با کد تخفیف Salam اولین کتاب الکترونیکیات را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

کتاب کامدادا، مجموعه خاطرات دوران دفاع مقدّس سیّد ابوالفضل نورانی
معرفی کتاب کامدادا، مجموعه خاطرات دوران دفاع مقدّس سیّد ابوالفضل نورانی
«کامدادا، مجموعه خاطرات دوران دفاع مقدّس سیّد ابوالفضل نورانی» به قلم خود او است. نورانی وقایع زندگیاش را از زمان تولد در سال ۱۳۴۹ و کودکی تا خاطراتش از دوران جنگ و نهایتا پایان جنگ تحمیلی مکتوب کرده است. او درباره ضرورت نگارش وقایع دوران دفاع مقدس در مقدمه کتابش مینویسد:
دفاع مقدّس گنج نهفتهای است که لازم است عدّهای، به خصوص آنهایی که دستی بر آتش داشتهاند، بیایند و کاوش کنند و این گنج را از دل تاریخ بیرون بکشند و به نسلهای آینده عرضه کنند. نکند خدای نخواسته، نسلهای آینده ندانند که در این سرزمین چه گذشته است و ایثارگرانِ آن، چه عظمتهایی آفریدهاند. باید ویژگیهای شهدا بهعنوان کسانی که بهوجود آورنده آن حماسههای بیبدیل و ماندگار بودند، به نسلهای بعد شناسانده شود. اگر جوانانِ ملّتی سرمایههای خود را بشناسند، هرگز به سراغ افسانههای جَعلی نمیروند. اگر ملّتی داشتههای معنویاش را بشناسد و با قهرمانان خودش غریبه نباشد، احساس بیهویّتی و پوچی نخواهد کرد و ناچار به دنبال الگوهای ساختگی بیگانگان نخواهد رفت. در واقع شهید و راه او، نشان و قطبنمایی است که راه حقیقت را به جویندگان مینمایاند و چون ستاره در میان ظلمتها میدرخشد. جنگ ما، سرداران ما، روزهای پُرحماسه و غرورِ دفاع مقدّس ما، همه درسآموزند و باید یادشان هر روز در دل و خاطره این ملّت، زندهتر از گذشته بدرخشد. باید تجربیّات آن دوران، نقاط قوّت و ضعف، محرومیّتها، مظلومیّتها، و همه آنچه که در طیّ آن دوران بر این ملّت گذشت، طرح گردد؛ زیرا این تاریخ پُرعظمت میتواند مردم ما را از بحرانهای بزرگ آینده عبور دهد.
اگر حادثه عاشورا توانست بیش از چهارده قرن اسلام را بیمه کند و پیام خون شهدای کربلا، درس شجاعت و استقامتِ در راه هدف و زیر بار ظلم نرفتن و دهها درس دیگر را به انسانهای آزاده تفهیم کرد، تاریخ دفاع مظلومانه ولی با قدرت و اقتدار این ملّت نیز میتواند درسهای زیادی را به بشریّت بیاموزد.
دیگران دریافت کردهاند
سایر کتابهای نشر شهید کاظمی
مشاهده همهبریدههایی از کتاب
مشاهده همه (۱)حجم
کتاب بسیار قشنگی بود.من خودم تابه حال اسم این کتاب رو نشنیده بودم و میشه گفت کتاب گمنامی هست ولی حالا خدارو شکر میکنم که با این کتاب آشنا شدم. درمورد دفاع مقدس زیاد کتاب خوندم ولی واقعا این یکی مطالب