تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب قصه های عسلی
معرفی کتاب قصه های عسلی
معرفی کتاب قصه های عسلی
کتاب الکترونیکی «قصههای عسلی» نوشتهٔ سمیرا خزایی و منتشرشده توسط نشر پرین، مجموعهای از داستانهای کوتاه و آموزنده برای کودکان است. این کتاب با زبان کودکانه و شخصیتپردازی ساده، ماجراهای دختری به نام «عسلی» را روایت میکند که در موقعیتهای مختلف زندگی با مسائل روزمره، دوستی، خانواده و حیوانات روبهرو میشود. «قصههای عسلی» برای گروه سنی ۷ سال به بالا مناسب است و تلاش دارد مفاهیم اخلاقی و اجتماعی را در قالب داستانهایی کوتاه و قابل فهم به کودکان منتقل کند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب قصه های عسلی
در «قصههای عسلی» با مجموعهای از داستانهای کوتاه روبهرو هستیم که هرکدام به یکی از جنبههای زندگی یک کودک میپردازد. این کتاب در قالب شعر و نثر ساده، ماجراهای روزمرهٔ «عسلی» را روایت میکند؛ دختری که به تازگی به مدرسه رفته و با کنجکاوی و مهربانی، دنیای اطرافش را کشف میکند. فضای داستانها شاد و صمیمی است و موضوعاتی مانند نظم، مهربانی با حیوانات، دوستی، مسئولیتپذیری و اهمیت خانواده در آنها دیده میشود. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و به نظر میرسد هدف اصلی آن آموزش غیرمستقیم ارزشهای اخلاقی و اجتماعی به کودکان باشد. هر داستان با زبانی کودکانه و فضایی آشنا، تلاش میکند تا مخاطب خردسال را با موقعیتهای ساده اما آموزنده روبهرو کند. شخصیت «عسلی» در هر قصه با چالش یا تجربهای تازه مواجه میشود و واکنشهای او، الگویی برای رفتارهای مثبت و مسئولانه ارائه میدهد. این مجموعه با توجه به ساختار و محتوایش، برای خواندن در جمع خانواده یا کلاس درس نیز مناسب است.
چرا باید کتاب قصه های عسلی را خواند؟
این کتاب با روایت داستانهایی کوتاه و آموزنده، به کودکان کمک میکند تا مفاهیمی مانند نظم، مهربانی، مسئولیتپذیری و دوستی را در قالب ماجراهای روزمرهٔ یک همسال خود بیاموزند. شخصیت «عسلی» با رفتارهای مثبت و واکنشهای کودکانه، الگویی ملموس برای مخاطبان خردسال است. داستانها به گونهای طراحی شدهاند که هم سرگرمکننده باشند و هم پیامهای اخلاقی را به شکلی غیرمستقیم منتقل کنند. همچنین، فضای آشنا و موضوعات نزدیک به زندگی کودکان، امکان همذاتپنداری و یادگیری را افزایش میدهد.
خواندن کتاب قصه های عسلی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان ۷ سال به بالا، والدین، مربیان و آموزگاران مناسب است. همچنین برای کودکانی که به داستانهای کوتاه، شعر کودکانه و ماجراهای روزمره علاقه دارند یا والدینی که به دنبال کتابی برای آموزش غیرمستقیم مفاهیم اخلاقی و اجتماعی به فرزندان خود هستند، گزینهٔ مناسبی است.
فهرست کتاب قصه های عسلی
- قصهٔ ما عسلی: معرفی شخصیت اصلی، دختری منظم و مهربان که به تازگی به مدرسه رفته است.- عسلی به روستا رفته: تجربهٔ سفر به روستا، آشنایی با حیوانات و طبیعت، و انتخاب یک بزغاله.- عسلی به باغوحش میرود: بازدید از باغوحش، مشاهدهٔ حیوانات مختلف و واکنشهای کودکانهٔ عسلی.- ماهی قرمز عسلی: داستان ماهی قرمز سفرهٔ هفتسین عسلی و دغدغهٔ او برای مراقبت از حیوان خانگیاش.- عسلی باب اسفنجی میشود: خرید از فروشگاه، انتخاب خوراکیها و تجربهٔ آشپزی با مادر.- عسلی به تبلت فریده: دریافت تبلت به عنوان جایزه، بازی با اپلیکیشنهای کودکانه و قول دادن برای رعایت تعادل بین بازی و درس.
بخشی از کتاب قصه های عسلی
«عسلی قصهی مابه دفتر شیرینهمثل شکر مثل قندبه دفتری که دارهموهای خیلی بلندموهاش طلایی رنگهعسلی قصهی مارفته کلاس اولتازگیا بچههایه دوست خوب دارنعسلی قصهی مایک دختر کوچک و زیباست که هفت سال دارد و به تازگی به مدرسه رفته و خیلی هم درس خواندن را دوست دارد و بسیار هم مودب است.رو میز تدریسش روهمش دستمال میکشههر چیزی رو سر جاشمیذاره شب مرتببرق میزنه اتاقشعسلی بسیار دختر مرتب و منظمی است و از شلخته بودن بیزار است. برای همین همیشه اتاق او از بس که مرتب است برق میزند.توی کارها همیشهکمک میده به مامانخلاصه خیلی خوبهعسلی قصهی مااین دختر بامزهاز قد مهربونهکه هرکی رو تو دلشبا یه نگاه میشونهآنقدر عسلی مهربان و دوستداشتنی است که همه او را دوست دارند و همیشه سعی میکند که دختر خوبی باشد و به همه کمک کند.»
خیلی قشنگن حیف عکس ندارن کاش یه کم خرجش میکردین و تصویرگری هم میکردین
این ترانه ها خیلی قشنگن ولی حیف تصویر ندارن
خیلی قشنگن🌹🌹🌹
این کتاب عالیه تنها ایرادش نداشتن تصویره کاش با تصویر چاپ میکردین ولی در کل بامزه بودن ترانه ها❤❤❤❤
بامزه بود ترانه ها ، برای گروه الف و ب مناسب هستن
من تو مهدکودک کار میکنم خوندم بچه ها خوششون اومد ولی کاش تصویر داشت