تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب ازدواج بدون شکست
معرفی کتاب ازدواج بدون شکست
معرفی کتاب ازدواج بدون شکست
کتاب الکترونیکی «ازدواج بدون شکست (حل معمای ازدواج)» نوشتهٔ «ویلیام گلسر» و «کارلین گلسر» با ترجمهٔ روان و انتشار نشر نارنگی، اثری در حوزهٔ روانشناسی و روابط زناشویی است که به بررسی چالشها و معماهای ازدواج میپردازد. نویسندگان با تکیه بر تجربههای شخصی و نظریهٔ انتخاب، راهکارهایی برای بهبود روابط زوجین و حل مشکلات رایج در زندگی مشترک ارائه میدهند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ازدواج بدون شکست
این کتاب با نگاهی تحلیلی به روابط زناشویی، به ویژه از منظر نظریهٔ انتخاب، تلاش میکند معمای کاهش شور و صمیمیت پس از ازدواج را واکاوی کند. «ویلیام گلسر» و «کارلین گلسر» با بهرهگیری از تجربههای شخصی و حرفهای خود، به بررسی دلایل سردی روابط، نقش کنترل بیرونی و رفتارهای مخرب در زندگی مشترک میپردازند. کتاب در قالب روایتهایی از زوجین مختلف و تحلیل موقعیتهای واقعی، به مخاطب نشان میدهد که چگونه انتخابهای رفتاری و نگرشها میتواند سرنوشت یک رابطه را رقم بزند. نویسندگان با بازنگری کتاب قبلی خود و افزودن تجربیات جدید، تلاش کردهاند تصویری واقعگرایانه از چالشهای ازدواج و راههای عبور از آنها ارائه دهند. این اثر در دورهای نوشته شده که دغدغههای روابط انسانی و کیفیت زندگی مشترک بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
خلاصه کتاب ازدواج بدون شکست
پیام اصلی کتاب بر پایهٔ نظریهٔ انتخاب استوار است؛ یعنی هر فرد تنها میتواند رفتارهای خودش را کنترل کند و مسئولیت احساسات و انتخابهایش را بپذیرد. نویسندگان معتقدند بسیاری از مشکلات زناشویی نه به دلیل کمبود عشق، بلکه به خاطر رفتارهای مخربی مانند انتقاد، سرزنش، شکایت و کنترل بیرونی شکل میگیرند. کتاب با روایت داستان زوجهایی مانند «شریل» و «لری»، نشان میدهد چگونه روابط عاشقانه به مرور زمان به سردی و یکنواختی میرسد و طرفین به جای تغییر خود، سعی در تغییر دیگری دارند. در ادامه، به نقش نیازهای ژنتیکی انسان (بقا، عشق و تعلق، قدرت، آزادی و شادی) در شکلگیری و تداوم روابط پرداخته میشود و توضیح داده میشود که نادیدهگرفتن این نیازها چگونه به نارضایتی و بحران در زندگی مشترک منجر میشود. نویسندگان تأکید میکنند که جایگزینی رفتارهای محبتآمیز و گفتوگوهای سازنده به جای کنترل بیرونی، کلید بازسازی صمیمیت و رضایت در ازدواج است. همچنین، کتاب به موضوعات حساسی مانند رابطهٔ جنسی، تفاوت نیازهای زن و مرد، و اهمیت تفریح و شادی مشترک میپردازد و راهکارهایی برای عبور از بحرانها و بازسازی رابطه ارائه میدهد.
چرا باید کتاب ازدواج بدون شکست را خواند؟
این کتاب با رویکردی مبتنی بر تجربه و تحلیل روانشناختی، به مخاطب کمک میکند تا ریشههای نارضایتی در زندگی مشترک را شناسایی کند و با تغییر نگرش و رفتار، کیفیت رابطهٔ زناشویی را بهبود بخشد. تمرکز بر نظریهٔ انتخاب و ارائهٔ مثالهای واقعی، امکان همذاتپنداری و کاربردیکردن آموزهها را فراهم میکند. همچنین، کتاب به موضوعاتی میپردازد که بسیاری از زوجها با آنها دستوپنجه نرم میکنند و راههایی برای عبور از بنبستهای عاطفی و رفتاری پیشنهاد میدهد.
خواندن کتاب ازدواج بدون شکست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای زوجهایی که با سردی، یکنواختی یا تعارض در زندگی مشترک روبهرو هستند، افرادی که به دنبال درک عمیقتر از روابط زناشوییاند، مشاوران خانواده و روانشناسان، و هر کسی که دغدغهٔ بهبود کیفیت روابط عاطفی و زناشویی را دارد، مناسب است.
