
کتاب اپیدمی ها در ادبیات و سینما
معرفی کتاب اپیدمی ها در ادبیات و سینما
کتاب اپیدمی ها در ادبیات و سینما نوشتهٔ مریم حق روستا و بهروز محمودی بختیاری است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ هنر قرار گرفته، در باب بیماریهای همهگیر در ادبیات و سینما است. این کتاب را یک مجموعه مقاله که به کنفرانس «اپیدمیها در ادبیات و سینما» (تهران، ۱۴۰۱) مربوط هستند، تشکیل داده است نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اپیدمی ها در ادبیات و سینما اثر مریم حق روستا و بهروز محمودی بختیاری
کتاب «اپیدمیها در ادبیات و سینما» که در سال ۱۴۰۳ منتشر شده، در همایش بینالمللی بازنمود اپیدمیها در ادبیات و سینما، سال ۱۴۰۱ در تهران حضور داشته است. این اثر که برخی از مقالات آن به زبان انگلیسی آورده شده، در باب بیماریهای همهگیر در ادبیات و سینما است. نویسندگان از موضوعاتی همچون رابطهٔ پاندمی با سعادت و شقاوت بشر در ادبیات معاصر، فیلمنامهٔ «تیفوس» به قلم ژان پل سارتر، طاعون ۱۳۴۸ از دریچهٔ دوربین «پازولینی» و «برادران تاویانی»، بازتاب قرنطینه و رنج انزوا در مستند تاریخی «خانه سیاه است» ساختهٔ فروغ فرخزاد و... سخن گفتهاند. کنفرانس یادشده که کتاب حاضر را میتوان حاصل آن دانست، با هدف بررسی آثار ادبی و سینمایی برگزار شد که با نوعی اپیدمی گره خوردهاند. اپیدمیها پیوندی هزارساله با فرهنگ و هنر و ادبیات دارند؛ بهطوریکه شیوع بیماریهای همهگیر در طول تاریخ یکی از منابع الهام نویسندگان، هنرمندان، شاعران و نقاشان و فعالان دیگر عرصههای هنری در خلق آثاری بوده است که در درونمایه (Theme)، اشتراکات بسیار دارند. مقالات کتاب حاضر میخواهند چگونگی تأثیر اپیدمیها بر آفرینش ادبی و سینمایی را تحلیل کنند.
چرا باید کتاب اپیدمی ها در ادبیات و سینما را بخوانیم؟
مطالعهٔ این مجموعه مقاله شما را با پیوند بیماریهای همهگیر با ادبیات و سینما همراه میکند. مقالات حاضر میخواهند چگونگی تأثیر اپیدمیها بر آفرینش ادبی و سینمایی را تحلیل کنند.
کتاب اپیدمی ها در ادبیات و سینما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به دوستداران هنر و افرادی که مایلند در باب پیوند ادبیات و سینما بخوانند، پیشنهاد میکنیم.
درباره بهروز محمودی بختیاری
«بهروز محمودی بختیاری» در سال ۱۳۵۳ به دنیا آمد. او دکترای زبانشناسی خود را از دانشگاه علامه طباطبائی دریافت کرده و در زمینهٔ زبانشناسی، زبان فارسی و ارتباطات در گروه هنرهای نمایشی، پردیس هنرهای زیبا در دانشگاه تهران تدریس میکند. او دانشیار دانشکدهٔ هنرهای نمایشی و موسیقی در دانشگاه تهران بوده است. «فارسی بیاموزیم!» (!Let’s Learn Persian) عنوان یکی از کتابهای محمودی بختیاری است که در سال ۱۳۷۸ چاپ و ۱۱ بار بازنشر شده است. او مقالهها و کتابهای گوناگونی دربارهٔ زبان فارسی و آموزش این زبان به غیرفارسیزبانها نوشته است؛ برخی از آنها با ادبیات نمایشی پیوند دارند. فعالیت او در این زمینه از سال ۱۳۷۷ آغاز شده است. از بهروز محمودی بختیاری کتاب «گفتمان قجری؛ فارسی گفتاری در گفتمان نمایشی عصر قاجار» هم به چاپ رسیده است.
درباره مریم حق روستا
«مریم حق روستا»، دانشیار دانشگاه تهران بوده است. او کتابهایی همچون «تاریخ آمریکای لاتین؛ تحلیل وقایع قارهٔ آمریکا از دوران پیش از کریستف کلمب تا دوران استقلال»، «سفر به قلب سرزمین پارس» (ترجمه)، «سینمای حاشیه؛ رئالیسم کثیف و خشونت شهری» (ترجمه) را به چاپ رسانده است. کتاب «اپیدمیها در ادبیات و سینما» حاصل نگارش مشترک او با «بهروز محمودی بختیاری» است.
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۴
تعداد صفحهها
۳۳۸ صفحه
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۴
تعداد صفحهها
۳۳۸ صفحه