معرفی و دانلود کتاب تلنگر pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آذرفر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تلنگر

کتاب تلنگر نوشتهٔ و ترجمهٔ ریحانه کهقی است. انتشارات آذرفر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تلنگر

کتاب تلنگر مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه فارسی است که به موضوعات مختلفی از جمله عشق، رنج، انتخاب‌های اشتباه و آرزوی رهایی می‌پردازد. نویسنده با نثری روان و احساسی، تجربه‌های انسانی را به تصویر می‌کشد که هر کدام درس‌های ارزشمندی برای زندگی دارند. کتاب با تقدیم به مادربزرگ‌هایی که دیگر در میان ما نیستند، فضایی نوستالژیک و عاطفی ایجاد می‌کند و خواننده را به تفکر درباره ارزش لحظه‌ها و ارتباطات انسانی دعوت می‌کند.

خواندن کتاب تلنگر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان‌های کوتاه فارسی که به دنبال روایت‌های احساسی و درس‌آموز هستند، پیشنهاد می‌کنیم. همچنین کسانی که به موضوعات خانوادگی و روابط عاطفی علاقه دارند، از خواندن این کتاب لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب تلنگر

«مادربزرگ... باران طوفانی‌تر از همیشه، طولانی‌تر از قبل. دیگر مهم نیست سیلت که را خواهد برد، کسی که نباید برای همیشه رفت. از رفتن آدم‌های زودگذر سخنم نیست، نه... از رفتن کسی می‌گویم که بزرگی‌اش وصف نشدنی بود.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تلنگر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تلنگر
حجم فایل کتاب:۱.۳۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۳۵۶۱۹۰۰
تعداد صفحه‌ها:۱۲۰ صفحه
قیمت کتاب:۲۶۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.