کتاب عاشقانه ها مسعود خدابنده لو + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب عاشقانه ها

کتاب عاشقانه ها

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب عاشقانه ها

کتاب عاشقانه‌ ها، سروده مسعود خدابنده‌ لو، توسط نشر ماندگاران منتشر شده است. این مجموعه شامل اشعار و ترانه‌هایی است که شاعر در بازه‌ای چندساله سروده و برخی از آن‌ها پیش‌تر با صدای خوانندگان مختلف شنیده شده‌اند. کتاب حاضر، مضامین عاشقانه و عاطفی را با زبانی ساده و در قالب ترانه‌هایی لطیف بیان می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عاشقانه ها

کتاب عاشقانه‌‌ها (مجموعه ترانه) حاصل سال‌ها تجربه‌ی شاعر در فضای ادبیات و موسیقی است. مسعود خدابنده‌لو در مقدمهٔ کتاب اشاره کرده است که علاقه‌اش به ترانه‌سرایی از کودکی شکل گرفته و آموزش این هنر به دیگران همواره دغدغه‌‌ی اصلی‌اش بوده است. اشعار این کتاب، گزیده‌ای از ترانه‌هایی هستند که بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ سروده شده‌اند و برخی از آن‌ها در آثار قبلی شاعر با عناوین «عاشق‌ترین آدم، معشوق‌ترین حوا» و «من از عشق تو حظ کردم» نیز دیده می‌شوند. علاوه‌بر ترانه‌های خاطره‌انگیز، تعدادی از سروده‌های منتشرنشده نیز برای نخستین بار در این مجموعه آمده‌اند. فضای کلی کتاب، روایتگر تجربه‌های عاشقانه، دلبستگی‌ها، جدایی‌ها و حسرت‌های شاعر است و لحظات و خاطرات عاطفی را با زبانی صمیمی و ساده به تصویر می‌کشد. کتاب در قالب شعر نو و ترانه، احساسات و دغدغه‌های عاشقانه را بازتاب می‌دهد و به روابط انسانی، امید، دلتنگی و خاطره می‌پردازد.

چرا باید کتاب عاشقانه ها را خواند؟

کتاب حاضر مجموعه‌ای است که تجربه‌های عاطفی و عاشقانه را با بیانی شاعرانه بیان می‌کند. این کتاب برای کسانی که به شعر معاصر و ترانه علاقه دارند، فرصتی فراهم می‌کند تا با دنیای احساسات و دغدغه‌های عاشقانه‌ی شاعر همراه شوند. تنوع مضامین، از دلبستگی و وصال تا جدایی و حسرت، باعث می‌شود هر مخاطبی بتواند بخشی از احساسات خود را در این اشعار بیابد؛ همچنین برخی از ترانه‌های کتاب پیش‌تر توسط خوانندگان مختلف اجرا شده‌اند و خواندن آن‌ها در قالب شعر، تجربه‌ای متفاوت ایجاد می‌کند.

خواندن کتاب عاشقانه ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان شعر فارسی و دوستداران ترانه مناسب است؛ همچنین خواندن این کتاب برای افرادی که با موضوعاتی مانند دلبستگی، جدایی، خاطره و امید درگیرند، می‌تواند سودمند باشد.

۱۴۰۴/۰۴/۱۲

استاد مسعود خدابنده لو از ترانه سرایان درجه یک ایران زمین با اثر بی نظیرشون (حظ کردم) که اولین شعر این کتاب هست، عاشقانه ها شون عالین، حتما توصیه می کنم بخونید این کتاب رو😍❤️