دانلود و خرید کتاب من همان موریانه ام زهرا شاهی
تصویر جلد کتاب من همان موریانه ام

کتاب من همان موریانه ام

معرفی کتاب من همان موریانه ام

کتاب من همان موریانه ام نوشتهٔ زهرا شاهی و با تصویرگری «علی مفاخری»، اثری کودکانه از مجموعه داستان‌های «حشره‌ریزه‌ها» است که توسط انتشارات علمی و فرهنگی در قالب کتاب‌های «پرندهٔ آبی» منتشر شده است. این کتاب مصور و رنگی با زبانی ساده و داستانی دلنشین به موضوع اعتمادبه‌نفس و پذیرش خود برای کودکان پرداخته است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من همان موریانه ام اثر زهرا شاهی

کتاب «من همان موریانه‌ام» با نگاهی خلاقانه و زبانی کودکانه، داستان موریانه‌ای را روایت می‌کند که از ظاهر و توانایی‌های خودش راضی نیست و دوست دارد شبیه دیگران باشد. این اثر در سال ۱۳۹۷ در ایران منتشر شده و بخشی از مجموعه‌ای با محوریت حشره‌ها است که هر کدام به موضوعی تربیتی و روان‌شناختی برای کودکان می‌پردازند. کتاب حاضر به موضوع اعتمادبه‌نفس و پذیرش خود پرداخته است.

خلاصه داستان من همان موریانه ام

داستان با موریانه‌ای آغاز می‌شود که از خودش ناراضی است و فکر می‌کند زشت و بی‌هنر است. او با دیدن قورباغه، پروانه و حلزون تصمیم می‌گیرد شبیه آن‌ها شود و هر بار با ماسک یا وسیله‌ای سعی می‌کند نقش آن‌ها را بازی کند، اما هر بار دوستانش او را به اسم خودش صدا می‌زنند و تلاش‌هایش برای تبدیل‌شدن به دیگری با شکست مواجه می‌شود؛ مثلاً وقتی می‌خواهد قورباغه شود شنا بلد نیست و وقتی می‌خواهد پروانه شود پرواز بلد نیست و سقوط می‌کند؛ حتی وقتی لاک حلزون را امتحان می‌کند، باران باعث می‌شود لاک پر از آب و او غرق شود. در نهایت، دوستانش به‌سراغش می‌آیند و به او یادآوری می‌کنند که او را همان‌طور که هست دوست دارند و دلتنگ موریانه‌بودنش هستند. موریانه با پذیرش خودش و توانایی‌هایش دوباره شاد می‌شود و درمی‌یابد که لازم نیست شبیه دیگران باشد تا دوست‌داشتنی باشد.

چرا باید کتاب من همان موریانه ام را بخوانیم؟

این کتاب با داستانی ساده و تصاویر رنگارنگ به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کودکان یعنی مقایسهٔ خود با دیگران و نارضایتی از خود پرداخته است. این داستان با زبانی صمیمی و قابل فهم برای کودکان، پیام ارزشمندی دربارهٔ پذیرش خود و اعتمادبه‌نفس ارائه داده است.

کتاب من همان موریانه ام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان گروه سنی الف و ب (پیش‌دبستانی و اوایل دبستان) بسیار مناسب است؛ به‌ویژه برای کودکانی که گاه احساس می‌کنند به‌اندازهٔ دیگران خوب یا خاص نیستند یا دوست دارند شبیه دیگران باشند. والدین، مربیان و مشاوران کودک نیز می‌توانند از این کتاب برای آموزش اعتمادبه‌نفس و پذیرش خود به کودکان استفاده کنند.

بخشی از کتاب من همان موریانه ام

«موریانه توی آینه نگاهی به خودش انداخت و گفت: «از موریانه بودن خسته شدم دیگه! من خیلی بدرنگ و بی‌هنر و زشتم!» بعد فکر کرد: «چه خوب می‌شد اگر قورباغه می‌شدم.» موریانه از پنجره بیرون را نگاه کرد. همسایه‌اش قورباغه، مشغول شنا توی برکه بود. موریانه گفت: «همینه! قورباغه می‌شم.» با یک ماسک سبز و چند تا خال. اما وقتی مورچولک او را دید گفت: «سلام موریانه.» موریانه حسابی عصبانی شد. الان هم با تو قهرم!» و رفت و مثل یک قورباغه‌ی درست‌وحسابی توی برکه شیرجه زد. اما شنا بلد نبود! موریانه از فکر قورباغه‌بودن بیرون آمد. اما به جایش... دوتا بال رنگی‌رنگی به بازوهایش وصل کرد و گفت: «خودشه! پروانه می‌شم!» بال‌هایش را باز کرد و توی خیالش کلی پرواز کرد. اما وقتی کرمولی او را دید، بازهم گفت: «سلام موریانه.» موریانه با کرمولی هم قهر کرد و روی درخت شروع به پرواز کرد. اما پرواز بلد نبود! کله‌پا شد و پایین افتاد. یکی از بال‌هایش به شاخه گیر کرد. موریانه از فکر پروانه‌شدن هم بیرون آمد. اما چه فایده؟»

۳۰%