کتاب جغد شوالیه و پرنده سحرخیز کریستوفر دنیز + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب جغد شوالیه و پرنده سحرخیز

معرفی کتاب جغد شوالیه و پرنده سحرخیز

کتاب الکترونیکی «جغد شوالیه و پرندهٔ سحرخیز» نوشته و تصویرگری «کریستوفر دنیز» با ترجمهٔ «عرشیا عالی‌نژاد» و ویراستاری «الهه عین‌بخش» توسط نشر «برکه آبی» منتشر شده است. این کتاب مصور برای کودکان بالای ۷ سال مناسب است و داستانی دربارهٔ دوستی، همکاری و ماجراجویی را روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب جغد شوالیه و پرنده سحرخیز

داستان «جغد شوالیه و پرندهٔ سحرخیز» در فضایی فانتزی و کودکانه شکل می‌گیرد و مخاطب را به دنیای شوالیه‌ها و نگهبانان شب می‌برد. محوریت کتاب بر دو شخصیت اصلی یعنی جغد شوالیه و پرندهٔ سحرخیز استوار است که هر دو ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارند. جغد شوالیه، نگهبان شب قلعه است و با دقت و مسئولیت‌پذیری وظایفش را انجام می‌دهد. پرندهٔ سحرخیز با انرژی و اشتیاق فراوان وارد داستان می‌شود و تلاش می‌کند تا مانند جغد شوالیه باشد. روایت کتاب با تصاویر رنگی و جذاب همراه است و فضای قصه را برای کودکان ملموس‌تر می‌کند. این اثر در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با توجه به موضوعات دوستی، همکاری و پذیرش تفاوت‌ها، می‌تواند برای کودکان آموزنده باشد.

خلاصه کتاب جغد شوالیه و پرنده سحرخیز

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با جغد شوالیه آغاز می‌شود که شب‌ها در قلعه گشت می‌زند، فانوس‌ها را روشن می‌کند و مراقب است آتش‌ها خاموش نشوند. او هر روز صبح، پس از پایان نگهبانی، به اتاقش می‌رود و استراحت می‌کند. یک روز صبح، پرندهٔ سحرخیز با هیجان وارد زندگی جغد می‌شود و از او می‌خواهد که آموزش شوالیه بودن را به او بدهد. جغد که خسته است، ابتدا تمایلی به آموزش ندارد اما پرندهٔ سحرخیز با انرژی زیاد روزش را می‌گذراند. با شروع آموزش‌ها، پرندهٔ سحرخیز متوجه می‌شود که بیدار ماندن شبانه برایش دشوار است و در طول شب خوابش می‌برد. این تفاوت باعث دلخوری جغد می‌شود و پرندهٔ سحرخیز تصمیم می‌گیرد برود. جغد پس از مدتی نگران می‌شود و به جستجوی دوستش در جنگل می‌رود. در این جستجو با خطراتی روبه‌رو می‌شود و در نهایت، پرندهٔ سحرخیز با شجاعت به کمک جغد می‌آید. پایان داستان بر اهمیت دوستی، همکاری و پذیرش تفاوت‌ها تأکید دارد، بدون آنکه نتیجهٔ نهایی را به طور کامل افشا کند.

چرا باید کتاب جغد شوالیه و پرنده سحرخیز را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و تصاویر رنگی، مفاهیمی مانند دوستی، همکاری و پذیرش تفاوت‌ها را به کودکان منتقل می‌کند. شخصیت‌پردازی جغد شوالیه و پرندهٔ سحرخیز به گونه‌ای است که کودکان می‌توانند با آن‌ها همذات‌پنداری کنند و از ماجراهای آن‌ها درس بگیرند. همچنین، فضای فانتزی و ماجراجویانهٔ داستان، تخیل کودکان را تقویت می‌کند و آن‌ها را به دنیایی تازه می‌برد.

خواندن کتاب جغد شوالیه و پرنده سحرخیز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان بالای ۷ سال که به داستان‌های فانتزی، ماجراجویی و موضوعات مربوط به دوستی و همکاری علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال کتاب‌هایی با پیام‌های مثبت برای آموزش ارزش‌های اجتماعی به کودکان هستند، گزینهٔ خوبی به شمار می‌آید.

فهرست کتاب جغد شوالیه و پرنده سحرخیز

- معرفی جغد شوالیه: آشنایی با شخصیت اصلی و وظایف شبانهٔ او در قلعه- ورود پرندهٔ سحرخیز: معرفی شخصیت جدید و آغاز دوستی با جغد- تلاش برای شوالیه شدن: تلاش پرندهٔ سحرخیز برای یادگیری وظایف شوالیه بودن- اختلاف و جدایی: بروز تفاوت‌ها و دلخوری میان دو دوست- جستجو در جنگل: ماجرای جغد برای پیدا کردن پرندهٔ سحرخیز و روبه‌رو شدن با خطرات- بازگشت و همکاری: همکاری دو دوست برای غلبه بر مشکلات و تقویت دوستی‌شاناین فصل‌ها روند کلی داستان را از معرفی شخصیت‌ها تا اوج ماجرا و نتیجه‌گیری نشان می‌دهد.

بخشی از کتاب جغد شوالیه و پرنده سحرخیز

«وقتی که بقیهٔ شوالیه‌ها خواب بودند، جغد فانوس‌ها را روشن می‌کرد. روی دیوارها گشت می‌زد و مطمئن می‌شد که آتش‌ها خاموش نشده باشند. درست قبل از طلوع خورشید، به اتاقش می‌رفت و غذا می‌خورد. هر روز همین کارها را انجام می‌داد. تا این‌که یک روز صبح، وقتی که تازه خوابش برده بود... صدای بلندی شنید: «سلام! بیداری؟ اسم من پرندهٔ سحرخیز است. من بزرگ‌ترین طرفدارت هستم. می‌خواهم مثل تو جغد شوالیه باشم. می‌توانی همهٔ چیزهایی که برای شوالیه بودن لازم است به من یاد بدهی. من خیلی با استعدادم. مطمئنم که می‌توانم یک جغد شوالیه باشم! نگاه کن چه چشم‌های بزرگی دارم! باید تمام شب را بیدار بمانیم؟ راستی چرا شنل می‌پوشی؟ کی شروع می‌کنیم؟ می‌توانیم وقت کار کردن، خوراکی بخوریم؟» جغد چرخی روی تخت زد و گفت: «الان نمی‌توانم به تو آموزش شوالیه بودن بدهم. خیلی خسته‌ام.»