کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه) محمدجواد اخوان + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه)

کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه)

معرفی کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه)

معرفی کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه)

کتاب الکترونیکی «عبور از فتنه (بازخوانی پرونده یکسال نبرد نرم)؛ جلد سوم: بازیگران فتنه» نوشتهٔ محمدجواد اخوان و با همکاری ناشر «بینش‌مند» به بررسی نقش و استراتژی بازیگران داخلی و خارجی در وقایع پس از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۸۸ ایران می‌پردازد. این جلد سوم از مجموعه‌ای سه‌گانه است که به تحلیل ابعاد مختلف فتنه ۸۸ می‌پردازد و تمرکز آن بر معرفی و واکاوی نقش افراد و گروه‌های مؤثر در شکل‌گیری و تداوم بحران است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه)

این کتاب در ادامهٔ دو جلد قبلی خود، به بازخوانی و تحلیل وقایع سیاسی و اجتماعی سال ۱۳۸۸ در ایران می‌پردازد؛ سالی که با انتخابات دهم ریاست‌جمهوری و حوادث پس از آن، یکی از پرتنش‌ترین دوره‌های تاریخ معاصر ایران رقم خورد. نویسنده با رویکرد تحلیلی و مستند، به بررسی نقش چهره‌ها، احزاب، گروه‌های داخلی و همچنین بازیگران خارجی در شکل‌گیری و تداوم اعتراضات و بحران‌های پس از انتخابات می‌پردازد. «عبور از فتنه» در این جلد، به ویژه بر نقش افراد شاخص سیاسی، خانواده‌ها و شبکه‌های رسانه‌ای و همچنین تأثیرگذاری نهادهای بین‌المللی و رسانه‌های خارجی تمرکز دارد. کتاب با استناد به سخنان و مواضع رهبران سیاسی و مذهبی، تلاش می‌کند تصویری جامع از فضای سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای آن سال ارائه دهد و به بررسی راهبردها و واکنش‌های مختلف در برابر بحران بپردازد. این اثر در فضایی نوشته شده که هنوز تبعات و بازتاب‌های آن وقایع در جامعه و سیاست ایران محسوس است و به همین دلیل، بازخوانی آن برای فهم بهتر تحولات سیاسی معاصر ایران اهمیت دارد.

خلاصه کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!در جلد سوم «عبور از فتنه»، تمرکز اصلی بر معرفی و تحلیل نقش‌آفرینان کلیدی در وقایع پس از انتخابات ۱۳۸۸ است. نویسنده ابتدا به نقش چهره‌های سیاسی برجسته‌ای چون «هاشمی رفسنجانی»، خانواده و نزدیکان او، و همچنین دیگر فعالان سیاسی همچون «میرحسین موسوی»، «مهدی کروبی» و «سیدمحمد خاتمی» می‌پردازد. کتاب با بررسی رقابت‌ها، اختلافات و اتحادهای سیاسی، به چگونگی شکل‌گیری جبهه‌های مختلف در برابر دولت وقت اشاره می‌کند و نقش احزاب، دانشگاه‌ها و رسانه‌ها را در تشدید یا مدیریت بحران تحلیل می‌کند.در ادامه، به نقش بازیگران خارجی، از جمله دولت‌ها، سفارتخانه‌ها، اندیشکده‌ها و رسانه‌های بین‌المللی پرداخته می‌شود و نحوهٔ تأثیرگذاری آن‌ها بر فضای داخلی ایران و اعتراضات بررسی می‌شود. نویسنده با استناد به اسناد، سخنان و مواضع رسمی، تلاش می‌کند نشان دهد که چگونه برخی جریان‌های داخلی و خارجی با اهداف و انگیزه‌های متفاوت، در شکل‌گیری و تداوم بحران نقش داشته‌اند. همچنین، به پروژه‌هایی مانند «بحران‌نمایی»، «تردید»، و «رفراندوم» اشاره می‌شود که هرکدام بخشی از راهبردهای مخالفان دولت وقت بوده‌اند. کتاب با تحلیل واکنش‌های مختلف به خطبه‌های نماز جمعه و مواضع شخصیت‌های سیاسی، تصویری از فضای پرتنش و چندلایهٔ آن سال ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه) را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به دنبال درک عمیق‌تر از تحولات سیاسی و اجتماعی ایران در سال ۱۳۸۸ هستند، منبعی تحلیلی و مستند فراهم می‌کند. با تمرکز بر نقش افراد و گروه‌های مؤثر، خواننده می‌تواند با لایه‌های پنهان و آشکار بحران، استراتژی‌ها و واکنش‌های مختلف آشنا شود. همچنین، بازخوانی این وقایع از منظر بازیگران داخلی و خارجی، به فهم بهتر دینامیک قدرت و رسانه در جامعهٔ ایران کمک می‌کند.

خواندن کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعهٔ این کتاب برای علاقه‌مندان به تاریخ معاصر ایران، دانشجویان و پژوهشگران علوم سیاسی و اجتماعی، فعالان رسانه‌ای و کسانی که دغدغهٔ شناخت ریشه‌ها و پیامدهای بحران‌های سیاسی را دارند، مفید است. همچنین برای کسانی که به دنبال تحلیل نقش رسانه‌ها و بازیگران خارجی در تحولات داخلی ایران هستند، این اثر پیشنهاد می‌شود.

