کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان مهسا اشرف زاده + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان

کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان

معرفی کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان

کتاب الکترونیکی «نمایشنامه‌های موزیکال برای کودک و نوجوان» (با همکاری شاعر و آهنگساز: «حجت باغانی») نوشتهٔ «مهسا اشرف‌زاده» و منتشرشده توسط نشر سخن گستر، مجموعه‌ای از نمایشنامه‌های موزیکال است که برای گروه سنی کودک و نوجوان طراحی شده‌اند. این اثر با هدف آموزش و سرگرمی، داستان‌هایی را در قالب نمایشنامه و با همراهی شعر و موسیقی ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان

این مجموعه در قالب سه نمایشنامهٔ موزیکال با محوریت آموزش، سرگرمی و رشد خلاقیت کودکان و نوجوانان نوشته شده است. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و به دغدغه‌های تربیتی و آموزشی نسل جدید می‌پردازد. هر نمایشنامه با ترکیب عناصر نمایشی، شعر و موسیقی، تلاش می‌کند مفاهیمی مانند مسئولیت‌پذیری، برنامه‌ریزی برای آینده، نظم و اهمیت خانواده را به زبان کودکانه و با فضایی شاد و آموزنده منتقل کند. همکاری «مهسا اشرف‌زاده» در نگارش و «حجت باغانی» در بخش شعر و آهنگسازی، به این مجموعه رنگ و بویی متفاوت بخشیده است. نمایشنامه‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که هم برای اجراهای صحنه‌ای مناسب باشند و هم خواندن آن‌ها برای کودکان و نوجوانان جذابیت داشته باشد. فضای کتاب سرشار از دیالوگ‌های زنده، شخصیت‌های فانتزی و موقعیت‌های طنزآمیز است که با موسیقی و شعر همراه شده‌اند تا تجربه‌ای چندوجهی برای مخاطب رقم بزنند.

خلاصه کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!کتاب سه نمایشنامهٔ موزیکال را در خود جای داده است. در نمایشنامهٔ «تپلی و غول مهربون»، داستان دربارهٔ کودکی به نام «تپلی» است که به دلیل شاغل بودن والدین، مدتی را تنها در خانه می‌ماند و با چالش‌های آشپزی و مراقبت از خود روبه‌رو می‌شود. ورود یک غول مهربان از سرزمین افسانه‌ها، ماجراهایی را رقم می‌زند که در آن تپلی یاد می‌گیرد آرزوهایش را برای دیگران بخواهد و اهمیت خانواده و ایمنی را درک کند. نمایشنامهٔ دوم، «ملکه سرزمین سبز»، ماجرای پسری به نام «بردیا» را روایت می‌کند که درگیر دغدغه‌های آینده و انتخاب شغل است. او در سفری خیالی به آیندهٔ خود، با شخصیت‌هایی مانند «اتل و متل» و «ملکه» روبه‌رو می‌شود و درمی‌یابد که برنامه‌ریزی و تلاش برای آینده اهمیت دارد. نمایشنامهٔ سوم، «پایان بازی»، به موضوع نظم و انضباط در زندگی کودکان می‌پردازد. شخصیت اصلی، کودکی شلخته و بی‌نظم است که با وسایل شخصی‌اش وارد گفت‌وگو می‌شود و در نهایت یاد می‌گیرد چگونه با نظم و مسئولیت‌پذیری، زندگی بهتری داشته باشد. هر سه نمایشنامه با شعر، موسیقی و دیالوگ‌های طنزآمیز، پیام‌های تربیتی را به زبان کودکانه منتقل می‌کنند.

چرا باید کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان را خواند؟

این کتاب با ترکیب نمایشنامه، شعر و موسیقی، فضایی متفاوت برای آموزش مفاهیم مهم زندگی به کودکان و نوجوانان فراهم می‌کند. داستان‌ها به موضوعاتی مانند مسئولیت‌پذیری، اهمیت خانواده، برنامه‌ریزی برای آینده و نظم می‌پردازند و تلاش می‌کنند این مفاهیم را در قالبی سرگرم‌کننده و قابل لمس برای مخاطب کودک و نوجوان بیان کنند. همچنین، امکان اجرای صحنه‌ای نمایشنامه‌ها، فرصتی برای فعالیت گروهی و تقویت مهارت‌های اجتماعی کودکان ایجاد می‌کند.

خواندن کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این مجموعه برای مربیان، والدین، معلمان و گروه‌های تئاتر کودک و نوجوان مناسب است. همچنین برای کودکانی که به نمایش، موسیقی و داستان‌های آموزنده علاقه دارند یا والدینی که به دنبال راهی برای آموزش غیرمستقیم مفاهیم تربیتی هستند، گزینهٔ مناسبی به شمار می‌آید.

فهرست کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان

- تپلی و غول مهربون: داستان کودکی که با چالش‌های تنهایی در خانه و آشپزی روبه‌رو می‌شود و با کمک غول مهربان، اهمیت آرزوهای خوب و ایمنی را می‌آموزد.- ملکه سرزمین سبز: روایت سفر خیالی «بردیا» به آینده، مواجهه با شخصیت‌های فانتزی و تلاش برای یافتن هدف و برنامه‌ریزی برای آینده.- پایان بازی: ماجرای کودکی بی‌نظم که با وسایل شخصی‌اش وارد گفت‌وگو می‌شود و در نهایت نظم و مسئولیت‌پذیری را یاد می‌گیرد.هر فصل با شعر و موسیقی همراه است و موقعیت‌های طنزآمیز و آموزنده‌ای را برای کودکان خلق می‌کند.

بخشی از کتاب نمایشنامه های موزیکال برای کودک و نوجوان

«سلام بچه‌ها. من تپلی هستم هشت سالمه. هرروز ساعت دوازده از مدرسه میام خونه و پدرومادرم نیستن، هردوشون سرکار میرن و ساعت سه میرسن خونه. وقتی کوچیکتر بودم خیلی دردسر داشتیم. اینکه نمی‌شد منو تنها بزارن حتی برای همین سه ساعت. آخه کوچولو بودم و چیزی از خطر نمیدونستم. پا باید می‌رفتم خونه مامان‌بزرگم یا مثل خیلی از شما یه پرستار پیشم بود که مراقبم باشه. خب الان دیگه بزرگ شدم. البته نه اونقدر بزرگ‌ها! اونقدری که می‌تونم مراقب خودم باشم و یه سری کارها رو انجام بدم. مثلا اینکه مامان هرشب نهار فردا رو آماده می‌کنه و می‌ذاره تو یخچال، چون وقتی می‌رسه خونه برای آشپزی دیره. بابا هم که خسته‌ست و دلش چای تازه دم میخواد. شاید باورتون نشه ولی یکسال طول کشید تا طرز استفاده از اجاق گاز، سماور، کتری، چایساز، مایکروفر و حتی یخچال رو یاد بگیرم. البته که ارزشو داشت. به‌عنوان متخصص این فن باید بهتون بگم که تا پدرومادرتون از تسلط کافی شما مطمئن نشدن و اجازه ندادن حتی یک قاشق رو هم تنهایی استفاده نکنین، وقتی راجب خطر حرف میزنم واقعا جدیه! آتیش میتونه جیزمون کنه، همین مایکروفر که به ظاهر سادست اگه یه چیز فلزی توش بذاریم منفجر میشه. اره چیز فلزی متل؟»