دانلود و خرید کتاب لبخنده، جریان یک خلاقیت پویا امامی کردکندی

کتاب لبخنده، جریان یک خلاقیت

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب لبخنده، جریان یک خلاقیت

معرفی کتاب لبخنده، جریان یک خلاقیت

کتاب الکترونیکی «لبخنده؛ جریان یک خلاقیت» نوشتهٔ پویا امامی کردکندی و تصویرگری محسن امامی توسط نشر پرتوان منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه است که با محوریت بازی و خلاقیت، ماجرای پسربچه‌ای به نام «پرهام» را روایت می‌کند که با الهام از بازی سنگ، کاغذ، قیچی، دست به ابداع بازی‌های جدید می‌زند. گروه سنی مخاطب این کتاب، کودکان دبستانی است و هدف آن تقویت خلاقیت و مهارت‌های حل مسئله در کودکان است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب لبخنده، جریان یک خلاقیت

«لبخنده؛ جریان یک خلاقیت» داستانی کودکانه است که در فضای خانوادگی و صمیمی شکل می‌گیرد. روایت کتاب حول محور پرهام، پسربچه‌ای کنجکاو و بازیگوش، می‌چرخد که با چالش تنهایی و بی‌حوصلگی روبه‌روست. او در جست‌وجوی راهی برای سرگرم‌کردن خود، به بازی سنگ، کاغذ، قیچی علاقه‌مند می‌شود و با کمک مادر و برادرش، این بازی را یاد می‌گیرد. داستان در سال ۱۴۰۲ نوشته شده و فضای آن به خوبی دغدغه‌های کودکان امروزی را بازتاب می‌دهد؛ کودکانی که گاهی در خانه و میان اعضای خانواده به دنبال راهی برای سرگرمی و خلاقیت هستند. کتاب با تصویرگری رنگی و زبانی ساده، تلاش می‌کند اهمیت خلاقیت و همکاری را در قالب داستانی جذاب به کودکان منتقل کند. در کنار روایت اصلی، ایده‌هایی برای ساخت بازی‌های جدید و استفاده از وسایل سادهٔ خانه نیز مطرح می‌شود که می‌تواند برای کودکان الهام‌بخش باشد.

خلاصه کتاب لبخنده، جریان یک خلاقیت

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با پرهام، پسربچه‌ای که از تنهایی و بی‌حوصلگی رنج می‌برد، آغاز می‌شود. او با بالش خود صحبت می‌کند و به دنبال راهی برای سرگرم‌شدن است. پرهام به بازی سنگ، کاغذ، قیچی علاقه‌مند می‌شود اما قوانین آن را نمی‌داند. با پرسش از مادرش، این بازی را یاد می‌گیرد و با او مسابقه می‌دهد. پس از بازی با مادر، پرهام به فکر می‌افتد که چگونه می‌تواند به تنهایی هم این بازی را انجام دهد. او با خلاقیت خود، تاسی می‌سازد که روی آن تصاویر سنگ، کاغذ و قیچی کشیده شده است تا بتواند با تاس و دست خودش بازی کند. برادر بزرگ‌ترش، رهام، که دانشجوی هنر است و برای پروژهٔ دانشگاهی به دنبال ایده‌ای خلاقانه می‌گردد، از ابتکار پرهام الهام می‌گیرد. آن‌ها با همکاری هم، قوانین جدیدی برای بازی می‌سازند و بازی تخته‌ای جدیدی با الهام از سنگ، کاغذ، قیچی طراحی می‌کنند. این بازی به نام «لبخنده» نام‌گذاری می‌شود و اعضای خانواده با هم آن را بازی می‌کنند. در پایان، پرهام و رهام با گسترش ایده‌های خود، بازی‌های دیگری مانند منچ و دوز را نیز با قوانین جدید طراحی می‌کنند و فضای خانه را پر از شادی و خلاقیت می‌سازند.

چرا باید کتاب لبخنده، جریان یک خلاقیت را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و ملموس، به کودکان نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با استفاده از خلاقیت و همکاری، از دل موقعیت‌های روزمره بازی‌ها و سرگرمی‌های جدید خلق کرد. «لبخنده؛ جریان یک خلاقیت» نه تنها سرگرم‌کننده است، بلکه به تقویت مهارت حل مسئله، تفکر خلاق و کار گروهی در کودکان کمک می‌کند. همچنین، ایده‌هایی برای ساخت بازی با وسایل سادهٔ خانه ارائه می‌دهد که می‌تواند الهام‌بخش والدین و مربیان باشد.

خواندن کتاب لبخنده، جریان یک خلاقیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان دبستانی، والدین و مربیانی که به دنبال تقویت خلاقیت و مهارت‌های اجتماعی در کودکان هستند، مناسب است. همچنین برای کودکانی که به بازی‌های گروهی و ساخت وسایل بازی علاقه دارند، جذاب خواهد بود.

فهرست کتاب لبخنده، جریان یک خلاقیت

این کتاب داستانی است و فهرست فصل‌بندی ندارد.

بخشی از کتاب لبخنده، جریان یک خلاقیت

«پرهام به بالش می‌گفت که اگر با قیچی بخواهم چیزی بسازم. ممکن است مامانم نگران شود و بگوید مراقب باش دستت زخمی نشود. هر وقت با قیچی چیزی می‌سازم خیلی مراقب هستم. کاغذ و مقوا هم دارم. ولی الآن چیزی به ذهنم نمی‌رسد که بسازم. با این فکرها درباره سنگ و کاغذ و قیچی به‌جایی نمی‌رسم. اگرچه سنگ. کاغذ. قیچی خودش اسم یک بازی است؛ ولی نمی‌دانم چطور بازی می‌کنند. بهتر است از مامان بپرسم.پرهام رفت آشپزخانه پیش مامان نازنین که مشغول شستن ظرف بود. با دیدن مامان ناخودآگاه خنده بر لب‌هایش شکوفه زد و پرسید. مامان جان بازی سنگ. کاغذ. قیچی را بلدی؟ به من هم یاد بده. نازنین خانم با لبخندی که به لب داشت گفت. در این بازی سه جنگنده وجود دارد که سنگ و کاغذ و قیچی است. سنگ می‌تواند قیچی را له کند. برای همین له کننده است. قیچی می‌تواند کاغذ را ببرد. برای همین برنده است و کاغذ می‌تواند سنگ را خفه کند. برای همین خفه کننده است.»