کتاب تبلیغات پولساز اریک ویتمن + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب تبلیغات پولساز

کتاب تبلیغات پولساز

معرفی کتاب تبلیغات پولساز

معرفی کتاب تبلیغات پولساز

کتاب الکترونیکی «تبلیغات پولساز (چگونه از ۱۰۰ راز روانشناسی شرکت‌های تبلیغاتی برای کسب درآمد بالا از فروش هر چیزی به هر کسی استفاده کنید)» نوشتهٔ «دریو اریک ویتمن» و ترجمهٔ «ساسان جعفرنیا» و «مهدی صفایی خرم» توسط انتشارات زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب در حوزهٔ بازاریابی و تبلیغات قرار می‌گیرد و به بررسی تکنیک‌ها و اصول روانشناسی مورد استفاده در تبلیغات موفق می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تبلیغات پولساز

«تبلیغات پولساز» اثری است که به بررسی عمیق روانشناسی مصرف‌کننده و تکنیک‌های شرکت‌های تبلیغاتی می‌پردازد. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که تبلیغات سنتی جای خود را به روش‌های علمی‌تر و مبتنی بر شناخت رفتار انسان داده‌اند. نویسنده با تکیه بر تجربیات و پژوهش‌های روانشناسان و بازاریابان، تلاش می‌کند نشان دهد چرا بسیاری از تبلیغات بی‌اثر هستند و چگونه می‌توان با شناخت نیازهای اساسی انسان، تبلیغاتی ساخت که منجر به فروش واقعی شود. کتاب با زبانی صریح و مثال‌های متعدد، فاصلهٔ میان تئوری و عمل را کم می‌کند و به خواننده نشان می‌دهد که تبلیغات موفق، صرفاً حاصل خلاقیت نیست بلکه بر پایهٔ اصول روانشناسی و شناخت دقیق مخاطب بنا شده است. در کنار ارائهٔ اصول، به اشتباهات رایج در تبلیغات نیز اشاره می‌شود و راهکارهایی برای افزایش اثربخشی پیام‌های تبلیغاتی ارائه می‌گردد.

خلاصه کتاب تبلیغات پولساز

این کتاب با طرح این پرسش آغاز می‌شود که چرا بیشتر تبلیغات امروزی بی‌اثر هستند و چه چیزی باعث می‌شود برخی تبلیغات به سرعت توجه و اعتماد مخاطب را جلب کنند. نویسنده ابتدا به هشت نیاز اساسی انسان اشاره می‌کند که ریشهٔ بسیاری از رفتارهای خرید هستند؛ نیازهایی مانند امنیت، لذت، اعتبار اجتماعی و پیشرفت. سپس توضیح می‌دهد که تبلیغات موفق، این نیازها را هدف قرار می‌دهند و با تحریک احساسات، مخاطب را به عمل وادار می‌کنند.در ادامه، «دریو اریک ویتمن» ۱۷ اصل روانشناسی مصرف‌کننده را معرفی می‌کند؛ از جمله استفاده از ترس به عنوان محرک، شکل‌دهی عزت نفس، انتقال اعتبار از طریق سمبل‌ها و افراد معتبر، و ایجاد حس تعلق به گروه‌های خاص. هر اصل با مثال‌هایی از دنیای واقعی و تبلیغات موفق همراه است تا کاربرد آن‌ها ملموس‌تر شود.کتاب همچنین به تکنیک‌های عملی شرکت‌های تبلیغاتی می‌پردازد؛ مانند ساده‌سازی پیام، برجسته‌کردن مزایا، ایجاد کمیابی، استفاده از شواهد اجتماعی و تکرار پیام. نویسنده تأکید می‌کند که تبلیغات باید منجر به عمل شود و صرفاً اطلاع‌رسانی کافی نیست. در بخش‌های پایانی، راهکارهایی برای افزایش واکنش به تبلیغات و تبدیل مخاطب به مشتری وفادار ارائه می‌شود.

چرا باید کتاب تبلیغات پولساز را خواند؟

این کتاب مجموعه‌ای از اصول و تکنیک‌های روانشناسی را ارائه می‌دهد که شرکت‌های تبلیغاتی بزرگ برای افزایش فروش به کار می‌گیرند. خواننده با مطالعهٔ این اثر می‌تواند درک عمیق‌تری از رفتار مصرف‌کننده پیدا کند و یاد بگیرد چگونه پیام‌های تبلیغاتی را به گونه‌ای طراحی کند که مخاطب را به اقدام و خرید ترغیب کند. مثال‌های عملی و دستورالعمل‌های گام‌به‌گام، امکان پیاده‌سازی سریع آموخته‌ها را فراهم می‌کند و به مخاطب کمک می‌کند تا تبلیغات مؤثرتری بسازد.