فهرست کتاب ازدواج بدون شکست
- چگونه این کتاب نوشته شد؟ نویسندگان دربارهٔ انگیزهها و تجربههای شخصی خود در بازنویسی کتاب و شکلگیری نظریهٔ انتخاب صحبت میکنند. - فصل اول: ازدواج من یک معماست روایت مشکلات و سردی روابط از زبان یکی از زوجین و طرح پرسشهای اساسی دربارهٔ ماهیت ازدواج. - فصل دوم: معما یا بحران دشوار لری بررسی دیدگاه همسر و واکاوی ریشههای نارضایتی و فاصلهٔ عاطفی در زندگی مشترک. - فصل سوم: کنترل بیرونی؛ قاتل زندگی زناشویی معرفی مفهوم کنترل بیرونی و رفتارهای مخرب و تأثیر آنها بر روابط زوجین. - فصل چهارم: سرگذشت کارلین تجربهٔ شخصی کارلین از یک ازدواج ناموفق و آشنایی با نظریهٔ انتخاب. - فصل پنجم: ارتباط میان نیازهای اولیه و شادکامی در ازدواج توضیح نیازهای ژنتیکی انسان و نقش آنها در رضایت یا نارضایتی زناشویی. - فصل ششم: رابطهٔ جنسی بعد از ازدواج بررسی چالشهای رابطهٔ جنسی و تأثیر رفتارهای مخرب بر صمیمیت جنسی. - فصل هفتم: پاسخ شریل و لری به شش فصل اول کتاب بازخورد زوجین به آموزههای کتاب و تأثیر آن بر رابطهشان. - فصل هشتم: دنیای دلخواه ما؛ عشقمان را استوار میکند اهمیت ساختن دنیای مشترک و ارزشهای مشترک در ازدواج. - فصل نهم: هسته ژنتیکی شخصیت: شدت نیاز بررسی تفاوتهای فردی در نیازها و تأثیر آن بر روابط. - فصل دهم: فقط میتوانیم رفتار خودمان را کنترل کنیم تأکید بر مسئولیت فردی و نقش انتخاب در بهبود رابطه. - فصل یازدهم: رفتار جمعی نقش رفتارهای جمعی و تأثیر آن بر زندگی مشترک. - فصل دوازدهم: عکسالعملهای بعدی واکنشها و تغییرات پس از بهکارگیری آموزههای کتاب. - فصل سیزدهم: خلاقیت: آخرین بخش تئوری انتخاب اهمیت خلاقیت و انعطافپذیری در حل مسائل زناشویی. - فصل چهاردهم: ازدواجی سعادتمند، سازنده و خلاق جمعبندی و ارائهٔ چشماندازی برای یک زندگی مشترک رضایتبخش.
بخشی از کتاب ازدواج بدون شکست
«پس از چند سال از زندگی مشترک من و شوهرم لری ازدواجم به یک معما تبدیل شد و و پس از گذشت بیست سال از زندگی مشترکمان, همچنان مثل یک معما باقی مانده است. البته لری از این نامه اطلاعی ندارد؛ اما با توجه به شناختی که از او دارم، به نظرش، زندگی مشترک موفقی داریم. من و لری جروبحث چندانی با هم نداریم و حتی از نظر دوستانم، که زندگیشان را با زندگی من مقایسه میکنند، من بهترین زندگی را دارم؛ اما به نظر خودم خوب نیست و مطابق انتظاراتم پیش نمیرود. از نظر من مشکل اصلی این است که در رابطهٔ من و لری دیگر هیچ شور و شوقی وجود ندارد. در واقع، یک زندگی کسالتآور را سپری میکنیم. منتظر وقوع معجزهای نیستم. روزها یکی پس از دیگری میآیند و میروند؛ اما این مرداب همچنان ساکن است. زندگی مشترکمان، مرا به یاد ضربان قلب یک بیمار درحالمرگ روی صفحه نمایش میاندازد. یک خط مستقیم بدون هیچ بوق یا صدایی. البته نه اینکه به دیدن دوستانمان نمیرویم یا کارهای موردعلاقهمان را انجام نمیدهیم. بلکه تفریحات ما بیشتر بهصورت انفرادی و جداگانه است تا بهصورت یک زوج و در کنار یکدیگر؛ بهعنوان مثال وقتی با دوستانمان هستیم، لری با مردها و من با خانمها وقت میگذرانم. احساس میکنم من و لری دیگر از باهمبودن لذت نمیبریم. زمانهایی هم که فقط خودمان دو نفر هستیم، رابطهمان سطحی و بدونفایده است.»