دانلود و خرید کتاب بهارانه (جلد سوم)
تصویر جلد کتاب بهارانه (جلد سوم)

کتاب بهارانه (جلد سوم)

گردآورنده:بهروز مرادی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بهارانه (جلد سوم)

کتاب «بهارانه (جلد سوم)» سرودۀ جمعی از شاعران است که بهروز مرادی گردآوری و انتشارات حسن رسولی آن را منتشر کرده است. بهارانه (جلد سوم) اشعار ۷ شاعر ایرانی را در برمی‌گیرد.

درباره کتاب بهارانه (جلد سوم)

می‌دانیم که شعر فارسی عرصه‌های گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرن‌ها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر به‌دست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصه‌ها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بی‌محابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفت‌اقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشه‌های اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدان‌گونه که هیچ جامعه‌ای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشه‌هایش بی‌نیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.

کتاب بهارانه (جلد سوم) گامی دیگر در مسیر معرفی و ثبت تنوع صداهای شعر معاصر ایران است؛ مجموعه‌ای از اشعار ۷ شاعر با دغدغه‌ها و نگاه‌های متفاوت که همگی در چهارچوب یک اثر گردآمده‌اند تا تصویر چندوجهی‌تری از شعر امروز ارائه دهند. بهروز مرادی با این مجموعه نیز همچون جلدهای پیشین، سعی کرده است امکان هم‌نشینی صداهای فردی را در یک قالب جمعی فراهم کند؛ مجموعه‌ای که در عین انسجام ساختاری، تفاوت‌های معنایی، زبانی و زیبایی‌شناختی میان اشعار را برجسته می‌سازد.

کتاب بهارانه (جلد سوم) با شعر منیب مختاری آغاز می‌شود؛ شعری که در قالب غزل سروده شده است. دیگر شاعران این مجموعه عبارت‌اند از: زینب نصراله، کامل علیزاده، اعظم نجم،شیدا معیری‌پور، مسعود فلاحت منش و اسماعیل نیک‌سرشت.

خواندن کتاب بهارانه (جلد سوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران شعر فارسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بهارانه (جلد سوم)

«مرد راه عشق آن معشوق و دلبر نیستم

عشق او آتش بود اما سمندر نیستم

درک زیبایی او از عقل والاتر رود

من ز چشمش مستم و دارای مشعر نیستم

حاصل عمری دویدن دوری و مهجوری است

غایت سعیم همین شد حیف اثمر نیستم»