تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب انجام کارهایی که از آن ها متنفرید
معرفی کتاب انجام کارهایی که از آن ها متنفرید
معرفی کتاب انجام کارهایی که از آن ها متنفرید
کتاب الکترونیکی «انجام کارهایی که از آنها متنفرید (انضباط شخصی برای کاهش رنجها، پذیرش سختیها و دستیابی به خواستهها)» نوشتهٔ «پیتر هالینز» و با ترجمهٔ «ساسان جعفرنیا» و «بهاره قاسمی» توسط انتشارات زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ خودیاری و توسعهٔ فردی قرار میگیرد و به موضوع انضباط شخصی، مقابله با اهمالکاری و پذیرش سختیها در مسیر رسیدن به اهداف میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب انجام کارهایی که از آن ها متنفرید
این کتاب به بررسی ریشههای اهمالکاری، تنبلی و مقاومت در برابر انجام کارهای ناخوشایند میپردازد و تلاش میکند با رویکردی تحلیلی و کاربردی، راههایی برای افزایش انضباط شخصی ارائه دهد. نویسنده با الهام از آموزههای شرقی مانند فلسفهٔ شائولین و همچنین مفاهیم روانشناسی مدرن، به مخاطب نشان میدهد که چرا گاهی انجام کارهای ضروری دشوار به نظر میرسد و چگونه میتوان با شناخت موانع ذهنی و رفتاری، بر آنها غلبه کرد. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و در کنار پرداختن به نظریهها، مثالهای ملموس و تمرینهای عملی را نیز مطرح میکند. «انجام کارهایی که از آنها متنفرید» به جای ارائهٔ راهحلهای سریع، بر درک عمیقتر از رفتارهای خود و پذیرش ناراحتی به عنوان بخشی از رشد فردی تأکید دارد. نویسنده با بررسی انواع مختلف تنبلی و اجتناب، به مخاطب کمک میکند تا الگوهای رفتاری خود را شناسایی کند و مسیر تغییر را آغاز کند.
خلاصه کتاب انجام کارهایی که از آن ها متنفرید
پیام اصلی کتاب بر اهمیت انضباط شخصی و پذیرش ناراحتی در مسیر رشد فردی تأکید دارد. نویسنده ابتدا با تعریف دقیق تنبلی و اهمالکاری، انواع مختلف آن را شرح میدهد: سردرگمی، ترس، ذهنیت ثابت، خستگی، بیتفاوتی، خودباوری پایین، دلسرد شدن و جهتگیری راحتی. هر یک از این حالتها با مثالهای روزمره توضیح داده میشوند تا خواننده بتواند رفتارهای خود را بهتر درک کند. کتاب سپس به سراغ مدلهای ذهنی و فلسفی میرود؛ از جمله آموزههای راهبان شائولین دربارهٔ پنج مانع تسلط بر خود: میل نفسانی، بداندیشی، سستی و رخوت، بیقراری و شک و تردید. نویسنده توضیح میدهد که چگونه این موانع ذهنی میتوانند مانع پیشرفت شوند و راهکارهایی برای شناخت، پذیرش و عبور از آنها ارائه میدهد. در ادامه، مفهوم اجتناب تجربی و تأثیر آن بر چرخهٔ اهمالکاری و رنج بررسی میشود. کتاب تأکید میکند که پذیرش ناراحتی و درد، به جای اجتناب از آن، کلید عبور از رنجهای غیرضروری است. در بخشهای بعدی، نویسنده به اهمیت ایجاد ذهنیت نظم و انضباط، انعطافپذیری روانی و خودتنظیمی عاطفی میپردازد. تمرینهایی مانند روزهداری، مواجهه با ناراحتیهای داوطلبانه و کاهش وابستگی به راحتیهای روزمره به عنوان راههایی برای تقویت اراده و انضباط شخصی معرفی میشوند. در مجموع، کتاب تلاش میکند نشان دهد که انجام کارهای ناخوشایند، نه تنها اجتنابناپذیر است، بلکه میتواند به رشد، رضایت و موفقیت فردی منجر شود.
