تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب هایکوهای کفشدوزک خانم
معرفی کتاب هایکوهای کفشدوزک خانم
معرفی کتاب هایکوهای کفشدوزک خانم
کتاب الکترونیکی «هایکوهای کفشدوزک خانم (بارش زنانهٔ کلمات بر پیکر پیجان کاغذ ۱۳۸۹-۱۴۰۱)» سرودهٔ صدیقه حسنزاده و منتشرشده توسط نشر چکانه، مجموعهای از هایکوهای فارسی است که در بازهای بیش از یک دهه سروده شدهاند. این اثر در دستهٔ شعر معاصر فارسی و بهویژه هایکو قرار میگیرد و با نگاهی زنانه و لطیف به جهان پیرامون، تجربهها و احساسات شاعر را در قالب کوتاه و موجز هایکو بیان میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هایکوهای کفشدوزک خانم
«هایکوهای کفشدوزک خانم» مجموعهای از هایکوهای فارسی است که در فاصلهٔ سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ توسط «صدیقه حسنزاده» سروده شدهاند. این کتاب با الهام از ساختار هایکو، اما با رویکردی بومی و زنانه، به روایت لحظهها، احساسات و دغدغههای شاعر میپردازد. در این مجموعه، عناصر طبیعت، عشق، انتظار، زنانگی و زندگی روزمره با زبانی موجز و تصویری به تصویر کشیده شدهاند. شاعر در این اثر، تجربههای شخصی و جمعی خود را در قالب هایکوهایی کوتاه اما پرمعنا بیان میکند و تلاش دارد تا با کمترین واژهها، بیشترین تاثیر را بر ذهن مخاطب بگذارد. کتاب در فضایی میان شعر کلاسیک و مدرن حرکت میکند و با بهرهگیری از نمادهایی مانند کفشدوزک، باد، باران و شب، جهان شاعرانهای را خلق میکند که همزمان ساده و عمیق است. این مجموعه، نمونهای از تلاش شاعران معاصر برای پیوندزدن سنتهای شعری شرق دور با زبان و فرهنگ فارسی به شمار میرود.
چرا باید کتاب هایکوهای کفشدوزک خانم را خواند؟
این کتاب با بهرهگیری از فرم هایکو، فرصتی فراهم میکند تا مخاطب با نوعی از شعر کوتاه و تصویری آشنا شود که کمتر در ادبیات فارسی رایج است. «هایکوهای کفشدوزک خانم» با تمرکز بر تجربههای زنانه، احساسات لطیف و لحظههای گذرا، به مخاطب امکان میدهد تا جهان را از زاویهای متفاوت و شاعرانه ببیند. خواندن این مجموعه میتواند الهامبخش باشد برای کسانی که به دنبال کشف زیبایی در سادگی و ایجاز هستند و میخواهند با زبان شعر، لحظههای کوچک اما معنادار زندگی را لمس کنند.
خواندن کتاب هایکوهای کفشدوزک خانم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران هایکو و کسانی که به تجربههای زنانه و نگاه شاعرانه به زندگی علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال الهام گرفتن از فرمهای کوتاه شعری و بیان احساسات در قالبی موجز هستند، گزینهٔ خوبی به شمار میرود.
فهرست کتاب هایکوهای کفشدوزک خانم
این کتاب مجموعهای از هایکوها و قطعات کوتاه شعری است که هرکدام با عنوان یا شمارهای مشخص شدهاند. ساختار کتاب بر اساس توالی این هایکوها و قطعات شکل گرفته و هر بخش به موضوعی از زندگی، عشق، طبیعت، انتظار یا زنانگی میپردازد. عناوین یا شمارههای هر قطعه، راهنمایی برای ورود به فضای خاص آن شعر است و مخاطب را در سفری میان لحظههای شاعرانه همراهی میکند. هر بخش، تصویری کوتاه و موجز از جهان شاعر را ارائه میدهد و در مجموع، کتاب را به مجموعهای از تاملات و احساسات پراکنده اما مرتبط تبدیل میکند.
بخشی از کتاب هایکوهای کفشدوزک خانم
«باد سر به هواسر به سرم که میگذارد؛خواب هم از سرم میپردقند در دلم آب میشود؛ وقتی بادبی هوادزدانهروز روشنسرک میکشد لابلای این دفتر و چیزی از من میربایدبعددو کلمه هم رویش میگذارد و...در را که باز میکنمدر آنیچراغها روشن میشود ...نامت به زبانم جاری است .کی آمدی؟کی رفتی؟جایت خالی استدر میان همهمهی عطر تلخ سیگارتآنگونه آشنایی برای منکه هر نفسمدر آتش تو»