تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب نامرئی های شهر کیمیاگر
معرفی کتاب نامرئی های شهر کیمیاگر
معرفی کتاب نامرئی های شهر کیمیاگر
کتاب الکترونیکی «نامرئیهای شهر کیمیاگر» (مجموعه داستانهای کوتاه فارسی قرن ۱۵) به قلم سیده سمیرا حسینی و با ویرایش شهلا ایمانیفرد کوهساری، توسط انتشارات حسن رسولی منتشر شده است. این مجموعه شامل داستانهایی از چندین نویسنده است که هرکدام به گوشهای از زندگی، دغدغهها و احساسات انسان معاصر میپردازند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نامرئی های شهر کیمیاگر
این مجموعه داستان کوتاه، تصویری چندوجهی از زندگی در شهرهای امروز ایران ارائه میدهد. «نامرئیهای شهر کیمیاگر» در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و داستانهایی از نویسندگان مختلف را در خود جای داده است. هر داستان با زاویه دید و لحن متفاوتی به مسائل اجتماعی، خانوادگی، عشق، رنج، امید و ناامیدی میپردازد. کتاب با نگاهی به زندگی زنان، کودکان، خانوادهها و روابط انسانی، تلاش میکند صداهای کمتر شنیدهشده را روایت کند. فضای داستانها گاه تلخ و واقعگرایانه و گاه خیالانگیز و شاعرانه است. این مجموعه، بستری برای بیان تجربههای زیسته و دغدغههای نسل امروز فراهم کرده و با تنوع موضوعی و سبکهای روایی، خواننده را به سفری در میان لایههای پنهان جامعه میبرد. در کنار روایتهای شهری، برخی داستانها به خاطرات، رؤیاها و حتی افسانههای شخصی نیز سرک میکشند و از این طریق، مرز میان واقعیت و خیال را بارها جابهجا میکنند.
خلاصه کتاب نامرئی های شهر کیمیاگر
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!در «نامرئیهای شهر کیمیاگر»، هر داستان به زندگی شخصیتی متفاوت میپردازد که درگیر چالشها و احساسات خاص خود است. داستان اول با روایت زندگی «پریا» آغاز میشود؛ دختری که پس از از دست دادن والدینش، با حمایت عزیز و آقاجون، مسیر استقلال و هویتیابی را طی میکند. او با علاقه به رانندگی و مسابقات رالی، تلاش میکند بر دلتنگیها و محدودیتهای اجتماعی غلبه کند. رابطه عمیق او با دوستش «سعید» و حادثهای که در مسابقه رخ میدهد، نقطه عطفی در زندگیاش رقم میزند و او را با معنای فقدان و امید روبهرو میکند.در داستانهای دیگر، با شخصیتهایی مواجه میشویم که هرکدام درگیر آرزوهای برآوردهنشده، دلتنگیهای خانوادگی، خشونت خانگی، بیماری، فقر، عشقهای ناکام و امید به آینده هستند. برای مثال، داستان «آرزوهای دربسته» به تنهایی و حسرت پدر شدن میپردازد و داستان «دو خواهر» تصویری از رنج و مقاومت زنان در برابر خشونت و بیمهری را ترسیم میکند. برخی داستانها مانند «پروانه» به بیماریهای خاص و تأثیر آن بر روابط خانوادگی اشاره دارند و برخی دیگر، مثل «شعور فروشی کجاست؟»، با زبان نمادین به دغدغههای اخلاقی و اجتماعی میپردازند. در مجموع، کتاب با روایتهایی کوتاه و متنوع، تصویری از زندگیهای پنهان و گاه فراموششده در جامعه معاصر ارائه میدهد.
