کتاب لشکر کلمات
معرفی کتاب لشکر کلمات
کتاب لشکر کلمات نوشته مریم کوچکی با تصویرگری مرضیه قوام زاده توسط انتشارات بهنشر (آستان قدس رضوی) منتشر شده است. این کتاب که برای کودکان گروه سنی الف و ب نوشته شده، داستانی با محوریت آموزههای اخلاقی و احادیث امام رضا (ع) است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب لشکر کلمات
کتاب لشکر کلمات داستانی کوتاه برای کودکان گروه سنی الف و ب است که با الهام از احادیث امام رضا (ع) نوشته شده است. این داستان تلاش میکند مفاهیم اخلاقی و انسانی را به کودکان منتقل کند. داستان با یک موقعیت ملموس از زندگی کودکان آغاز میشود و در پایان، حدیثی از امام رضا (ع) را بهعنوان پیام اصلی اثر ذکر میکند. فضای کتاب حاضر، صمیمانه و نزدیک به دنیای کودکان است و تلاش میکند با مثالهای عینی، اهمیت رفتارهای درست و مهارتهای ارتباطی را نشان دهد. تصویرگریهای رنگی و جذاب کتاب به فهم بهتر مفاهیم کمک میکند. این اثر در مجموعهی کتابهای پروانه جای گرفته است.
چرا باید کتاب لشکر کلمات را خواند؟
داستان لشکر کلمات مفاهیم اخلاقی را به کودکان منتقل میکند و ارتباط میان آموزههای دینی و زندگی روزمره را نشان میدهد. استفاده از احادیث امام رضا (ع) در پایان داستان، به کودکان کمک میکند تا پیام اخلاقی را بهتر بیاموزند.
خواندن کتاب لشکر کلمات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعهی این کتاب برای کودکان گروه سنی الف و ب، والدین و مربیانی که بهدنبال آموزش مفاهیم اخلاقی و دینی به زبان ساده هستند، مناسب است. همچنین این داستان میتواند برای کودکانی که با مسائل ارتباطی و مهارتهای رفتاری درگیر هستند، راهگشا باشد.
بخشی از کتاب لشکر کلمات
«مامان به ویترین سرک کشید.کیفش را کشیدم و گفتم: «همین خوب است مامان!» مامان هم دستهٔ کیفش را کشید و پرسید: «خانم. آن مشکیها چند؟» خانم فروشنده رفت و یکی را بیرون آورد: «پولم کم است.» مامان از توی کیفش کارت بانکیاش را درآورد و گفت: «باید صبر کنیم. هنوز حقوق نگرفتهام. عزیزم ممنون که درک کردی!»»