کتاب ریاضی آبنباتی (کتاب کار)
معرفی کتاب ریاضی آبنباتی (کتاب کار)
کتاب «ریاضی آبنباتی (کتاب کار)» نوشتۀ زهره عبدالهی نیسیانی است و انتشارات مشاهیر فردا آن را منتشر کرده است. ریاضی آبنباتی نهتنها به یادگیری ریاضی کمک میکند، بلکه رویکردی خوشایند و خلاقانه برای برقراری ارتباط عاطفی کودک با درس فراهم میآورد.
درباره کتاب ریاضی آبنباتی (کتاب کار)
کتاب ریاضی آبنباتی (کتاب کار): کلاساولی با ما باش، اثری آموزشی و کودکپسند است که با هدف تقویت مهارتهای ریاضی پایه در کودکان کلاس اول ابتدایی تألیف شده است. این کتاب کمکدرسی، برخلاف رویکردهای خشک و کلیشهای معمول، تلاش میکند تا ریاضی را برای کودک لذتبخش، قابللمس و حتی بازیگونه جلوه دهد؛ همانطور که از عنوان شیرین آن برمیآید.
در کتاب ریاضی آبنباتی (کتاب کار)، مفاهیم بنیادین ریاضی مثل شمارش اشیا، تشخیص شباهت و تفاوتها، تناظر یکبهیک و شمارش ترتیبی، از طریق تمرینهای ساده، فعالیتهای نقاشی، رنگآمیزی، قصه و بازیهای تصویری آموزش داده میشوند. نویسنده با زبانی کودکانه، صمیمی و تشویقآمیز، سعی دارد ذهن کودک را بدون ایجاد فشار یا اضطراب با مفاهیم ریاضی آشنا کند. بهعنوانمثال، در تمرینهایی از کودک خواسته میشود برگهای ریختهشده از یک درخت را با رنگهای مختلف مشخص کند یا خانههایی را به تعداد اشیای مشخص رنگآمیزی کند. این کار نهتنها مفهوم تعداد و رابطهٔ عدد با شیء را ملموس میسازد، بلکه مهارتهای دیداری و دقت کودک را نیز پرورش میدهد.
یکی از ویژگیهای جالب کتاب ریاضی آبنباتی (کتاب کار)، تلفیق آموزش با قصه و تصویر است. از کودک خواسته میشود به یک داستان گوش دهد و سپس آن را نقاشی کند. این شیوهٔ ترکیبی، حافظهٔ تصویری، تخیل و درک مفاهیم ریاضی را همزمان درگیر میکند؛ گویی کودک در حال ساختن یک دنیای فکری جدید از دل رنگ، شکل، عدد و روایت است. ریاضی آبنباتی، کتابی است که معلم و والد میتوانند با خیال راحت از آن بهعنوان ابزاری سرگرمکننده و آموزشی در کنار برنامهٔ درسی رسمی استفاده کنند.
خواندن کتاب ریاضی آبنباتی (کتاب کار) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
حواندن این کتاب را به معلمان، والدین و کودکان پایۀ اول دبستان پیشنهاد میکنیم.