستاری نرگس موسوی، اثری است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعهای از دلنوشتهها و روایتهای کوتاه دربارهٔ تجربهٔ خیانت عاطفی و زخمهای بهجامانده از آن است. نویسنده با نگاهی شخصی و احساسی، لحظات تلخ و شیرین پس از جدایی و خیانت را به تصویر کشیده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب وقتی تو خیانت کردی
«وقتی تو خیانت کردی» اثری در قالب مجموعه دلنوشته و روایتهای کوتاه است که صبا رفیعی آن را نوشته است. این کتاب در فضای ادبیات معاصر فارسی و در قالب ناداستان، به تجربههای عاطفی و زخمهای ناشی از خیانت میپردازد. روایتها اغلب بهصورت مونولوگ و از زاویهٔ دید فردی آسیبدیده بیان شدهاند و هر بخش، تکهای از پازل احساسات و خاطرات نویسنده را شکل میدهد. کتاب ساختاری غیرخطی دارد و هر نوشته، مستقل از دیگری، اما درونمایهای مشترک را دنبال میکند. فضای کتاب، صمیمی و شخصی است و مخاطب را به دنیای درونی نویسنده دعوت میکند. این اثر در سالهای اخیر و در دورهای که ادبیات اعترافی و روایتهای شخصی محبوبیت یافتهاند، منتشر شده است. «وقتی تو خیانت کردی» نهتنها بازتابی از یک تجربهٔ فردی است، بلکه آیینهای برای بسیاری از خوانندگان است که با موضوع خیانت و جدایی دستوپنجه نرم کردهاند.
خلاصه کتاب وقتی تو خیانت کردی
در «وقتی تو خیانت کردی»، صبا رفیعی مجموعهای از دلنوشتهها و روایتهای کوتاه را گردآوری کرده است که هرکدام به گوشهای از تجربهٔ خیانت عاطفی میپردازند. نویسنده با زبانی بیپرده، احساسات متناقض پس از خیانت را به تصویر کشیده است؛ از شوک اولیه و ناباوری تا خشم، اندوه، دلتنگی و تلاش برای بازسازی خود. هر نوشته، لحظهای از زندگی پس از جدایی را روایت میکند: مواجهه با خاطرات مشترک، تلاش برای فراموشی، حسرت گذشته و پرسشهای بیپاسخ دربارهٔ چرایی خیانت. در این دلنوشتهها، نویسنده گاه با خود و گاه با مخاطب خیالی گفتوگو میکند و از زخمهایی میگوید که هنوز التیام نیافتهاند. کتاب، سفری است به اعماق احساسات انسانی؛ جایی که امید و ناامیدی، عشق و نفرت، بخشش و انتقام در هم میآمیزند. پیام اصلی کتاب، مواجهه با درد و پذیرش آن برای رهایی و بازسازی دوبارهٔ خود است. نویسنده تأکید کرده است که حتی پس از خیانت و شکست، زندگی ادامه دارد و قدرت عشق و امید میتواند به ترمیم زخمها کمک کند.
چرا باید کتاب وقتی تو خیانت کردی را بخوانیم؟
این کتاب با روایتهای کوتاه و صادقانه، تجربهای ملموس از درد و رنج پس از خیانت را به تصویر کشیده است. خواندن «وقتی تو خیانت کردی» فرصتی است برای همدلی با احساسات انسانی و شناخت بهتر زوایای پنهان روابط عاطفی. اثر حاضر میتواند به کسانی که با جدایی و خیانت روبهرو شدهاند، کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کنند و شاید راهی برای رهایی از گذشته بیابند. همچنین، این کتاب بستری برای تأمل دربارهٔ مفهوم عشق، اعتماد و بخشش فراهم میکند.
مطالعهٔ این کتاب برای کسانی که تجربهٔ شکست عاطفی، جدایی یا خیانت را داشتهاند، مفید است. همچنین افرادی که به ادبیات اعترافی و روایتهای شخصی علاقه دارند یا بهدنبال شناخت عمیقتر احساسات انسانی هستند، میتوانند از این اثر بهره ببرند.
بخشی از کتاب وقتی تو خیانت کردی
«روز اول همه چیز رو شکستم؛ همه چیز؛ حتی اون کادوها و نامههایی که خودت خریده بودی؛ چون تمام خاطرههاش رو با هر تکه قلم حس میکردم. هنوز نمیدونم چه خبره یا چه روزیه، هنوز نمیدونم دخترى که دستش رو گرفته بودی کیه؟ مامان مجبورم کرد غذا بخورم؛ غذای مورد علاقهٔ تو رو گذاشته بود. با هر لقمه بغض قورت دادم... و خوبی؟ خوب غذایخوری؟ بچهها فکر میکنن به خودم اومدم؛ ولی مگه چهارسالمه؟ پشت سرت بدی میکنن، حرفاشون اذیتم میکنه؛ «بهتر که رفت»، «لیاقتت رو نداشت»؛ ولی یاد گرفتهام از درون گریه کنم. عکستون رو دیدم؛ حرصم اومد ولی هنوز نمیدونم از من و... به عکسمون نگاه میکنم: به من.»