کتاب جانمی جان! مزرعه راست راستکی
معرفی کتاب جانمی جان! مزرعه راست راستکی
کتاب جانمی جان! مزرعه راست راستکی نوشتهٔ هرمن پریش و ترجمهٔ محبوبه نجف خانی است. نشر کتاب پرنده این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب جانمی جان! مزرعه راست راستکی
کتاب جانمی جان! مزرعه راست راستکی نوشته هرمن پریش و ترجمهی محبوبه نجفیخانی، داستانی جذاب و سرگرمکننده درباره یک گردش علمی به مزرعه است. این کتاب که برای کودکان نوشته شده، ماجراهای آملیا بدلیا و همکلاسیهایش را در مواجهه با حیوانات مزرعه و کارهای روزمرهی مزرعهداران به تصویر میکشد. با زبانی ساده و طنزآمیز، مفاهیم آموزشی دربارهی زندگی در مزرعه و رفتار حیوانات را به کودکان میآموزد. تصاویر رنگی و جذاب کتاب نیز به درک بهتر داستان کمک میکنند.
خواندن کتاب جانمی جان! مزرعه راست راستکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان ۶ تا ۱۰ ساله که در آستانه ورود به مدرسه هستند یا تجربههای اولیه مدرسه را پشت سر میگذارند، بسیار مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که میخواهند با زبانی ساده و طنز، چالشهای روزهای اول مدرسه را به کودکان بیاموزند، انتخابی عالی محسوب میشود. داستان آملیا بدلیا نهتنها سرگرمکننده است، بلکه درسهایی درباره ارتباطات و سازگاری با محیط جدید نیز دارد.
بخشی از کتاب جانمی جان! مزرعه راست راستکی
«آملیا بدلیا تخم مرغ غیرعادی و عجیبی پیدا کرد و گفت:
«شاید خرگوش عبد پاک این تخم مرغ را قایم کرده تا ما پیدایش کنیم. مامانم میگوید که خرگوشها برای عبد پاک تخم مرغهای رنگی را قایم میکنند و بچهها باید بگردند و پیداشان کنند.»
کلی از خنده ریسه رفت و گفت: «آملیا بدلیا، تو خیلی بامزهای. دارم از خنده غش میکنم!»
آملیا بدلیا گفت: «ای وای، نکند روی تخم مرغها غش کنی!»»