خواندن کتاب تبلیغات پولساز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای صاحبان کسب‌وکار، بازاریابان، مدیران فروش، تولیدکنندگان محتوا و هر کسی که به دنبال افزایش اثربخشی تبلیغات و فروش محصولات یا خدمات است، مناسب خواهد بود. همچنین برای علاقه‌مندان به روانشناسی رفتار مصرف‌کننده و دانشجویان رشته‌های مدیریت و بازاریابی مفید است.

فهرست کتاب تبلیغات پولساز

- فصل اول: مردم واقعاً چه می‌خواهند؟ به بررسی نیازهای اساسی انسان و نقش آن‌ها در رفتار خرید می‌پردازد و نشان می‌دهد که تبلیغات موفق چگونه این نیازها را هدف قرار می‌دهند.- فصل دوم: چگونه به داخل مغز مشتری وارد شویم: ۱۷ اصل اساسی روانشناسی مصرف‌کننده اصولی مانند استفاده از ترس، شکل‌دهی عزت نفس، انتقال اعتبار، اثر گروه و زنجیره وسیله-هدف را با مثال‌های کاربردی توضیح می‌دهد.- فصل سوم: رازهای شرکت‌های تبلیغاتی؛ ۴۱ تکنیک برای فروش هر چیزی به هر کسی تکنیک‌هایی مانند ساده‌سازی پیام، برجسته‌کردن مزایا، ایجاد کمیابی، استفاده از شواهد اجتماعی، تکرار پیام و طراحی مؤثر تبلیغات را معرفی می‌کند.- فصل چهارم: لیست‌های مهیج؛ ۱۰۱ راه ساده برای افزایش واکنش به تبلیغات مجموعه‌ای از ایده‌ها و روش‌های عملی برای افزایش اثربخشی تبلیغات و ترغیب مخاطب به اقدام را ارائه می‌دهد.- بخش پایانی: دربارهٔ نویسنده و نظرات شرکت‌ها و افراد دربارهٔ کتاب و سمینارهای مرتبط.

بخشی از کتاب تبلیغات پولساز

«آشغال به درد نخور بی‌مصرف. این چیزی است که من در مورد ۸۹۹ از تبلیغات امروزی نظر می‌دهم. این تبلیغات بی‌مصرف، خسته‌کننده و ضعیف هستند و حتی ارزش چاپ شدن روی کاغذ را هم ندارند. آیا من عصبانی هستم؟ نه، واقع‌گرا هستم. اما نیاز نیست به حرف من اعتقاد کنید، بلکه فقط کافی است به سطل آشغال‌تان نگاه نمایید. زمانی که جعبه پست خود را باز می‌کنید چه مقدار از این تبلیغات بی‌مصرف در آن وجود دارد؟ چه مقدار از این تبلیغات بدون این که حتی باز شود یا خط اول آن خوانده شود دور ریخته می‌شود؟ چه مقدار از تبلیغات تلویزیونی شما را متقاعد کرده است که شما خریدی انجام دهید؟ چه مقدار از ایمیل‌های تبلیغاتی که دریافت می‌کنید شما را تحریک کرده است که پول برای آن مورد خرج کنید؟ چه مقدار از وب‌سایت‌ها سبب شده است که شما در مورد محصولات تحقیق کنید؟ نکته مهم: هدف از تبلیغات این است که افراد را به عمل وادارید. چه هدفتان این باشد که مشتریان بالقوه از شما سوالات بیشتری بپرسند یا پولی به شما پرداخت کنند باید بدانید که تبلیغات باید منجر به دست به عمل زدن گردد زیرا تبلیغات با خبرنگاری فرق دارد. تبلیغات گزارش دادن یک خبر نیست. کار شما به عنوان یک خبرنگار این است که آنچه رخ داده است را بیان کنید و برای موفق شدن نیازی به افراد ندارید. علاقه اصلی شما این است که آن‌ها به صورت دقیق خبرها را دریافت کنند و تا حدی نیز سرگرم شوند. اما زمانی که تبلیغات تهیه می‌کنید شما چیزی بیشتر از خوانده شدن مدنظر دارید. شما می‌خواهید که کاری بیش از گفتن این جمله که "عجب تبلیغاتی بود" انجام دهند و این تبلیغات را به سطل زباله بیندازند یا برای شیشه تمیز کردن از آن استفاده کنند. شما می‌خواهید که افراد بلافاصله بعد از تبلیغات دست به عمل بزنند و خرید کنند یا دست به عمل زده و از شما اطلاعات بخواهند و این اطلاعات آن‌ها را تحریک به خرید کند. بیایید کمی با هم جدی باشیم. ما تنها به یک دلیل تبلیغ می‌کنیم: برای پول درآوردن.»