دانلود و خرید کتاب لباس قرمز دختر عسل دریا ادیس ترجمه گروه مترجمان انتشارات شازده کوچولو
تصویر جلد کتاب لباس قرمز دختر عسل

کتاب لباس قرمز دختر عسل

معرفی کتاب لباس قرمز دختر عسل

کتاب «لباس قرمز دختر عسل» نوشتۀ دریا ادیس و ترجمۀ گروه مترجمان انتشارات شازده کوچولو است و نشر شازده کوچولو آن را منتشر کرده است. لباس قرمز دختر عسل نه‌تنها یک داستان کودکانه، بلکه پیامی شاعرانه از امید، تخیل و نیروی شفابخش عشق در دل رنج است؛ روایتی که کودکان را سرگرم می‌کند و بزرگ‌ترها را به تأمل وامی‌دارد.

درباره کتاب لباس قرمز دختر عسل

کتاب لباس قرمز دختر عسل داستانی لطیف، خیال‌انگیز و پر از حس زندگی است که از دل رؤیاهای یک کودک، دنیایی شاعرانه و شاد خلق می‌کند. نویسنده با نگاهی کودکانه اما آگاهانه، دختری را به تصویر می‌کشد که از درون بیماری به دنیایی از گل‌ها، زنبورها و مهربانی پرواز می‌کند. او با قدرت تخیل، از بستر بیماری عبور می‌کند و در خواب‌های شیرینش به زنبوری تبدیل می‌شود که عاشق گل‌های رز صورتی باغ پدربزرگ کنان است.

کتاب لباس قرمز دختر عسل با زبانی شیرین و سرشار از صداهای کودکانه فضایی زنده و پرتحرک می‌سازد که کودک به‌راحتی با آن ارتباط برقرار می‌کند. داستان، لایه‌ای از واقعیت را نیز در خود دارد: دختر عسلی بیمار است، دارو می‌خورد و در آستانۀ بهبود قرار دارد؛ اما این بیماری نه ترسناک است و نه غم‌انگیز، چون در دنیای پر از عشق و توجه خانواده و در آغوش مادر، همه چیز رنگ امید و شادی دارد.

نویسنده با تلفیق رؤیا و واقعیت، تصویری از کودکی ساخته که با تمام وجود زندگی را حس می‌کند. بازی خیالی با مادر، دادن گردهٔ فرضی و واکنش‌های شاد مادر به آن، نشان‌دهندهٔ ارتباطی گرم، صمیمی و شفابخش است که کتاب لباس قرمز دختر عسل را به اثری لطیف تبدیل می‌کند.

خواندن کتاب لباس قرمز دختر عسل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب لباس قرمز دختر عسل

«ویزززز ویزززز

ما زنبورها عاشق دیدن طلوع خورشید هستیم. ابتدا دور کندویمان پرواز می‌کنیم و بال‌هایمان را باز می‌کنیم. سپس برای صبحانه به دنبال گل‌های زیبا برای خود می‌گردیم. برای پیداکردن زیباترین گل عطر آنها را دنبال می‌کنیم و به آن سمت پرواز می‌کنیم.

هوووم... امروز صبح گل‌ها مثل ما زود بیدار شدند. بوی خوب آن‌ها همه‌جا را گرفته بود.

اوووم به‌به

ویزززز

رایحهٔ گل‌های رز!

ما زنبورها باید به سمت آن‌ها پرواز کنیم.»