دانلود و خرید کتاب تمام عشق آتنا عیدی

کتاب تمام عشق

نویسنده:آتنا عیدی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تمام عشق

کتاب تمام عشق نوشتهٔ آتنا عیدی از انتشارات کاروان ادب اثری است که با نگاهی شاعرانه و عمیق به رابطهٔ انسان و معبود پرداخته است. این کتاب در قالب نثر ادبی و مناجات‌گونه، دغدغه‌های روحی و عاشقانهٔ انسان معاصر را در مسیر جست‌وجوی معنویت و آرامش بازگو کرده است. نویسنده با زبانی ساده و سرشار از احساس، خواننده را به سفری درونی دعوت کرده تا معنای حقیقی عشق الهی را لمس کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تمام عشق اثر آتنا عیدی

کتاب «تمام عشق» با نثری لطیف و صمیمی، سفری به اعماق روح انسانی است؛ سفری که مقصدش یافتن آرامش و عشق بی‌پایان الهی است. این کتاب در سال ۱۴۰۲ در شهرستان ابهر منتشر شده و به‌وضوح از دغدغه‌های معنوی و جست‌وجوی حقیقت در زندگی روزمره الهام گرفته است. نویسنده با تسلط بر ادبیات عرفانی و الهی توانسته مفاهیم عمیق و گاه پیچیده را با زبانی قابل لمس و نزدیک به ذهن جوانان بیان کند. کتاب در دو فصل و چندین حصار و باب تنظیم شده و هر بخش آن، روایتی از کشمکش‌های درونی، تردیدها، امیدها و لحظات ناب مناجات است. نویسنده با بهره‌گیری از آیات قرآن، دعاها و اشعار عرفانیْ فضایی معنوی و الهام‌بخش خلق کرده که خواننده را به تأمل و بازنگری در رابطهٔ خود با خداوند دعوت می‌کند. کتاب «تمام عشق» کوشیده با بیانی نو و احساسی، پلی میان سنت‌های معنوی و دغدغه‌های انسان امروز بسازد.

خلاصه کتاب تمام عشق

کتاب حاضر با پیشگفتاری عاشقانه آغاز می‌شود که نویسنده در آن از ناتوانی زبان در وصف معشوق حقیقی سخن می‌گوید و مخاطب را به دلدادگی بی‌پایان با خداوند دعوت می‌کند. فصل اول کتاب در قالب شش حصار، روایتگر زندگی انسانی است که در میان دغدغه‌های روزمره و تلاش برای موفقیت‌های دنیویْ ناگهان یک خلأ عمیق را در دل خود احساس می‌کند؛ یک خلأ که تنها با یاد و حضور معشوق الهی پر می‌شود. نویسنده با روایت‌هایی از لحظات تنهایی، اضطراب، امید و تردید نشان می‌دهد که چگونه انسان در بزنگاه‌های زندگی به‌سوی خدا بازمی‌گردد و در آغوش مهر او آرام می‌گیرد. فصل دوم کتاب در دو باب، به گشایش گره‌های ذهنی و روحی می‌پردازد و راه‌های بازگشت به معشوق و تجربهٔ آرامش حقیقی را شرح می‌دهد. پیام اصلی کتاب این است که عشق الهی نزدیک‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کنیم و تنها کافی است با صداقت و دلی پاک به‌سوی او بازگردیم. نویسنده با الهام از دعاها و آیات مخاطب را به امید، توبه و شکرگزاری دعوت می‌کند و نشان می‌دهد که حتی در اوج خطا و دوریْ راه بازگشت همیشه باز است.

چرا باید کتاب تمام عشق را بخوانیم؟

اگر به‌دنبال کتابی هستید که هم آرامش‌بخش باشد و هم شما را به تأمل دربارهٔ معنای زندگی و رابطه با خداوند دعوت کند، «تمام عشق» انتخابی مناسب است. این کتاب با نثری روان و احساسی مفاهیم عرفانی و معنوی را به زبانی ساده و قابل لمس بیان می‌کند و می‌تواند برای هر کسی که درگیر دغدغه‌های روزمره و جست‌وجوی آرامش است، الهام‌بخش باشد.

