کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۸)
معرفی کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۸)
کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۸) نوشتهٔ هوردز دیری من و ترجمهٔ مهدی صفاهانی لنگرودی و اکبر اسدیان و امیرحسین فرج نژاد قادی و مینو نیرومند و علی اسدی الموتی و امید نکوزاده و مریم صفدریان و علیرضا لیلائیون و عباس زال بیک است. انتشارات رنگینه این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۸)
کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۸) ترجمهای از نشریه معتبر "هوردز دیری من" است که با ۱۳۵ سال سابقه انتشار، آخرین یافتههای علمی و تحقیقاتی جهانی در زمینه پرورش گاو شیری را به زبانی ساده و کاربردی ارائه میدهد. این مجموعه با گردآوری مقالاتی از برجستهترین متخصصان جهانی در حوزههای تغذیه، مدیریت، اصلاح نژاد، دامپزشکی و زراعت، راهنمای جامعی برای بهروزرسانی دانش فعالان این صنعت محسوب میشود.
خواندن کتاب مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۸) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کلیه فعالان صنعت گاو شیری شامل دامداران، مدیران مزارع، کارشناسان دامپروری، دامپزشکان و دانشجویان رشتههای مرتبط بسیار مفید است. همچنین به تمامی افرادی که به دنبال بهروزرسانی دانش خود مطابق با آخرین دستاوردهای جهانی این صنعت هستند، توصیه میشود.