کتاب والدین آگاه، کودکان با آینده روشن
معرفی کتاب والدین آگاه، کودکان با آینده روشن
کتاب والدین آگاه، کودکان با آینده روشن نوشتهٔ عاطفه دبیری است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب والدین آگاه، کودکان با آینده روشن
کتاب والدین آگاه، کودکان با آینده روشن بر پایه رویکرد طرحوارهدرمانی نگاشته شده است. این کتاب به بررسی تلههای زندگی میپردازد که در دوران کودکی شکل میگیرند و تأثیرات عمیقی بر رفتار، روابط و انتخابهای فرد در بزرگسالی دارند. نویسنده با ارائه مثالهای ملموس و تحلیل شرایط مختلف خانوادگی، نشان میدهد که چگونه رفتارهای نادرست والدین میتواند منجر به شکلگیری این تلهها شود و راهکارهایی برای پیشگیری از آن ارائه میدهد. هدف اصلی کتاب کمک به والدین برای ایجاد محیطی سالم و حمایتی است تا کودکان بتوانند در بزرگسالی زندگی متعادل و شادی داشته باشند.
خواندن کتاب والدین آگاه، کودکان با آینده روشن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به والدین، مربیان مهدکودکها و پیشدبستانیها، پرستاران کودک، و تمام کسانی که با کودکان سروکار دارند، توصیه میشود. همچنین برای افرادی که به روانشناسی کودک و تأثیرات محیط خانوادگی بر رشد شخصیت علاقهمند هستند، مفید خواهد بود. خواندن این کتاب به درک بهتر رفتارهای کودکان و نحوه تعامل صحیح با آنها کمک میکند و میتواند ابزار ارزشمندی برای تربیت فرزندانی سالم و با اعتمادبهنفس باشد.
بخشی از کتاب والدین آگاه، کودکان با آینده روشن
«باید این را بدانید که همگی ما تمایل داریم که درد و رنجهای دوران کودکیمان را همچنان زنده نگه داریم. بچهای که در کودکیاش با او بدرفتاری شده با کسی وارد رابطه میشود که به او پرخاش کند، گســـتلخی کند یا خودش با دیگران بدرفتاری کند؛ دختری که پدرش به مادرش خیانت کرده به مردی تمایل دارد که او را تنها بگذارد؛ کودکی که والدینش او را سخت تحت کنترل داشتند ممکن است در بزرگسالی به شدت دیگران را کنترل کند.»