کتاب تمام عشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به همهٔ علاقه‌مندان به ادبیات عرفانی، معنویت و جست‌وجوی آرامش درونی پیشنهاد می‌کنیم. اگر از دغدغه‌های روزمره خسته شده‌اید و به‌دنبال راهی برای بازگشت به اصل خود و تجربهٔ عشق الهی هستید، کتاب «تمام عشق» می‌تواند همدم خوبی برای شما باشد. دانشجویان، جوانان و هر کسی که به‌دنبال معنای عمیق‌تری از زندگی است، از خواندن این کتاب لذت خواهند برد.

خلاصه فصل‌های کتاب تمام عشق

کتاب «تمام عشق» در دو فصل اصلی تنظیم شده است. فصل اول شامل شش حصار است که عبارتند از «حضاو اون جیگ وا»، «خطاکارم»، «امید ناامیدان»، «چرا من؟» و «موج سرگشته» که هرکدام به یکی از حالات روحی و مراحل سلوک معنوی می‌پردازد؛ از احساس گناه و دوری تا امید و بازگشت به معشوق. فصل دوم دو باب دارد؛ «مهربان‌تر از مادر» و «تمام عشق» که در آن‌ها نویسنده به گشایش گره‌های ذهنی و یافتن راه وصال با معشوق الهی می‌پردازد. هر بخش با روایت‌هایی از زندگی روزمره و مناجات‌های عاشقانه، شما را به تأمل و بازنگری درونی دعوت می‌کند.

بخشی از کتاب تمام عشق

«ضربان قلبش تند می‌زد. نارامی و تشویش بندهای دلش را پاره کرده بود ناگاه به خودش آمد و دست از تمام عالم کشید؛ لحظه‌ای چشمانش را بست. گویا جهان برایش از حرکت ایستاد. درون قلبش آهسته می‌گفت: «فقط می‌خواهم به تو بنگرم؛ فقط می‌خواهم به تو بیندیشم....» صدای عشق می‌آید. بیا جانان من آغوشت را مانند همیشه بگشا تا بِدَوّم دوان دوان دامن کشان, افتان و خیزان، به سوی تو به شوق تو، به عشق تو و زیر لب بگویم همچنان به بلندای نام عظیمت به بزرگی جاه و جبروتت تو خود بگو چگونه مانند حبیبت در سیر مسجد الحرام اٍلی مسجد الاقصی و بگویم آرام؛ (یا سید یا ند یا صَمّدٌ یا من لَهُ مُستَنَدْ) او یا بشمارم برای عظمتت صد نام؟ یا عظیم و یا علیم و یا رحیم. چگونه صدایت کنم، چگونه از تو بگویم این دل مانند کودکی‌هایش تنگ است برای تو...» نسیمی نوازشگر صورتش شد و به یاد آورد: «آری باید از عشق بگویم آن عشقی که معنای واقعی این سه حرف زیبا را در برگرفته و با حروف دل انگیز نام مبارکت مترادف گشته». «جانان من! همانا عشق خود تو هستی که با آن همه عزت و جلالت به بنده ناچیز و گنهکارت نظر نمودی و شاهد درستی و خطایش بودی!» حالا چگونه بخوانمت با کوله باری از گناه که راهم را سد کرده و وعده‌ای که با هم نهادیم و دینی که از لطف تو بر دوشم حس می‌شود و آرزوهای طول و دراز... این کشتی کاغذی کوچک در دریای معرفت و حکمتت منتظر ساربان حاذقی چون توست تا او را مثل همیشه دریابی.»

قرارداد فرانچایز در پرتو حقوق مالکیت فکری
طراحی بیوفیلیک و فضاهای مثبت شهری
الیور هیت
مهندسی عادت
سارا فراهانی
نقش پلیس محله محور در پیشگیری از جرم (مطالعه‌ی موردی شهر شیراز)
مختار دهقان
قصاب