چرا باید کتاب نامرئی های شهر کیمیاگر را خواند؟
این مجموعه داستان کوتاه، فرصت آشنایی با روایتهایی از زندگی روزمره و دغدغههای انسان معاصر را فراهم میکند. هر داستان، پنجرهای به تجربههای زیسته و احساسات پنهان شخصیتها باز میکند و خواننده را با واقعیتهای تلخ و شیرین جامعه روبهرو میسازد. تنوع موضوعی و سبکهای روایی، امکان همذاتپنداری با شخصیتهای مختلف را به وجود میآورد و نگاه تازهای به مسائل اجتماعی، خانوادگی و فردی ارائه میدهد. مطالعه این کتاب میتواند به درک بهتر پیچیدگیهای زندگی شهری و روابط انسانی کمک کند.
خواندن کتاب نامرئی های شهر کیمیاگر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به داستان کوتاه فارسی، کسانی که دغدغههای اجتماعی، خانوادگی و فردی دارند و افرادی که به دنبال روایتهایی از زندگی واقعی و تجربههای انسانی هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال شناخت لایههای پنهان جامعه و مسائل زنان و جوانان هستند، این مجموعه میتواند مفید باشد.
فهرست کتاب نامرئی های شهر کیمیاگر
- طوفان: روایت زندگی دختری به نام پریا که با چالشهای خانوادگی و اجتماعی روبهروست و مسیر استقلال را طی میکند.- آرزوهای دربسته: داستان مردی که حسرت پدر شدن را با آرزوهای کودکانه گره میزند.- دو خواهر: تصویری از رنج و مقاومت زنان در برابر خشونت خانگی و مشکلات خانوادگی.- پروانه: روایت مادری که با بیماری خاص دخترش و چالشهای زندگی روزمره دستوپنجه نرم میکند.- مفتون: داستانی نمادین درباره عشق و دلبستگی ماهی به لاله مردابی.- سرنوشت شوم: سرگذشت دختری که قربانی ازدواج اجباری و مشکلات خانوادگی میشود و با سختیهای زندگی دستوپنجه نرم میکند.- شعور فروشی کجاست؟: داستانی با زبان نمادین درباره جستوجوی شعور و خرد در جامعه.- رنگ شاد ذهن: روایت تغییر نگرش و امید به آینده پس از تجربههای تلخ گذشته.- پدربزرگ: داستانی درباره روابط خانوادگی و تنهایی نسلهای قدیم.- شیطان بزرگ به نام شک: روایت زوجی که پس از سالها ناباروری، با امید و تردید به استقبال فرزند میروند.(و داستانهای دیگر با موضوعات متنوع اجتماعی و خانوادگی)
بخشی از کتاب نامرئی های شهر کیمیاگر
«از خونه بیرون زدم سخت نگران بودم که نتونم امروز به چیزی که میخواهم برسم عزیز از پشت پنجره به من نگاه میکرد و دعای خیرش بدرقه راهم بود. خودمو به سر کوچه رسوندم؛ چقدر هوا سرد بود. زیپ بادیمو بالاتر کشیدم و سر کوچه منتظر سعید ایستادم؛ تو منطقه ما همه یک جوری هستند، انگار تا به حال هیچ آدمی ندیدهاند. البته حقم دارند چون من با تمام دخترهای اون منطقه فرق دارم.من پریا هستم اما برعکس اسمم. دوستهام به من طوفان میگن میدونید چرا؟!!! چون دقیقا مثل طوفان تند و تیز و برنده هستم. بهتره برگردیم به عقب تا ۵ سال قبل...امروز مامان و بابا برای یک مسافرت کاری به آلمان میرفتند و من رو حاضر کردند تا به خونه عزیز ببرند. خیلی دلم میخواست با هردوی اونها برم اما فصل امتحانها بود و منم مجبور بودم بمونم و به امتحانهای پایان ترم برسم؛ با ناراحتی لباسهامو داخل چمدون گذاشتم و بغضمو قورت دادم تا گریه نکنم. خونه عزیز جنوب شهر تهران بود و من هم سخت میتونستم با هم سن و سالهای خودم دوست بشم...»