معرفی و دانلود کتاب گل اومد بهار اومد pdf + خلاصه رایگان

کتاب گل اومد بهار اومد

۴.۱(از ۸۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب گل اومد بهار اومد

گل اومد بهار اومد، داستان نخودی کوچولوی تنهایی است که می‌خواهد به جنگ دیو جادو برود، طلسم او را بکشند و بهار را بیاورد. منوچهر نیستانی این داستان را به نظم در آورده است و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، آن را منتشر کرده است.

درباره‌ی کتاب گل اومد بهار اومد

نخودی کوچولو همه چیز دارد. هر چیزی که بخواهید و فکرش را بکنید. اما نخودی کوچولو یه غصه دارد. آن هم این که همیشه تنهاست و هیچکس نیست کنارش، هیچکسی همدل و همزبانش نیست. نخودی کوچولو دلش بهار می‌خواهد، همدل و همزبان می‌خواهد. اما باید کاری کند. رفتن به جنگ دیو سیاه؟ شکستن طلسم جادویی؟

کتاب گل اومد بهار اومد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

قصه‌ی گل اومد بهار اومد برای کودکان که سال‌های آخر مدرسه را می‌گذرانند، جذاب است. اما چون کتاب به نظم نوشته شده و حالت ریتمیک دارد، کودکان کوچکتر و حتی خردسال هم از شنیدن آن لذت می‌برند.

درباره‌ی منوچهر نیستانی

منوچهر نیستانی متولد ۴ آبان ۱۳۱۵ در کرمان شاعر معاصر ایرانی است. منوچهر نیستانی در قالب‌های گوناگون غزل، شعر نو و شعر بی‌وزن اشعار قابل توجه، نو و عمیق سروده‌است. منوچهر نیستانی پدر توکا و مانا نیستانی، کاریکاتوریست‌های معروف است. او چندسال با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری کرد و در این مدت اشعاری را برای کودکان سرود. زبان اشعار او، ساده، آمیخته با طنز اما گاهی تلخ و اندوهگین است . نیستانی در ۲۹ اسفند ۱۳۶۰ در سن ۴۵ سالگی و به دلیل سکته‌ی قلبی درگذشت.

جملاتی از کتاب گل اومد بهار اومد

روزی بود، روزگاری بود، تو بیابون خدا، نخودی از نخودا، خونه داشت و زندگی، همه چی، هر چی بگی! همه‌چی، از همه جور. روی رف تنگ بلور، این ور رف گلاب‌پاش، اون ور رف گلاب‌پاش، ترمه و سوزنی داشت، پارچه‌ی پیرهنی داشت. نخودی نگو بلا بگو، خوشگل خوشگلا بگو

این نخودی بلا، چیزی کم داشت تو دنیا، اینکه خیلی تنها بود، با غم و غصه همراه بود. همدل و همزبون نداشت. جفت هم آشیون نداشت. نخودی تو اون درندشت، تنهای تنها می گشت.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گل اومد بهار اومد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:گل اومد بهار اومد
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی گل اومد بهار اومد

mahsa_tb
۱۳۹۸/۱۲/۰۸

من خیلی بچه بودم که صفحه این کتاب رو گوش دادم بعدها کتابش رو هم خوندم. شعرش رو خیلی دوست دارم و از اینکه دوباره پیداش کردم خیلی ذوق کردم 😁👍

م.اس
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۱/۱۰

شعر بسیار جذاب و شیوا نوشته شده بود ولی طرح مفاهیم جادو، طلسم و دیو و.. مناسب برای بچه ها نیست

shakib
۱۳۹۹/۰۱/۱۱

عالی بود خیلی خیلی خوب بود

Niayesh
۱۳۹۹/۱۲/۲۴

بهتون توصیه میکنم بخونید🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞 بسیار بسیار بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــســــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــار عـــــــــــــــالــــــــی بوددددددددددد🍭🍭🍭🍭🍭🍭 من برای خواهر کوچیکه ام خواندم🤗🤗🤗 انقد خوب بود که رفتم حضوری خریدمش..................................................... 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

حورا رفیعی

۱۳۹۸/۱۲/۲۱

۱این عالی ۵ ستاره براش کمه خیلی کمه

Galadriel
۱۴۰۳/۰۶/۱۵

اینکه دختر داستانمون لباس رزم تن میکنه و دیو تاریکی رو شکست میده تا بهار راهش رو پیداکنه و زمستون طولانی بره خیلی زیباست

۱۴۰۳/۰۲/۲۵

بسیار زیبا و لذت‌بخش بود.

fereshteh

عضو انجمن نویسندگان مرده
۱۴۰۱/۰۷/۲۴

خیلی کتاب زیبایی بود به تک تک شما توصیه میکنم

۱۴۰۱/۰۵/۱۳

این کتاب فوق العاده هست. در بچگی خیلی از شعر قشنگش و تصویرسازی های شاد و داستان زیباش لذت برم. حیف که نمونه دیجیتال این کتاب رو نمیشه دو صفحه دوصفحه دید. طراحی کتاب و ارتباط تصویر و شعر بصورتیه که...بیشتر