کتاب قصه های ناتمام
معرفی کتاب قصه های ناتمام
کتاب قصه های ناتمام، نوشته سید علی مرتضوی مجموعه شعری زیبا است. کتاب قصه های ناتمام لالایی و آواز نیست، زنگ بیدارباش دلهای مرده است. قصههای ناتمام، قطرهای است از دریا و خلاصهای است از شرح بینهایت. قصههای ناتمام، قصه درد است، قصه زخم است، زخمهای کهنه. قصههای ناتمام، قصه فراموشی ما و فراموش شدن آنهاست. قصههای ناتمام، قصههای ناتمام است.
درباره کتاب قصه های ناتمام
خرداد ماه ۱۳۸۵، یعنی وقتی که کتاب یادم تو را فراموش کاملترین مجموعه اشعار و آثار مرحوم ابوالفضل سپهر به دست نویسنده رسید، تا فروردین ماه ۱۳۹۶، چیزی حدود ده ماه طول کشید تا نویسنده با سبک شعر ابداعی و نیز، شخصیت مرحوم سپهر آشنا بشود و انس بگیرد. او این کتاب را به نوعی ادامه راه سپهر میداند. نویسنده درباره کتاب قصه های ناتمام میگوید:
از اوایل سال ۱۳۸۸ که همکاریام با حوزه مقاومت بسیج دانشآموزی درچه پررنگتر، موضوع و محتوای اشعار اتل متل، رنگ و بوی شهدای نوجوان و دانشآموزان شهید به خود گرفت و در نهایت، به دلیل استقبال و توجه دانشآموزان شهر درچه و دیگر شهرستانهای استان اصفهان که در اردوهای راهیان نور، اجرای اشعار را ازنزدیک میدیدند و به دفعات تقاضای نسخهای از اشعار را میکردند، بر آن شدم تا به فضل الهی و همت، توجه، تشویق و پیگیریهای مسئول حوزه مقاومت بسیج دانشآموزی شهید فهمیده و سپاه ناحیه درچه، مجموعهای از اشعار اتل متل را به چاپ برسانیم.
خواندن کتاب قصه های ناتمام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
فکر و خیال و آمال
هرکسی اونجا اومد
حسابی شد سبکبال
و...
شما در مورد استفاده از این کتاب با نویسنده و شاعر آن هماهنگی نموده اید؟کسب اجازه کرده اید؟