کتاب عاشقانه ها مسعود خدابنده لو + دانلود نمونه رایگان

کتاب عاشقانه ها

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب عاشقانه ها

معرفی کتاب عاشقانه ها

کتاب الکترونیکی «عاشقانه‌ها» (گزیده‌ای از ترانه‌های عاشقانه) سرودهٔ «مسعود خدابنده‌لو» و با ویراستاری گروه کارشناسی ماندگاران توسط نشر ماندگاران منتشر شده است. این مجموعه شامل اشعار و ترانه‌هایی است که شاعر در بازه‌ای چندساله سروده و برخی از آن‌ها پیش‌تر با صدای خوانندگان مختلف شنیده شده‌اند. «عاشقانه‌ها» در دستهٔ شعر معاصر فارسی قرار می‌گیرد و مضامین عاشقانه و عاطفی را با زبانی امروزی روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عاشقانه ها

این مجموعه شعر، حاصل سال‌ها تجربه و زیست شاعر در فضای ادبیات و موسیقی است. «مسعود خدابنده‌لو» در مقدمهٔ کتاب اشاره می‌کند که علاقه‌اش به ترانه‌سرایی از کودکی شکل گرفته و آموزش این هنر به دیگران همواره دغدغه‌اش بوده است. اشعار این کتاب، گزیده‌ای از ترانه‌هایی هستند که بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ سروده شده‌اند و برخی از آن‌ها در آثار قبلی شاعر با عناوین «عاشق‌ترین آدم، معشوق‌ترین حوا» و «من از عشق تو حظ کردم» نیز دیده می‌شوند. علاوه بر ترانه‌های خاطره‌انگیز، تعدادی از سروده‌های منتشرنشده نیز برای نخستین بار در این مجموعه آمده‌اند. فضای کلی کتاب، روایتگر تجربه‌های عاشقانه، دلبستگی‌ها، جدایی‌ها و حسرت‌های شاعر است و تلاش دارد لحظات و خاطرات عاطفی را با زبانی صمیمی و ملموس به تصویر بکشد. کتاب در قالب شعر نو و ترانه، احساسات و دغدغه‌های عاشقانه را بازتاب می‌دهد و به روابط انسانی، امید، دلتنگی و خاطره می‌پردازد.

چرا باید کتاب عاشقانه ها را خواند؟

«عاشقانه‌ها» مجموعه‌ای است که تجربه‌های عاطفی و عاشقانه را با بیانی شاعرانه و امروزی روایت می‌کند. این کتاب برای کسانی که به شعر معاصر و ترانه علاقه دارند، فرصتی فراهم می‌کند تا با دنیای احساسات و دغدغه‌های عاشقانهٔ شاعر همراه شوند. تنوع مضامین، از دلبستگی و وصال تا جدایی و حسرت، باعث می‌شود هر مخاطبی بتواند بخشی از احساسات خود را در این اشعار بیابد. همچنین، برخی از ترانه‌های کتاب پیش‌تر توسط خوانندگان مختلف اجرا شده‌اند و خواندن آن‌ها در قالب شعر، تجربه‌ای متفاوت ایجاد می‌کند.

خواندن کتاب عاشقانه ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران ترانه و کسانی که به دنبال بیان احساسات عاشقانه و عاطفی هستند مناسب است. همچنین برای افرادی که با موضوعاتی چون دلبستگی، جدایی، خاطره و امید درگیرند، می‌تواند همدلی و همراهی ایجاد کند.

فهرست کتاب عاشقانه ها

این کتاب مجموعه‌ای از اشعار و ترانه‌های عاشقانه است و ساختار آن بر اساس فصل‌بندی یا بخش‌های موضوعی نیست. هر شعر با عنوانی مستقل ارائه شده و مضامین متنوعی از عشق، جدایی، دلتنگی، امید و خاطره را در بر می‌گیرد. عناوین برخی از اشعار عبارت‌اند از: «حظ کردم»، «نگران»، «ارثیه»، «یه روز که دیره»، «خواب»، «حس روشن»، «جای خالیم»، «موج موهات»، «نسکافه»، «خدا نخواست»، «قهرمان» و ... هر شعر، روایتی مستقل از تجربه‌های عاطفی شاعر است و خواننده را به دنیای احساسات و خاطرات عاشقانه می‌برد.

بخشی از کتاب عاشقانه ها

«میون بغض و لبخندم میون خواب و بیداری تو هم با من به این رویا یه حس مشترک داری هنوزم باورش سخته که تو اینجایی بی وقفه حالا دنیای من با تو جهان یک لحظه ماتش برد تا که چشماتو وا کردی غمای توی قلبم مرد تورو دیدم خدا خندید من از عشق تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم»

۱۴۰۴/۰۴/۱۲

استاد مسعود خدابنده لو از ترانه سرایان درجه یک ایران زمین با اثر بی نظیرشون (حظ کردم) که اولین شعر این کتاب هست، عاشقانه ها شون عالین، حتما توصیه می کنم بخونید این کتاب رو😍❤️