کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۷)
معرفی کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۷)
کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۷) نوشتهٔ نشریه هوردز دیری من و ترجمهٔ مهدی صفاهانی لنگرودی و اکبر اسدیان و امیرحسین فرج نژاد قادی و مینو نیرومند و امید نکوزاده و مریم صفدریان و علیرضا لیلائیون و عباس زال بیک است. انتشارات رنگینه این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۷)
کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۷) ترجمهای از نشریه معتبر بینالمللی "هوردز دیری من" است که با ۱۳۵ سال سابقه انتشار، آخرین یافتههای علمی و فنی این صنعت را در زمینههای مختلفی چون تغذیه دام، مدیریت مزارع، اصلاح نژاد، بهداشت و سلامت گله، و تکنولوژیهای نوین پرورش گاو شیری ارائه میدهد. این کتاب با زبانی ساده و کاربردی، دانش روز دنیا را در اختیار خوانندگان قرار میدهد.
خواندن کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۷) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب منبعی ارزشمند برای کلیه فعالان صنعت گاو شیری شامل دامداران، مدیران مزارع، کارشناسان دامپروری، دامپزشکان، دانشجویان رشتههای مرتبط و محققان این حوزه است. به ویژه برای کسانی که به دنبال بهروزرسانی دانش خود با آخرین دستاوردهای جهانی در این صنعت هستند، مطالعه این مجموعه مقالات بسیار مفید خواهد بود.