دانلود و خرید کتاب پیروزی بر روزمرگی پیتر هالینز ترجمه عارفه رضازاده سواردزی
تصویر جلد کتاب پیروزی بر روزمرگی

کتاب پیروزی بر روزمرگی

معرفی کتاب پیروزی بر روزمرگی

کتاب الکترونیکی «پیروزی بر روزمرگی» از پیتر هالینز و عارفه رضازاده سواردزی - انتشارات راوشید. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

f.a
۱۴۰۳/۱۲/۰۸

چقدر از خوندن این کتاب لذت بردم هم موضوعش فوق‌العاده بود، هم ترجمه‌اش انقدر روان که حس می‌کردم نویسنده داره مستقیم باهام حرف می‌زنه. واقعاً کارت عالیه، امیدوارم کتاب‌های بیشتری ازت ببینیم

maedeh
۱۴۰۳/۱۲/۰۸

این کتاب تجربه‌ای تازه و الهام‌بخش برای من بود. مطالبش کاربردی و قابل اجرا هستند و کمک می‌کنند با نگاه متفاوتی به زندگی روزمره نگاه کنیم. ترجمه هم خیلی روان و جذاب بود، بعضی از ایده‌های کتاب را اجرا کردم

yalda.2001
۱۴۰۳/۱۲/۰۸

ترجمه ش مثل بقیه ترجمه ها نبود که لقمه رو دور سر ادم بچرخونه خیلی شفاف و روان بود خیلی کتاب مفیدیه به شرطی که واقعا بهش عمل بشه

hajar.83
۱۴۰۳/۱۲/۰۸

یه مدته شروع کردم به خوندن این کتاب از نظر ترجمه خیلی تمیز و حرفه ای بود دارم روی چندتا از نکات کاربردی کتاب هم کار می کنم امیدوارم بتونم تغییرشون بدم، در کل خیلی کتاب مفید و کاربردی ای

tina rahimi
۱۴۰۳/۱۲/۰۸

حس می‌کنم این کتاب دقیقاً دستم رو گرفت و کمکم کرد از یه سری فکرای تکراری و فرسایشی نجات پیدا کنم. ترجمه‌اش هم انقدر روون بود که اصلاً نفهمیدم چطور تمومش کردم واقعا عالی بود.

zahra.naderi
۱۴۰۳/۱۲/۰۸

چقددددر این کتاب به دردم خورد! همون چیزایی که همیشه تو ذهنم بود ولی بلد نبودم چطوری ازشون فرار کنم. ترجمه‌اش هم که عااالی، کلی کیف کردم.

Delaram
۱۴۰۳/۱۲/۰۲

می‌خواهم بگویم که هم نویسنده این کتاب، پیتر هالینز، فوق‌العاده است و همچنین ترجمه‌ای بسیار عالی انجام شده. مترجم بسیار روان و قابل فهم ترجمه کرده و از او قدردانی می‌کنم.

sanaz.246
۱۴۰۳/۱۲/۰۸

می‌خواستم از مترجم این کتاب فوق‌العاده تشکر کنم! ترجمه‌ای روان، خواندنی و تأثیرگذار که واقعاً به فهم بهتر مطالب کمک می‌کنه. معلومه که کلی زحمت کشیده شده تا این کتاب به این شکل زیبا منتشر بشه. ممنون بابت این کار

silent killer
۱۴۰۳/۱۲/۱۱

این کتاب دیدگاه من رو نسبت به زندگی و مدیریت روزمرگی‌ها تغییر داد. واقعاً خوشحالم که چنین ترجمه‌ی خوبی ازش در اختیار داریم. ممنون بابت این زحمتی که کشیدید

S.h.f
۱۴۰۳/۱۲/۰۹

کتاب فوق‌العاده‌ای است و واقعاً پر از تکنیک‌های ارزنده و کاربردی که می‌تواند به ما در زندگی روزمره کمک کند. ترجمه‌ی این کتاب نیز بسیار روان و دلنشین انجام شده است؛ طوری که اصلاً احساس نمی‌کنیم که داریم یک متن