تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب خرس ها به مدرسه می رن
معرفی کتاب خرس ها به مدرسه می رن
معرفی کتاب خرس ها به مدرسه می رن
کتاب الکترونیکی «خرسها به مدرسه میرن» (Bears Go to School) نوشتهٔ استن برنستین و جن برنستین با ترجمهٔ فلورا وجدانی و تصویرگری نویسندگان، توسط نشر رمز منتشر شده است. این کتاب تصویری برای گروه سنی الف و ب مناسب است و داستانی کودکانه دربارهٔ تجربهٔ اولین روز مدرسه را روایت میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خرس ها به مدرسه می رن
«خرسها به مدرسه میرن» اثری تصویری و داستانی است که به موضوع ورود کودکان به مدرسه و تجربههای نخستین روزهای تحصیل میپردازد. این کتاب در قالب داستانی ساده و با تصویرگری رنگی، دنیای کودکانه و دغدغههای بچهها را هنگام آغاز سال تحصیلی به تصویر میکشد. نویسندگان، استن و جن برنستین، با بهرهگیری از شخصیتهای خرس، تلاش کردهاند تا احساسات، نگرانیها و هیجانهای کودکان را در مواجهه با محیط جدید مدرسه نشان دهند. فضای داستان، شاد و پر از اتفاقات روزمره است که برای کودکان آشنا و ملموس به نظر میرسد. این کتاب در دورهای منتشر شده که توجه به آموزش و آمادهسازی کودکان برای ورود به مدرسه اهمیت ویژهای یافته است. روایت داستان از زبان شخصیتهای خرس، به کودکان کمک میکند تا با موقعیتهای مشابه خود همذاتپنداری کنند و با دنیای مدرسه آشتی بگیرند.
خلاصه کتاب خرس ها به مدرسه می رن
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با پایان تعطیلات تابستانی و آغاز سال تحصیلی جدید شروع میشود. خانوادهٔ خرسها، به ویژه خواهر کوچکتر که قرار است برای اولین بار به مدرسه برود، با احساسات متفاوتی روبهرو هستند. خواهر خرس کمی نگران و مردد است و دوست دارد بیشتر در خانه بماند و با اسباببازیهایش بازی کند. اما با تشویق خانواده، آمادهٔ رفتن به مدرسه میشود. در مسیر مدرسه، با فضای جدید، معلم مهربان و همکلاسیهایش آشنا میشود. ابتدا کمی ترس و دلهره دارد اما به تدریج با محیط مدرسه، فعالیتهای گروهی، بازیها و برنامههای آموزشی آشنا میشود و احساس راحتی بیشتری پیدا میکند. داستان با روایت تجربههای روز اول مدرسه، آشنایی با معلم و دوستان جدید و فعالیتهای روزمره در کلاس ادامه مییابد. در پایان روز، خواهر خرس با خاطرات خوب و نقاشیهایی که کشیده، به خانه بازمیگردد و تجربهٔ مثبتی از اولین روز مدرسه برایش رقم میخورد.
چرا باید کتاب خرس ها به مدرسه می رن را خواند؟
این کتاب با روایت ساده و تصویرگری جذاب، به دغدغهها و نگرانیهای کودکان دربارهٔ ورود به مدرسه میپردازد. داستان، فضای مدرسه را برای کودکان ملموستر میکند و به آنها کمک میکند تا با احساسات خود دربارهٔ شروع سال تحصیلی کنار بیایند. همچنین والدین میتوانند با خواندن این کتاب، فرزندان خود را برای ورود به مدرسه آماده کنند و دربارهٔ تجربههای مشابه گفتوگو کنند.
خواندن کتاب خرس ها به مدرسه می رن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و سالهای ابتدایی دبستان که قرار است به مدرسه بروند یا تجربهٔ روزهای اول مدرسه را دارند مناسب است. همچنین والدینی که میخواهند فرزندانشان را برای ورود به مدرسه آماده کنند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند.
بخشی از کتاب خرس ها به مدرسه می رن
«اون تابستون واسه خرسها خیلی تابستون خوبی بود. اونها برای شنا و قایقسواری به دریاچه میرفتن و برای گردش به جنگل و برای پیادهروی به تپههای آفتابگیر و ... ولی الان دیگه داره تابستون تموم میشه. هوا کمکم سردتر میشه. پرندهها یکییکی دارن به جنوب کوچ میکنن. حتی برگهای خونهی درختی هم دارن عوض میشن. دیگه وقتشه که خرسها آماده بشن برای مدرسه رفتن. خواهر خرسی کمی نگران بود. دوست داشت هنوز توی خونه بمونه و با اسباببازیهاش بازی کنه. اما مامان خرسی گفت: «من و بابا و برادرت هم وقتی کوچیک بودیم همین حس رو داشتیم. اما مدرسه جای قشنگیه. اونجا کلی دوست پیدا میکنی و چیزهای جدید یاد میگیری.» روز بعد مامان خرسی و خواهر خرسی با هم راه افتادن و از راه پرپیچ و خم جنگل به سمت مدرسه رفتن. مدرسهی خرسها ساختمون بزرگی بود با پنجرههای بزرگ و میز و صندلیهایی که برای خواهر خرسی ساخته شده بودن. معلم مهربان با لبخند بهشون خوشآمد گفت و گفت: «این خواهر خرسیه. هفتهی بعد برای اولین بار میره مدرسه.» خواهر خرسی کمی خجالت کشید اما معلم مهربان دستش رو گرفت و با هم وارد کلاس شدن.»