معرفی و دانلود کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل pdf + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسلsubscriptionAvailable

کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل

ترانه‌های کودکانه

نوع کتاب
۴.۶ امتیاز(از ۱۰ رأی)
پدیدآورندگان: 
لیلا بیات

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل

کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل، نوشتهٔ لیلا بیات و تصویرگری آزاده دهقان توسط نشر وانیار منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرها و داستان‌های کوتاه کودکانه است که با محوریت حیوانات و ماجراهای آن‌ها، مفاهیم اخلاقی و تربیتی را به زبان ساده و کودکانه بیان می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل

کتاب قصه دارم بغل‌ بغل قصه دارم قند و عسل (ترانه‌های کودکانه) برای کودکان بالای ۷ سال تهیه شده و فضای آن پر از شخصیت‌های حیوانی است که هرکدام با ویژگی‌های خاص خود، در موقعیت‌های مختلف قرار می‌گیرند. کتاب دارای داستان‌هایی است که در قالب شعرهای کودکانه، ماجرای حیواناتی را نشان می‌دهند که با چالش‌هایی روبه‌رو شده‌اند و در نهایت، نکته‌ای اخلاقی یا تربیتی را می‌آموزند. فضای کتاب شاد و پرانرژی است و شخصیت‌هایی مانند میمون بازیگوش، موش ساده‌دل، طاووس مغرور و قورباغه‌ی کنجکاو در آن حضور دارند. تصویرهای رنگی و جذاب آزاده دهقان به‌همراه قلم ساده و روان لیلا بیات در کنار هم مطالعه‌ی این کتاب را به تجربه‌ای متفاوت برای کودکان تبدیل می‌کنند.

خلاصه کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در این کتاب، هر داستان با معرفی یک حیوان آغاز می‌شود که ویژگی خاصی دارد یا با مشکلی مواجه شده است. برای مثال، دم‌دراز میمونی بازیگوش است که با شیطنت‌هایش دیگران را اذیت می‌کند، اما در نهایت با کمک کلاغ و تجربه‌ای که به‌دست می‌آورد، یاد می‌گیرد که نباید دیگران را آزار دهد. در داستان مگوش، موشی ساده‌دل و زودباور با دوست باهوشش ماجراهایی را تجربه می‌کند و در نهایت یاد می‌گیرد که باید به توصیه‌های دوستان دلسوز خود توجه کند. 

طاووس خودخواه پرنده‌ای مغرور است که به زیبایی خود می‌بالد و دیگران را تحقیر می‌کند، اما پس از حادثه‌ای متوجه می‌شود که غرور و خودبینی چه پیامدهایی دارد و ارزش دوستی و فروتنی را درمی‌یابد. در داستان چشم تلسکوپی، قورباغه‌ای کنجکاو با بی‌توجهی به حرف مادرش، خود را در معرض خطر قرار می‌دهد و پس از نجات، اهمیت گوش‌دادن به توصیه‌های بزرگ‌ترها را درمی‌یابد. هر داستان با زبانی آهنگین و کودکانه، پیام‌هایی مانند دوستی، همدلی، پرهیز از غرور و... را به مخاطب منتقل می‌کند.

چرا باید کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل را خواند؟

این کتاب با روایت داستان‌های کوتاه در قالب شعر، مفاهیم اخلاقی و اجتماعی را به زبان کودکانه بیان می‌کند. هر داستان فرصتی برای گفت‌وگو با کودکان فراهم می‌آورد تا دربارهٔ رفتارهای درست و نادرست خود تأمل کنند و به آن‌ها کمک می‌کند تا پیام‌هایی مانند دوستی، همکاری، فروتنی و... را در قالب قصه و شعر بیاموزند. تصویرهای رنگی و فضای شاد کتاب، بر جذابیت آن برای مخاطبان می‌افزاید.

خواندن کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان بالای ۷ سال مناسب است، به‌ویژه آن‌هایی که به داستان‌های حیوانات و شعرهای کودکانه علاقه دارند؛ همچنین برای والدین و مربیانی که به‌دنبال آموزش غیرمستقیم مفاهیم اخلاقی و اجتماعی به کودکان هستند، گزینه‌ی مناسبی خواهد بود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابقصه دارم بغل بغل قصه دارم قند و عسل
عنوان دیگرترانه‌های کودکانه
موضوعشعر کودک و نوجوان
نویسندهلیلا بیات
انتشاراتانتشارات وانیار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
حجم فایل کتاب۹.۹۳ مگابایت
شابک۹۷۸۶۲۲۹۲۳۵۶۸۳
تعداد صفحه‌ها۴۰ صفحه
قیمت کتاب۱۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر 9613235
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۴/۰۲

دختر من خیلی لذت برد وقتی براش خوندم مخصوصا شعر طاووس مغرور عالی بود 👌👌👌👌👌👌

۰
کاربر 9587419
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۲۳

قصه های قشنگی بود مخصوصا طاووس مغرور اون خودش تنها میتونست یه کتاب خوب بشه با تصاویر زیبا کاش اونو جدا تصویرگری میکردین و یه کتاب جدا بود

۰
کاربر 9584301
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۲۳

عالی عالی عالی👌👌

۰
آیدا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۳۱

توصیه میکنم بهتون کتاب خیلی خوبیه

۰
toofan
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۱۹

عااااالی بودن این قصه هاااااا⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

۰
نازنین
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۱۴

خیلی قشنگن👌👌👌👌

۰
sepide
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۰۴

عالی عالی عالی 👌👌👌👌👌

۰
کاربر 9952331
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۹/۱۰

خیلی قشنگن اخه😍😍😍

۰
کاربر 9724883
۱۴۰۴/۰۵/۲۶

خیلی کتاب خوبی بود 🌹🌹🌹🌹

۰
کاربر ۱۴۹۸۶۱۲
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۵/۲۴

فاجعه است، وزن، قافیه، نوع نگاه... همگی ایراد دارند، چرا باید به هر قیمتی کتاب چاپ کنید؟

۲
کاربر 9648429
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۴/۱۲

وااااای خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 عالی بودن

۰