کتاب زین الدین به روایت همسر شهید
خواندن نظراتمعرفی کتاب زین الدین به روایت همسر شهید
زندگی با مهدی برای من یک خواب بود؛ خوابی کوتاه و شیرین در بعد از ظهرِ بلند تابستان جنگ. دو سال و چند ماهی که میتوانم تعداد دفعههایی را که با هم غذا خوردیم بشمرم. از خواب که پریدم او رفته بود. فقط خاطرههایش، آن چیزهایی که آدمها بعداً یادش میافتند و حسرتش را میخورند باقی مانده بود. میگویند آدمها خوابند، وقتی میمیرند بیدار میشوند. شاید او بیدار شده و من هنوز خوابم. شاید هم همهی این مدت خواب او را میدیدهام. از آن خوابهایی که وقتی آدم میبیند توی خواب هم میخندد. خوابی غیرمنتظره. خواب زندگی با یک فرشته.
تجلایی به روایت همسر شهید
مهر مادرگروه نویسندگان
معلم فراریرحیم مخدومی
عمار حلب؛ محمدحسین محمدخانی (مدافعان حرم ۷)محمدعلی جعفری
محمدعلی رنجبر به روایت مرضیه کازرونی همسر شهید (جلد چهارم)زهره شریعتی
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
مسافر کربلاگروه نویسندگان
قرار بیقرار؛ مصطفی صدرزاده (مدافعان حرم ۵)فاطمهسادات افقه
واقعاکتاب جالبی بود...کوتاه ولی پرمحتواولذت بخش😍😍 شخصیت شهیدزین الدین تاحدودی دستم اومد یک انسان آروم مهربون باچشمان نافذوقلبی دریایی... خوندن این کتاب روبه همه توصیه میکنم شادی روح همه شهداصلوات
آقای مهدی زین الدین این جمله ی شما همیشه یادم می مونه که گفتین: ❤هرکسی شب جمعه، شهدا رو یاد کنه ، شهدا نزد امام حسین علیه السلام یادش می کنن❤ شهدا را یاد کنیم حتی با ذکر یک صلوات ... ان شاءالله
من ده جلد از مجموعه های نیمه ی پنهان ماه و آسمان و اینک شوکران رو خوندم. یکی از یکی بهترن
توصیهمیکنم نیمه پنهان۱ چمران به روایت همسر شهید رو مطالعه کنید.
خوندنش حس خوبی بهم نداد و بعضی جاهاش خیلی تعجب کردم!
خیلی ممنون از طاقچه که این مجموعه خوب رو گذاشتن . خیلی مجموعه جالبیه خاطرات شهدا از نگاه همسران انهاست و واقعا از زاویه جالبی به زندگی شهدا نگاه کرده و بسیار کم حجم و روان حتما بخونید .
من این کتاب رو خوندم. دوست عزیزی که میگن چاخان هست متاسفانه بی راه نمیگن. چون فرد مصاحبه کننده با همسر شهید در مدت ثبت و ضبط خاطرات، با ناشر به مشکل بر میخوره و کار رو ول میکنه.
همش چاخانه
این کتاب واقعا عالیه