تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب قاصدک
معرفی کتاب قاصدک
معرفی کتاب قاصدک
کتاب الکترونیکی «قاصدک (مجموعه شعر)» سرودهٔ حدیثه اشرفیان مهابادی و منتشرشده توسط نشر ماندگاران، مجموعهای از اشعار معاصر فارسی است که در قالبهای مختلف و با مضامین عاشقانه، اجتماعی و فلسفی سروده شدهاند. این اثر با نگاهی شاعرانه به جهان پیرامون، دغدغهها و احساسات انسانی را به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب قاصدک
«قاصدک» مجموعهای از اشعار معاصر است که در آن حدیثه اشرفیان مهابادی با زبانی تصویری و سرشار از استعاره، به بیان احساسات، امیدها، دلتنگیها و دغدغههای انسانی میپردازد. این کتاب در دورهای منتشر شده که شعر فارسی معاصر، بیش از پیش به بیان تجربههای شخصی و اجتماعی گرایش یافته است. اشعار این مجموعه، گاه عاشقانه و لطیف و گاه اجتماعی و تلخاند و در بسیاری از آنها، عناصر طبیعت مانند باد، باران، قاصدک و درختان، نقش مهمی در انتقال مفاهیم دارند. شاعر در این اثر، با بهرهگیری از تصاویر بکر و ترکیبهای تازه، تلاش میکند جهان پیرامون و درونی خود را به مخاطب نزدیکتر کند. «قاصدک» در فضایی میان امید و ناامیدی، تولد و مرگ، عشق و تنهایی حرکت میکند و هر شعر، روایتی مستقل از یک تجربه یا حس است. این مجموعه، نمونهای از شعر فارسی قرن ۱۵ به شمار میآید و با توجه به فضای حاکم بر شعر معاصر، میتواند برای علاقهمندان به شعر امروز ایران، جالب توجه باشد.
چرا باید کتاب قاصدک را خواند؟
این مجموعه شعر با تصویرسازیهای زنده و استفاده از عناصر طبیعت، احساسات انسانی را به شیوهای ملموس و قابل لمس بیان میکند. «قاصدک» برای کسانی که به دنبال تجربهٔ زبان شاعرانه و کشف لایههای پنهان احساسات و دغدغههای روزمره هستند، میتواند دریچهای تازه به جهان شعر معاصر بگشاید. اشعار این کتاب، گاه با نگاهی عاشقانه و گاه با رویکردی اجتماعی، به مسائل فردی و جمعی میپردازند و مخاطب را به تامل دربارهٔ زندگی، عشق، امید و تنهایی دعوت میکنند.
خواندن کتاب قاصدک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران مضامین عاشقانه و اجتماعی و کسانی که به دنبال بیان احساسات و تجربههای انسانی در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغههایی مانند تنهایی، امید، دلتنگی و جستوجوی معنای زندگی دارند، میتواند همنشین خوبی باشد.
فهرست کتاب قاصدک
- تماشایم کن: شعرهایی دربارهٔ نگاه، حضور و تاثیر عشق در زندگی روزمره. - قاصدک: اشعاری با محوریت قاصدک به عنوان نماد امید، خبر و دگرگونی. - حدیث چشمانتظار: شعرهایی دربارهٔ انتظار، امید به آمدن و عبور از روزهای تلخ. - رقص قاصدک: پرداختن به تنهایی، دلتنگی و آرزوی حضور عزیزان. - برای تو: اشعار عاشقانه و توصیف رابطهٔ شاعر با معشوق. - سایهٔ شب: شعرهایی دربارهٔ شب، تنهایی و خاطرات. - جهان ایستاده است: توصیف جهان و طبیعت در مواجهه با عشق و حضور معشوق. - قاصدک با من از خودت بگو: گفتوگو با قاصدک و جستوجوی خبرهای خوش. - باران: شعرهایی دربارهٔ باران، دگرگونی و امید به فردا. - کسی باید باشد: بیان نیاز به حضور و همدلی در جهان پر از دلتنگی. - بگذار دیوانگی آبروی جهان باشد: شعرهایی دربارهٔ رهایی، جوانی و امید به تغییر. این عناوین، سیر کلی کتاب را از عاشقانههای لطیف تا دغدغههای اجتماعی و فلسفی نشان میدهند.
بخشی از کتاب قاصدک
«آرام، روی شانهات مینشینم هوای دلت آفتابی میشود آن بیرون کسی لبخند میزند در دل ابرهای مسافر قند آب میشود کسی پیراهنش را در باد میتکاند به لبهایت میرسم در آغوشم میکشی و بهار با آمدن من از لبهای تو آغاز میشود»