چرا باید کتاب انجام کارهایی که از آن ها متنفرید را خواند؟
این کتاب با رویکردی تحلیلی و عمیق به ریشههای اهمالکاری و مقاومت در برابر انجام کارهای دشوار میپردازد و به جای ارائهٔ راهحلهای سطحی، مخاطب را به شناخت دقیقتر خود و پذیرش ناراحتی دعوت میکند. خواننده با مطالعهٔ این اثر میتواند الگوهای رفتاری خود را شناسایی کند، موانع ذهنی را بهتر درک کند و با تمرینهایی عملی، انضباط شخصی را در زندگی روزمره تقویت کند. همچنین، ترکیب آموزههای فلسفی شرقی و روانشناسی مدرن، دیدگاهی چندجانبه و کاربردی ارائه میدهد که برای بسیاری از افراد قابل استفاده است.
خواندن کتاب انجام کارهایی که از آن ها متنفرید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که با اهمالکاری، بیانگیزگی یا مقاومت در برابر انجام کارهای ناخوشایند دستوپنجه نرم میکنند. همچنین برای کسانی که به دنبال افزایش انضباط شخصی، مدیریت بهتر زمان و انرژی یا تغییر عادات رفتاری خود هستند، مفید خواهد بود. دانشجویان، کارمندان، مدیران و هر کسی که دغدغهٔ رشد فردی و مقابله با رنجهای روزمره را دارد، میتواند از محتوای این کتاب بهره ببرد.
فهرست کتاب انجام کارهایی که از آن ها متنفرید
- فصل اول: مشکل من چیست؟ به بررسی انواع تنبلی، ریشههای اهمالکاری و موانع ذهنی میپردازد و راهکارهایی برای شناسایی و عبور از این موانع ارائه میدهد. - فصل دوم: ذهنیت نظم و انضباط به اهمیت ایجاد ذهنیت منضبط، پذیرش ناراحتی و تمرین انعطافپذیری روانی میپردازد و تمرینهایی برای تقویت اراده و خودتنظیمی معرفی میکند. - فصل سوم: عادت نظم و انضباط به بررسی چرخهٔ تعلل و اهمالکاری، مدلهای تمرکز و راهکارهای عملی برای ایجاد عادات منظم میپردازد. - فصل چهارم: خودانضباطی، امروز و برای همیشه به تثبیت عادات، کار با ریتمهای طبیعی بدن و ایجاد روتینهای موثر برای حفظ انضباط شخصی در بلندمدت میپردازد. - راهنمای خلاصه جمعبندی نکات کلیدی و ارائهٔ راهکارهای خلاصه برای بهکارگیری مفاهیم کتاب در زندگی روزمره.
بخشی از کتاب انجام کارهایی که از آن ها متنفرید
«تنبلی را میتوان بهعنوان عدم تمایل آگاهانه به انجام تلاشهای لازم برای انجام یک کار تعریف کرد که هم شامل تلاش ذهنی و هم تلاش جسمی میشود. اغلب مردم تنبل هستند. حتی اگر بدانند این رفتار برایشان مشکلاتی ایجاد میکند. مانند فرصتهای از دست رفته با احساسات منفی. هیچ تعریف روانشناختی ثابتی از تنبلی وجود ندارد (اگرچه کمی با معیارهای یکی از ویژگیهای مدل پنج عاملی شخصیت مرتبط است: وجدان و مسئولیتپذیری). شاید به این دلیل باشد که آنچه ما تنبلی مینامیم، در واقع مجموعهای از رفتارها، باورها، نگرشها، عادات و احساسات است. تنبلی اغلب با موارد زیر همپوشانی دارد اما متمایز از آنها است: * اهمالکاری * نبود انگیزه * افسردگی * عدم خودکنترلی * ناتوانی در مقاومت در برابر عوامل حواسپرت * نگرشهای خاص به هدف و به تلاش مورد نیاز * تصویر ذهنی اشتباه علاوه بر این، تنبلی فقط نتیجهٔ این متغیرهای پیچیده نیست. بلکه به عنوان محرکی برای رفتارها، افکار و احساسات ثانویه عمل میکند. ممکن است احساس شرمندگی کنیم یا از خود انتقاد کنیم یا رفتارمان را به عنوان مدرکی دال بر اینکه مأیوسکننده هستیم در نظر بگیریم. زیرا چیزی ذاتی در طبیعتمان وجود دارد که ما را تنبل میکند.»