کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل لیلا بیات + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:لیلا بیات
امتیاز
۴.۶از ۱۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل

کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل، نوشتهٔ لیلا بیات و تصویرگری آزاده دهقان توسط نشر وانیار منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرها و داستان‌های کوتاه کودکانه است که با محوریت حیوانات و ماجراهای آن‌ها، مفاهیم اخلاقی و تربیتی را به زبان ساده و کودکانه بیان می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل

کتاب قصه دارم بغل‌ بغل قصه دارم قند و عسل (ترانه‌های کودکانه) برای کودکان بالای ۷ سال تهیه شده و فضای آن پر از شخصیت‌های حیوانی است که هرکدام با ویژگی‌های خاص خود، در موقعیت‌های مختلف قرار می‌گیرند. کتاب دارای داستان‌هایی است که در قالب شعرهای کودکانه، ماجرای حیواناتی را نشان می‌دهند که با چالش‌هایی روبه‌رو شده‌اند و در نهایت، نکته‌ای اخلاقی یا تربیتی را می‌آموزند. فضای کتاب شاد و پرانرژی است و شخصیت‌هایی مانند میمون بازیگوش، موش ساده‌دل، طاووس مغرور و قورباغه‌ی کنجکاو در آن حضور دارند. تصویرهای رنگی و جذاب آزاده دهقان به‌همراه قلم ساده و روان لیلا بیات در کنار هم مطالعه‌ی این کتاب را به تجربه‌ای متفاوت برای کودکان تبدیل می‌کنند.

خلاصه کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در این کتاب، هر داستان با معرفی یک حیوان آغاز می‌شود که ویژگی خاصی دارد یا با مشکلی مواجه شده است. برای مثال، دم‌دراز میمونی بازیگوش است که با شیطنت‌هایش دیگران را اذیت می‌کند، اما در نهایت با کمک کلاغ و تجربه‌ای که به‌دست می‌آورد، یاد می‌گیرد که نباید دیگران را آزار دهد. در داستان مگوش، موشی ساده‌دل و زودباور با دوست باهوشش ماجراهایی را تجربه می‌کند و در نهایت یاد می‌گیرد که باید به توصیه‌های دوستان دلسوز خود توجه کند.

طاووس خودخواه پرنده‌ای مغرور است که به زیبایی خود می‌بالد و دیگران را تحقیر می‌کند، اما پس از حادثه‌ای متوجه می‌شود که غرور و خودبینی چه پیامدهایی دارد و ارزش دوستی و فروتنی را درمی‌یابد. در داستان چشم تلسکوپی، قورباغه‌ای کنجکاو با بی‌توجهی به حرف مادرش، خود را در معرض خطر قرار می‌دهد و پس از نجات، اهمیت گوش‌دادن به توصیه‌های بزرگ‌ترها را درمی‌یابد. هر داستان با زبانی آهنگین و کودکانه، پیام‌هایی مانند دوستی، همدلی، پرهیز از غرور و... را به مخاطب منتقل می‌کند.

چرا باید کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل را خواند؟

این کتاب با روایت داستان‌های کوتاه در قالب شعر، مفاهیم اخلاقی و اجتماعی را به زبان کودکانه بیان می‌کند. هر داستان فرصتی برای گفت‌وگو با کودکان فراهم می‌آورد تا دربارهٔ رفتارهای درست و نادرست خود تأمل کنند و به آن‌ها کمک می‌کند تا پیام‌هایی مانند دوستی، همکاری، فروتنی و... را در قالب قصه و شعر بیاموزند. تصویرهای رنگی و فضای شاد کتاب، بر جذابیت آن برای مخاطبان می‌افزاید.

خواندن کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان بالای ۷ سال مناسب است، به‌ویژه آن‌هایی که به داستان‌های حیوانات و شعرهای کودکانه علاقه دارند؛ همچنین برای والدین و مربیانی که به‌دنبال آموزش غیرمستقیم مفاهیم اخلاقی و اجتماعی به کودکان هستند، گزینه‌ی مناسبی خواهد بود.

۱۴۰۴/۰۴/۰۲

دختر من خیلی لذت برد وقتی براش خوندم مخصوصا شعر طاووس مغرور عالی بود 👌👌👌👌👌👌

آیدا
۱۴۰۴/۰۳/۳۱

توصیه میکنم بهتون کتاب خیلی خوبیه

۱۴۰۴/۰۳/۲۳

قصه های قشنگی بود مخصوصا طاووس مغرور اون خودش تنها میتونست یه کتاب خوب بشه با تصاویر زیبا کاش اونو جدا تصویرگری میکردین و یه کتاب جدا بود

۱۴۰۴/۰۳/۲۳

خیلی کتاب خوبی بود 🌹🌹🌹🌹

۱۴۰۴/۰۴/۱۲

وااااای خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 عالی بودن

۱۴۰۴/۰۵/۲۴

فاجعه است، وزن، قافیه، نوع نگاه... همگی ایراد دارند، چرا باید به هر قیمتی کتاب چاپ کنید؟