کتاب جایی جدید
معرفی کتاب جایی جدید
کتاب «جایی جدید» نوشتۀ زهرا ناهید نژاد است و انتشارات فکرونه آن را منتشر کرده است. جایی جدید دربارۀ سفر یک نوجوان به ماه است.
درباره کتاب جایی جدید
کتاب جایی جدید سفری خیالی اما پر از احساس و انگیزه است که به قلم یک نویسندۀ نوجوان روایت میشود. این اثر با نگاهی شخصی و درونی، داستان پرواز یک قهرمان جوان را به ماه روایت میکند؛ شخصیتی که باوجود تعلق به خانوادهای فقیر، بااراده، پشتکار و رؤیاپردازی موفق میشود به یکی از بزرگترین آرزوهای بشر نزدیک شود: سفر به فضا.
آغاز داستان جایی جدید با تصویری شاعرانه از پرواز همراه است؛ جایی که راوی در دل آسمان، اشک شادی میریزد و خاطرات تمرینها و تلاشهایش را مرور میکند. این اشکها در محیط بیوزن پراکنده میشوند و نویسنده با این تصویر، مخاطب را به سفری احساسی و علمی در دل فضا میبرد. اما آنچه در ادامه میآید تنها یک ماجراجویی فضایی نیست، بلکه مواجههٔ شخصیت اصلی با ناشناختهها، چالشها و شاید بحرانهایی است که قرار است در جایی جدید با آنها روبهرو شود.
نویسندۀ نوجوان با نگاهی الهامبخش و زبانی صمیمی، مخاطب را به دل رؤیاهایی میبرد که با تلاش واقعی گرهخوردهاند. مضمون اصلی کتاب جایی جدید، فراتر رفتن از مرزهای محدودکنندهٔ زندگی روزمره است؛ چه این مرزها فقر باشند، چه جاذبۀ زمین؛ اما زیر لایههای داستان، پیامی عمیقتر هم هست: اینکه رؤیاها با زحمت دستیافتنیاند و هر کسی حتی یک نوجوان از خانوادهای معمولی میتواند روزی به فضا برسد، اگر ایمان داشته باشد و ادامه دهد.
خواندن کتاب جایی جدید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جایی جدید
«روزی روزگاری در دوردستهای آسمان من داشتم با شوقوذوق پرواز میکردم تا به ماه بروم. پرواز به ماه یک آرزوی بزرگ بود، مخصوصاً برای من که از خانوادهای فقیر ماه بودم درحالیکه فشار هوا در بدنم حس میشد به یاد تمرینهای سختی افتادم که برای این سفر انجام داده بودم و اشکهای شادی از چشمانم سرازیر شد.»