کتاب قصه های کسب و کار من و بابام
معرفی کتاب قصه های کسب و کار من و بابام
کتاب «قصه های کسب و کار من و بابام» نوشتۀ کیارش عباس زاده است و انتشارات ویان آن را منتشر کرده است. قصههای کسبوکار من و بابام کتابی الهامبخش برای هر کسی است که در اندیشهٔ آغاز یک مسیر کاری تازه است.
درباره کتاب قصه های کسب و کار من و بابام
کتاب قصههای کسبوکار من و بابام اثری صمیمی، کاربردی و آموزنده از زبان یکی از بنیانگذاران موفقترین پلتفرم سفارش آنلاین غذا در ایران یعنی زودفود (اسنپفود فعلی) است. نویسنده در این اثر نهتنها دربارۀ فرازوفرودهای کسبوکارش روایت میکند، بلکه با صداقتی کمنظیر، لایههای پنهان ذهنیت کارآفرینی را میکاود و به مخاطب کمک میکند تا با اصلاح نگاهش به جهان، مسیر خودش را پیدا کند.
کتاب قصههای کسبوکار من و بابام بیش از آنکه دربارۀ رازهای پول درآوردن باشد، دربارۀ شناخت و اصلاح باورهایی است که ریشهٔ موفقیت یا شکست ما را شکل میدهند. نویسنده با تأکید بر اهمیت مدل ذهنی، توضیح میدهد که هر انسان، درک و تفسیر خاص خود را از دنیا دارد و همین مدل ذهنی است که تصمیمها، احساسات و عملکرد ما را میسازد. در مسیر کارآفرینی، نه صرفاً مهارتها بلکه نگرشها و باورهای بنیادین هستند که راه را هموار یا مسدود میکنند.
روایتهای کتاب قصههای کسبوکار من و بابام در قالب تجربههای شخصی نویسنده و تعاملات او با پدرش شکل گرفتهاند؛ پدری که خود تجربههای کاری متنوعی داشته و نگاه او به زندگی، پایهگذار بسیاری از بینشهای فرزندش بوده است. همین ساختار پدر و پسری، به کتاب حال و هوایی ملموس، گرم و خانوادگی میدهد، طوری که خواننده احساس میکند در کنار ۲ نسل از کارآفرینان ایرانی نشسته و پای صحبتشان نشسته است.
از دیگر ویژگیهای برجستهٔ قصههای کسبوکار من و بابام، سادگی و صداقت در بیان است. نویسنده، خود را در مقام آموزگار همهچیزدان نمینشاند، بلکه همچون راهنمایی همراه، از خطاها و شکستهایش نیز میگوید. او باور دارد که بینش درست، پایهای است که بر آن میتوان دانش و مهارت را بنا کرد. از همین رو، تلاش کرده است محتوای کتاب نه صرفاً انتقال اطلاعات، بلکه تلنگری به ذهن و نگاه مخاطب باشد. در کنار مطالب اصلی، نویسنده منابع مکملی نیز معرفی میکند؛ اما تأکید دارد که نکات کلیدی و استخوانبندی این منابع، بهصورت خلاصه و کاربردی در کتاب آمدهاند؛ درست مانند تنهٔ درختی که شاخههایش در سایر کتابها و منابع گسترده شدهاند. این کتاب ترکیبیست از تجربه، بینش و دعوت به بازنگری در خود و همین صمیمیت و واقعگرایی است که آن را ارزشمند میسازد.
خواندن کتاب قصه های کسب و کار من و بابام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کارآفرینان تازه، مدیران سازمانی یا فردی با شوق تغییر در زندگی شغلی پیشنهاد میکنیم.