دانلود و خرید کتاب زخم پاییز فائزه طاووسی
تصویر جلد کتاب زخم پاییز

کتاب زخم پاییز

معرفی کتاب زخم پاییز

کتاب زخم پاییز نوشتهٔ فائزه طاووسی است. انتشارات روایت ۲۷ بعثت این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب زخم پاییز

کتاب زخم پاییز اثری است که خواننده را به سفری عمیق در زندگی شهید مدافع امنیت، پوریا احمدی، می‌برد؛ جوانی که زندگی خود را وقف خدمت به مردم و حفظ امنیت کشور نمود. این کتاب که توسط نشر ۲۷ بعثت منتشر شده، روایتی چند مرحله‌ای از زندگی شهید احمدی را از کودکی پرشور و آرزومند تا جوانی آگاه و مسئولیت‌پذیر و سرانجام، شهادت در راه امنیت میهن به تصویر می‌کشد. نکته‌ی قابل توجه در این روایت، گره خوردن زندگی پوریا از کودکی تا شهادت با زندگی چهار زن است که هر کدام در بخش‌های مختلف کتاب، تأثیرات خود بر مسیر زندگی او را بازگو می‌کنند. داستان از دوران کودکی شهید در تهران آغاز می‌شود و علاقه‌مندی‌های او به ورزش، مطالعه و فعالیت‌های اجتماعی را به نمایش می‌گذارد. در ادامه‌ی روایت، انتخاب رشته‌ی امنیت داخلی و ورود به دانشگاه در دوران نوجوانی و جوانی پوریا، نمایانگر علاقه‌ی وافر او به خدمت به کشور از همان سال‌های ابتدایی جوانی است. بخش‌های بعدی کتاب به ورود و آغاز فعالیت حرفه‌ای شهید در نیروی انتظامی و تلاش‌های شبانه‌روزی او برای برقراری امنیت در جامعه می‌پردازد. در کنار این‌ها، زندگی شخصی شهید، روابط گرم و صمیمی او با خانواده و دوستان، و علاقه‌اش به مطالعه، ورزش و فعالیت‌های فرهنگی نیز روایت می‌شود. در نهایت، کتاب به شرح روز حادثه و شهادت مظلومانه‌ی شهید احمدی و تأثیر عمیق این واقعه بر خانواده و جامعه می‌پردازد.

خواندن کتاب زخم پاییز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه‌ کتاب «زخم پاییز» به تمامی کسانی که به شناخت شهدای مدافع امنیت و درک ابعاد مختلف زندگی آنان علاقه‌مند هستند، پیشنهاد می‌شود. این اثر با روایتی صمیمی و چندوجهی از زندگی شهید پوریا احمدی، از کودکی تا شهادت، می‌تواند تصویری جامع و انسانی از فداکاری‌های این عزیزان در راه حفظ امنیت کشور ارائه دهد. همچنین، علاقه‌مندان به مطالعه‌ی زندگی‌نامه‌های شهدا و آشنایی با الگوهای ایثار و خدمت، ممکن است در این کتاب، نمونه‌ای برجسته از یک جوان فداکار و مسئولیت‌پذیر را بیابند. علاوه بر این، خانواده‌ها و دوستان شهدای مدافع امنیت و به‌ویژه شهید پوریا احمدی، می‌توانند با مطالعه‌ این اثر، یاد و خاطره‌ عزیزشان را گرامی داشته و با زوایای مختلف زندگی او بیشتر آشنا شوند. نحوه‌ی روایت داستان با محوریت تأثیر چهار زن در زندگی شهید، می‌تواند برای مخاطبانی که به دنبال درک ابعاد عاطفی و اجتماعی زندگی شهدا هستند، جذاب و تأثیرگذار باشد. در نهایت، هر فردی که به دنبال مطالعه‌ یک زندگی‌نامه‌ی مستند و دلنشین از یک شهید مدافع امنیت است، از مطالعه‌ی این کتاب بهره‌مند خواهد شد.

بخشی از کتاب زخم پاییز

«ساعت از نه شب گذشته بود. افسانه پشت‌سرهم شمارۀ پوریا را گرفت. در دسترس نبود. آن شب، حسام در اصفهان بود. از غروب که درگیری اغتشاشگران و نیروهای یگان ویژه را در چهارباغ دید، دلشـوره به جانش افتاد. ساعت دوازده شب، افسانه پیامک داد: «بیدارین؟» ذهن حسام پیش مامان نازی رفت. اضطراب گرفت و پاهایش شل شد. جواب پیامک را نداد و بلافاصله شمارۀ افسانه را گرفت. زن‌داداش، مامان نازی طوریش شده؟! چون مســــافرت بود، اســــم بســــیج و پایگاه را نیاوردم که بیشتر نگران نشــــود. فقط گفتم او هم شــــمارۀ پوریا را بگیرد و پیگیری کند. دلم مثل سیروسرکه می‌جوشید. ساعت دوازده‌ونیم شب بود. به مســــئول شــــیفت گفتم می‌روم خانــــه. همکارها گفتند: «شــــاید شوهرت ماشــــینش خراب شــــده.» گفتم: «من شوهرم رو میشناسم. زنگ بزنم، جواب می‌ده. حتما اتفاقی افتاده.» فاطمه پیامک داد: «بابا، کجایی؟ چرا تلفنت رو جـواب نمی‌دی؟ میگن پیروزی شلوغ شده. من خیلی می‌ترسم.» گوشی پوریا دست امید، یکی از بچه‌های پایگاه بود. قاب گوشی پر از خون خشک‌شده بود.»