کتاب ۳۶۵ روز بدون تو آخیرا + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:آخیرا
امتیاز
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

کتاب ۳۶۵ روز بدون تو نوشتهٔ «آخیرا» را انتشارات همخونه با ترجمه‌ی «راضیه قنبری مصلح» منتشر کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از اشعار و نوشته‌های کوتاه عاشقانه و سوگوارانه است که به تجربهٔ جدایی، دلتنگی و عبور از یک رابطهٔ عاطفی پرداخته است. فضای کتاب سرشار از احساسات عمیق و صادقانه است و خواننده را در فرازو‌نشیب‌های عاطفی پس از پایان یک عشق همراه می‌کند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

کتاب «۳۶۵ روز بدون تو» در قالب یادداشت‌ها و شعرهای کوتاه روایت‌گر روزهای پس از جدایی و تلاش برای فراموش‌کردن یک عشق است. این کتاب در فضایی معاصر و با نگاهی به روابط انسانی در قرن ۲۱ احساسات پیچیدهٔ انسان پس از پایان یک رابطه را به تصویر کشیده است. «آخیرا» با زبانی بی‌پیرایه تجربهٔ سوگواری برای عشقی که دیگر وجود ندارد را در قالب روزشمار بیان می‌کند.

هر بخش از کتاب به یک روز اختصاص یافته و مخاطب را با روند تدریجی پذیرش فقدان، امید، ناامیدی، خشم، دلتنگی و درنهایت پذیرش واقعیت روبه‌رو می‌سازد. این اثر در دستهٔ شعر معاصر و ادبیات عاشقانه قرار می‌گیرد و به نوعی بازتاب‌دهندهٔ دغدغه‌های عاطفی نسل امروز است. کتاب با الهام از تجربه‌های شخصی یا جمعی به موضوعاتی چون خاطره، بخشش، رهایی و امید به آینده می‌پردازد و به مخاطب اجازه می‌دهد تا خود را در جایگاه راوی قرار دهد و با او همدلی کند.

چرا باید کتاب ۳۶۵ روز بدون تو را خواند؟

این کتاب با روایت روزهای پس از جدایی فرصتی فراهم می‌کند تا خواننده با احساسات متضاد و پیچیده‌ای که پس از پایان یک رابطه تجربه می‌شود، روبه‌رو شود. «۳۶۵ روز بدون تو» با بیان صادقانهٔ دلتنگی، خشم، امید و پذیرش به مخاطب کمک می‌کند تا با سوگواری عاطفی خود کنار بیاید و شاید راهی برای رهایی و بازسازی پیدا کند. این اثر می‌تواند همدلی و آرامش را برای کسانی که تجربهٔ مشابهی داشته‌اند به ارمغان بیاورد و نشان دهد که عبور از فقدان هر چقدر که دشوار باشد، ممکن است.

خواندن کتاب ۳۶۵ روز بدون تو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کسانی مناسب است که با جدایی، دلتنگی یا سوگواری عاطفی دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا به‌دنبال همدلی با تجربه‌های مشابه هستند. همچنین علاقه‌مندان به شعر معاصر و نوشته‌های کوتاه عاشقانه و احساسی می‌توانند با این اثر ارتباط برقرار کنند.

بخشی از کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

«روز پنجم: می‌دانستم که دوام نمی‌آوریم! از همان روز اولی که با هم هم‌صحبت شدیم می‌دانستم! اما هنوز هم امیدوار بودم که برای یک بار هم که شده؛ یک رابطه خوب باقی می‌ماند. روز ششم: نگرانم! که نکند بعد تو، دیگر عاشق نشوم! روز هفتم: با اینکه عصبانی و ناراحتم اما هنوز هم دلتنگت هستم. اصلا می‌دانی چه احساس رقت‌انگیزی دارم؟»