فهرست کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه)

- فصل سیزدهم: خواص، از صحنه‌گردانی تا انفعال بررسی نقش چهره‌های شاخص سیاسی و تأثیرگذاری آن‌ها در شکل‌گیری و مدیریت بحران، با تمرکز بر رقابت‌ها و اختلافات میان نخبگان و خواص.- شکست غیرمنتظره تحلیل شکست‌های سیاسی و پیامدهای آن بر رفتار و مواضع بازیگران کلیدی، به ویژه در انتخابات و پس از آن.- دانشگاه آزاد، محور منازعه واکاوی نقش دانشگاه آزاد اسلامی و منازعات پیرامون آن در فضای سیاسی و انتخاباتی.- پروژه موج بحران‌نمایی بررسی راهبردهای رسانه‌ای و سیاسی برای القای شرایط بحرانی و تأثیر آن بر افکار عمومی.- انتخابات دهم، صحنه انتقام تحلیل رقابت‌های انتخاباتی و استراتژی‌های حذف و اتحاد میان گروه‌های سیاسی.- میتینگ فتنه در نماز جمعه روایت وقایع و حواشی نماز جمعه تاریخی و نقش آن در تشدید یا مدیریت بحران.- فصل چهاردهم: ماجرای آخرین نخست‌وزیر مروری بر زندگی سیاسی و نقش «میرحسین موسوی» در تحولات پس از انتخابات.- فصل پانزدهم: جنگ احزاب بررسی نقش احزاب داخلی و گروه‌های معاند در شکل‌گیری جبهه‌های سیاسی و اجتماعی.- فصل شانزدهم: طمع دشمنان تحلیل نقش بازیگران خارجی، دولت‌ها و رسانه‌ها در بحران و راهبردهای براندازی نرم.- فصل هفدهم: قرارگاه‌های ناتوی فرهنگی معرفی مؤسسات و اندیشکده‌های خارجی و نقش آن‌ها در طراحی و اجرای پروژه‌های براندازی نرم و جنگ رسانه‌ای.

بخشی از کتاب عبور از فتنه (جلد سوم، بازیگران فتنه)

«نماز جمعه روز ۲۱ تیر ماه به امامت اکبر هاشمی رفسنجانی اقامه شد. وی که با یک وقفه تقریبا دو ماهه به نماز جمعه بازگشته بود، بعد از آرام شدن فضای کشور و پایین آمدن شعله ناآرامی‌های انتخاباتی، در حالی به تربیون مقدس نماز جمعه بازگشت که تعدادی از حامیان کاندیداهای معترض به نتیجه انتخابات، با تحریک و برنامه ریزی دشمنان خارجی به خیابان های اطراف دانشگاه تهران آمده و به هتک حرمت دولت، نهادهای ارزشی و حتی مقام معظم رهبری پرداختند. قداست جایگاه نماز جمعه گفت: (این جایگاه مقدس، سرمایه عظیم همه دوران تاریخ اسلام است که در زمان ما به عنوان بهترین میدان حضور فضائل اسلامی و انسانی محسوب می‌شود.) خطیب موقت نماز جمعه تهران در ابتدای سخنان خود مدعی شد: «نماز جمعه این هفته بی شباهت به نماز جمعه‌های اوایل انقلاب که به امامت آیت الّه طالقانی و جمع دهم اشاره کرد و از مسئله‌ای به نام تردید در انتخابات گفت: «آنچه که من می‌فهمم و راه حل از توی آن می‌خواهم در آورم اینست که اواخر دوران تبلیغات ما دچار تردید شدیم یعنی یک عده افرادی پیدا شدند تردید کردند و بذر تردید حالا به هر دلیل یا تبلیغات نادرست یا عمل نادرست صدا و سیما و یا چیزهای دیگر باعث شد بذر تردید در ذهن مردم پیش بیاید. ما تردید را بدترین مصیبت می‌دانیم .6" این تردید خوره افتاد به جان ملت ما البته دو جریان هستند یک جریان که تردید ندارند و قاطع هم ایستاده اند و دارند کار خودشان را می‌کنند و یک عده هستند که آنها هم کم نیستند و بخش زیادی از مردم فهیم کشور ما هستند و می‌گویند که ما تردید داریم و برای رفع تردید اینها باید کار کنیم . امروز الان تلخ است یعنی شرایطی که بعد نمی کنم هیچکس از همه جریانات همه دلشان نمی‌خواست اینطوری شود و الان همه ضرر کردیم که چرا اینطور باید بشود. ما امروز بیشتر از همیشه نیاز به وحدت داریم کشورمان باید متحد در مقابل اینهمه خطری که ما را تهدید می‌کند و امروز باج خواهی آنها بیشتر شده و دارند جلو می‌آیند که این زحمت طولانی ما را در بدست آوردن هایتک ها و بخصوص هسته‌ای و امثالهم را از دست ما بگیرند که البته خداوند به اینها مهلت نمی‌دهد ولی آنها به هوس افتاده‌اند و من فکر می‌کنم برادران من خواهران من و همه جریانها بنده را شما اولا می‌شناسید من هیچ وقت از این تریبون، نخواسته‌ام جناحی استفاده کنم و همیشه فراجناحی حرف زده‌ام و من نظر به هیچ طرف الان ندارم ولی نظرم اینست که همه ماها باید فکر کنیم و راهی پیداکنیم که متحد هم کشورمان را به پیش ببریم و هم از این آثار بد و خطرناکی که در کینه‌هایی که دارد بروز می‌کند از این نجات پیداکنیم و هم دشمنانمان را مایوس کنیم که چشم طمع بما نبندند. چکار باید بکنیم تا این اتفاق بیافتد.»